Kid_A Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 2 minutami, Karussell napsal: Jsou skvělý, pane Kide... Diky sefe
Kid_A Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 4 minutami, tomtur napsal: Skvele!!!
Radik Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 7 hodinami, kartagos napsal: Dnes jsem zjistil, že už jim je 7 let Tíms mi připomněl, jak jsem poslední roky magořil. Tak "starý" bych u sebe hledal marně
ragu Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Tíms mi připomněl, jak jsem poslední roky magořil. Tak "starý" bych u sebe hledal marně Hele moje nejstarší jsou asi OPčka od tebe.
Radik Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 55 minutami, ragu napsal: Hele moje nejstarší jsou asi OPčka od tebe. Takže cca 3 roky? No co nad tím tak přemejšlím, tak moje nejmladší nebudou o moc starší. Nejstarší by byly Déčka, kdyby je ze mě místní kolega nevymámil.
ragu Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Takže cca 3 roky? No co nad tím tak přemejšlím, tak moje nejmladší nebudou o moc starší. Nejstarší by byly Déčka, kdyby je ze mě místní kolega nevymámil.Tak nějak to bude no. Počítám samozřejmě jen hodinky který aktuálně vlastním)) A nepočítám první "lepší" hodinky co jsem si koupil někdy po maturitě, quartz Skagen. Ještě bych je našel.
Akam Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 7 hodinami, junior300 napsal: Parádní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se