Kid_A Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 2 minutami, Karussell napsal: Jsou skvělý, pane Kide... Diky sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 4 minutami, tomtur napsal: Skvele!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Luxus počasie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 NY0040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Dnes byl na oběd Losos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 V práci trocha nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Dnes PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 7 hodinami, kartagos napsal: Dnes jsem zjistil, že už jim je 7 let Tíms mi připomněl, jak jsem poslední roky magořil. Tak "starý" bych u sebe hledal marně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Tíms mi připomněl, jak jsem poslední roky magořil. Tak "starý" bych u sebe hledal marně Hele moje nejstarší jsou asi OPčka od tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 55 minutami, ragu napsal: Hele moje nejstarší jsou asi OPčka od tebe. Takže cca 3 roky? No co nad tím tak přemejšlím, tak moje nejmladší nebudou o moc starší. Nejstarší by byly Déčka, kdyby je ze mě místní kolega nevymámil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Takže cca 3 roky? No co nad tím tak přemejšlím, tak moje nejmladší nebudou o moc starší. Nejstarší by byly Déčka, kdyby je ze mě místní kolega nevymámil.Tak nějak to bude no. Počítám samozřejmě jen hodinky který aktuálně vlastním)) A nepočítám první "lepší" hodinky co jsem si koupil někdy po maturitě, quartz Skagen. Ještě bych je našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 7 hodinami, junior300 napsal: Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Uklidnění při pondělku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Krásné pondělní dopoledne všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 … stále KD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se