Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 15 minutami, Bert napsal:

Vyzkoušej to v průběhu hovoru. Nikoli "jen tak".

I když jsem pako tak to bylo v průběhu hovoru😃 

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Asi taky dělám něco špatně, ale na A16 a Pixelu 8 mi to při probíhajícím hovoru po kliknutí na 3 tečky nic jako nahrát hovor nenabídne.  😞

Odesláno

On totiž není android jako android. Záleží na nástavbě, kterou si každý výrobce (snad jen krom Google Pixelů) tvoří sám a přidává do systému různé vychytávky, nebo balast. 

A rovnou si tu také něco málo odložím. Štve mě, jak jsou čínské hodinky na vzestupu. Ano, stěžuju si tu na jiné (zahraniční) hodinkové forum, ale ve vláknech, kde dříve byly fotky pěkných diverů jsou teď samé san martin, heimdallr, atp.. Alespoň že tady na CHMG je svět ještě v pořádku.

Odesláno
před 3 minutami, Pepino777 napsal:

On totiž není android jako android. Záleží na nástavbě, kterou si každý výrobce (snad jen krom Google Pixelů) tvoří sám a přidává do systému různé vychytávky, nebo balast. 

Máš nějaký nápad jak by to šlo u Samsungu?

Odesláno
Před hodinou, Pepino777 napsal:

Dík nějak to nejde budu se asi muset omezit na Dejte mi to písemně😀

Odesláno
před 23 minutami, tikzot napsal:

Převzato, ale podepisuju všema deseti😡

IMG_6385.jpeg

Prakticky denně píši Hřibovi na IG a jednou mi odpověděl , že mám použít MHD ,že máme jednu z nejlepších v Evropě na mé argumenty už neodpovídal . Taky sem mu psal ,že díky jeho nápadům jezdím o 1 hodinu déle a že mu děkuji za rady ale jezdit MHD jezdím ještě o 1 hodinu déle a že žloutenku taky nechci a on nic ... Je to arogant  

• Dát hlas 2
Odesláno
před 1 minutou, Marapis napsal:

Prakticky denně píši Hřibovi na IG a jednou mi odpověděl , že mám použít MHD ,že máme jednu z nejlepších v Evropě na mé argumenty už neodpovídal . Taky sem mu psal ,že díky jeho nápadům jezdím o 1 hodinu déle a že mu děkuji za rady ale jezdit MHD jezdím ještě o 1 hodinu déle a že žloutenku taky nechci a on nic ... Je to arogant  

Hřib hořčák

• Haha 1
Odesláno

Včera jsem musel odvést dítko do školy, takže jsem do vozu sedal v 7:30. Dojezd ze Zbraslavi na Evropskou ukazoval 58 minut. Na kole to jezdím za nějakých 54 minut. Takže já si na cyklopruhy nemůžu stěžovat 😀

Odesláno
před 2 hodinami, tikzot napsal:

Převzato, ale podepisuju všema deseti😡

IMG_6385.jpeg

Tak hodinu do práce, hodinu z práce je slušnej čas, tam se není nad čím rozčilovat.

Odesláno
před 30 minutami, ohrenstein napsal:

Tak hodinu do práce, hodinu z práce je slušnej čas, tam se není nad čím rozčilovat.

Přesně!

• Dát hlas 1
Odesláno

Někde jsem četl, že stroje od společnosti PROMA jsou české, mají tady perfektní a rychlý servis, podpru hyper super, a kdesi cosi.

Inu, koupil jsem si za dobré peníze z druhé (možná třetí) ruky soustruh. Funkční, ale věděl jsem, co chci jinak.

A v rámci vylepšování jsem zavolal do PROMY

Bert: dobrý den, mám Váš soustruh DSL 1100 V. Potřeboval bych díly 1,2,3,4.

Technik: Jó pane, díly 3 a 4 nejsou standardní servisní díly, to bude trvat tak 2 až 3 měsíce.

Bert: Proč tak dlouho?

Technik: No, oni je musí pro nás vyrobit.

Bert: Kdo?

Technik: To my nesmíme říkat ....

Takže nasrat na "tradiční českou" značku 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...