Conrad Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října (upraveno) před 15 minutami, Bert napsal: Vyzkoušej to v průběhu hovoru. Nikoli "jen tak". I když jsem pako tak to bylo v průběhu hovoru Upraveno 15. října uživatelem Conrad
AlfGS Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Asi taky dělám něco špatně, ale na A16 a Pixelu 8 mi to při probíhajícím hovoru po kliknutí na 3 tečky nic jako nahrát hovor nenabídne.
bacil.357 Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Tak jsem se těšil, že budu umět nahrát hovor... A taky nic ...(S25)
Pepino777 Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října On totiž není android jako android. Záleží na nástavbě, kterou si každý výrobce (snad jen krom Google Pixelů) tvoří sám a přidává do systému různé vychytávky, nebo balast. A rovnou si tu také něco málo odložím. Štve mě, jak jsou čínské hodinky na vzestupu. Ano, stěžuju si tu na jiné (zahraniční) hodinkové forum, ale ve vláknech, kde dříve byly fotky pěkných diverů jsou teď samé san martin, heimdallr, atp.. Alespoň že tady na CHMG je svět ještě v pořádku.
Conrad Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 3 minutami, Pepino777 napsal: On totiž není android jako android. Záleží na nástavbě, kterou si každý výrobce (snad jen krom Google Pixelů) tvoří sám a přidává do systému různé vychytávky, nebo balast. Máš nějaký nápad jak by to šlo u Samsungu?
Pepino777 Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Tady je popis, jak to udělat na některých modelech Samsungu, nemám ale jak ověřit funkčnost postupu. https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/jak-u-samsungu-nahrat-hovor-potrebujete-nadstavbu-one-ui-8-ve-ktere-si-stahnete-ceskou-hlasovou-syntezu/sc-309-a-1363435/default.aspx
Conrad Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Před hodinou, Pepino777 napsal: Tady je popis, jak to udělat na některých modelech Samsungu, nemám ale jak ověřit funkčnost postupu. https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/jak-u-samsungu-nahrat-hovor-potrebujete-nadstavbu-one-ui-8-ve-ktere-si-stahnete-ceskou-hlasovou-syntezu/sc-309-a-1363435/default.aspx Dík nějak to nejde budu se asi muset omezit na Dejte mi to písemně
Marapis Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 23 minutami, tikzot napsal: Převzato, ale podepisuju všema deseti Prakticky denně píši Hřibovi na IG a jednou mi odpověděl , že mám použít MHD ,že máme jednu z nejlepších v Evropě na mé argumenty už neodpovídal . Taky sem mu psal ,že díky jeho nápadům jezdím o 1 hodinu déle a že mu děkuji za rady ale jezdit MHD jezdím ještě o 1 hodinu déle a že žloutenku taky nechci a on nic ... Je to arogant 2
Conrad Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 1 minutou, Marapis napsal: Prakticky denně píši Hřibovi na IG a jednou mi odpověděl , že mám použít MHD ,že máme jednu z nejlepších v Evropě na mé argumenty už neodpovídal . Taky sem mu psal ,že díky jeho nápadům jezdím o 1 hodinu déle a že mu děkuji za rady ale jezdit MHD jezdím ještě o 1 hodinu déle a že žloutenku taky nechci a on nic ... Je to arogant Hřib hořčák 1
kral083 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Včera jsem musel odvést dítko do školy, takže jsem do vozu sedal v 7:30. Dojezd ze Zbraslavi na Evropskou ukazoval 58 minut. Na kole to jezdím za nějakých 54 minut. Takže já si na cyklopruhy nemůžu stěžovat
Zlý Jabko Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Vidíte, vidíte. Kdybyste se očkovali, máte o starost míň! 1
milomac Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října (upraveno) Ono i MHD někdy zkolabuje nepředvídatelně .... Jak to zpíval M. Kocáb? Pražákům těm je hej .... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pes-v-tunelu-metra-zastavil-linku-a-je-mrstny-odchyt-nebude-snadny-odhaduje-policie-40544177 Upraveno 16. října uživatelem milomac
ohrenstein Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 2 hodinami, tikzot napsal: Převzato, ale podepisuju všema deseti Tak hodinu do práce, hodinu z práce je slušnej čas, tam se není nad čím rozčilovat.
tikzot Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 42 minutami, milomac napsal: Ono i MHD někdy zkolabuje nepředvídatelně .... Jak to zpíval M. Kocáb? Pražákům těm je hej .... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pes-v-tunelu-metra-zastavil-linku-a-je-mrstny-odchyt-nebude-snadny-odhaduje-policie-40544177 To joo, ale ta písnička je stará 30 let 1
tikzot Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 2 hodinami, Conrad napsal: Hřib hořčák Bo Satan smrdutý nebo tak
Stuky Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 30 minutami, ohrenstein napsal: Tak hodinu do práce, hodinu z práce je slušnej čas, tam se není nad čím rozčilovat. Přesně! 1
Bert Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Někde jsem četl, že stroje od společnosti PROMA jsou české, mají tady perfektní a rychlý servis, podpru hyper super, a kdesi cosi. Inu, koupil jsem si za dobré peníze z druhé (možná třetí) ruky soustruh. Funkční, ale věděl jsem, co chci jinak. A v rámci vylepšování jsem zavolal do PROMY Bert: dobrý den, mám Váš soustruh DSL 1100 V. Potřeboval bych díly 1,2,3,4. Technik: Jó pane, díly 3 a 4 nejsou standardní servisní díly, to bude trvat tak 2 až 3 měsíce. Bert: Proč tak dlouho? Technik: No, oni je musí pro nás vyrobit. Bert: Kdo? Technik: To my nesmíme říkat .... Takže nasrat na "tradiční českou" značku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se