Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Dnes do modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 2 minutami, Jeronimo napsal: Dnes do modra Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 (upraveno) před 6 hodinami, McStinger napsal: Taká akademická otázka. Prečo sa vôbec občas minútová ručička farbí? Hlavne pri potápkach. Mám tieto Fugu fakt rád, ale toto mi začalo vadiť. Poznáte to chytenie svetla na ručičky a indexy. Tak na minútovku nechytím nič, občas ju prakticky nevidieť. Asi nemám echt potápky. Moje Fugu (s bílým ciferníkem) mají minutovku ve stříbře. Že bych ji nějak ztrácel z pohledu jsem zatím problém neměl. Jinak jsi jeden z těch, kteří mě k Fugu přivedli Upraveno 25. listopadu 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 48 minutami, Jeronimo napsal: Dnes do modra Ses rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 48 minutami, actionman1 napsal: Nadhera. Ano. před 2 minutami, financ napsal: Ses rozjel Nějak mi nefungují brzdy nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 8 hodinami, sodekcz napsal: Asi nemám echt potápky. Moje Fugu (s bílým ciferníkem) mají minutovku ve stříbře. Že bych ji nějak ztrácel z pohledu jsem zatím problém neměl. Jinak jsi jeden z těch, kteří mě k Fugu přivedli Teraz neviem, či to je poďakovanie, alebo výčitka před 13 hodinami, martar napsal: Ty už máš na farmě jako všechno hotovo, že se povaluješ v akvaparku nebo u moře?! Ať jen neplkám, tady je podzim a pěkná kosa... Jasné, 60 vriec ryže je vymlátených, teraz trochu oddych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogota Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Včera koupeny a dnes na procházce.. Breitling Colt 250 Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 11 minutami, IzTaPa napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ajtakrajta. Dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Podoba čistě náhodná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Podoba čistě náhodná ? ParadaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 13 hodinami, actionman1 napsal: Seitony na 17,5cm ruke. Vďaka ešte raz @ssss. Dal som ich na kozu a je to veľmi v pohode nie sú dokonale ale za tie peniaze zrazu lunar piloty dostali vazneho konkurenta v kategorii kvarcove chrona za par stovak. Seitona je vybornej nazev a kožu dycky ctu jako kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Ještě jedna melta před odjezdem do matičky Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 3 hodinami, basx napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Tyhle OMEGY se prostě povedly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 4 hodinami, IzTaPa napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Hodně dobrý! Já když jsem starý Polarisky zkoušel, byl jsem z nich nadšenej, ale nedal jsem to plastový sklíčko. Ty s tím ale problém nemáš, předpokládám - nejsou to Tvý první JLC s plastem. ----- Ja včera i dnes Bucherery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 4 hodinami, IzTaPa napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro @IzTaPa, co si budeme, tohle je IMO trochu sofistikovanejsi nez ty tudory:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 3 hodinami, JoyStick napsal: Seitona je vybornej nazev a kožu dycky ctu jako kozu Jeden vsade vidi kozu iny kozy… kazdy to mame inak… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Před hodinou, martar napsal: Hodně dobrý! Já když jsem starý Polarisky zkoušel, byl jsem z nich nadšenej, ale nedal jsem to plastový sklíčko. Ty s tím ale problém nemáš, předpokládám - nejsou to Tvý první JLC s plastem. ----- Ja včera i dnes Bucherery Krásná práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Tak když už jsme u těch Buchererů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se