VS Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna (upraveno) před 48 minutami, patprom napsal: Ešče jste zapomněli na KŠČ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kaj ešče co vypič, kaj ešče co zezč. Přidu dodom, zavřu furtku, kryku opřu do kuta, z truby vytahnu brutvanku, zim kuřa, pomyju čepani, vypiju štamprlu a dam šlofika. Upraveno 28. ledna uživatelem VS
FantasticFabio Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Senám totu zvrtlo přitom na začátku všeho bylo @kuncák7 a jeho divnej pocit z toho , že zapomněl ….spíš takový nepříjemný mrazení , že to bude mít ještě dohru….tak snad je ten kluk v pořádku
VS Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Nechaj ho žiť. Robce naleje štamprlu a bude klid. 1
African Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Včera jsem pověsil pytel, dneska jsem šel po vydatné snídani okolo, tak jsem mu dal levej hák, pravej hák a něco jsem si natáhl v rameni že dnes už asi nezvednu ani příbor...stáří je strašidelný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Prochy68 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února @African vítej v klubu , základ je se zahřát (a někdy je i to prt platný), tyhle akce jsou pro mladý
Jeronimo Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 4 hodinami, African napsal: Včera jsem pověsil pytel, dneska jsem šel po vydatné snídani okolo, tak jsem mu dal levej hák, pravej hák a něco jsem si natáhl v rameni že dnes už asi nezvednu ani příbor...stáří je strašidelný Rotátorová manžeta pápá, za půl roku budeš dobrej
bohus76 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Afri by se neměl pouštět do takových akcí, vždy si něco udělá ( vždy se zrakví) Upraveno 1. února uživatelem bohus76
abraka111 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 1 minutou, bohus76 napsal: Afri by se neměl pouštět do takových akcí, vždy si něco udělá Tak jeste ze nemaji takove blbiny nekde v base campech, idealne v Himalaji, Karakoramu, Alpach. To by si takhle po ranu sel Afri nahodou kolem z vydatne snidane..
Harwey Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Afri, tvl, ty uz ozaj nic nerob, sa do**bes aj v kresle:) pusti si gramec, nalej amarulu a len proste bud;)
Conrad Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 1 hodinou, Harwey napsal: Afri, tvl, ty uz ozaj nic nerob, sa do**bes aj v kresle:) pusti si gramec, nalej amarulu a len proste bud;) Vlastíku nevěš hlavu, i bafuňáří jsou potřeba.
spineshank Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 7 hodinami, African napsal: Včera jsem pověsil pytel, dneska jsem šel po vydatné snídani okolo, tak jsem mu dal levej hák, pravej hák a něco jsem si natáhl v rameni že dnes už asi nezvednu ani příbor...stáří je strašidelný Afri ty seš démon sparing s pytlem není prdel,v našem věku se člověk musí před čímoliv pořádně protáhnout jinak to dopadá takto Tak snad budeš v cajku brzo a vrátíš mu to i s úroky
vraby Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Zkurvené zdravotnictví . Přítelkyně 2 měs. marodila a nikdo není schopný jí nějak pomoci. Dnes pokračující bolesti záda a vystřelováni bolesti do nohy . Občas necitlivost nohy. Dnes odpo. na urgent a nezájem . Dojděte si večer na pohotovost. Takovou bezmoc už jsem dlouho nezažil . Večer když to nedopadne tak nevím co dál. Snad nás někdo vezme případně v okolí Prahy (neurolog) co nejdříve .
Roland Sands Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 10 minutami, vraby napsal: Zkurvené zdravotnictví . Přítelkyně 2 měs. marodila a nikdo není schopný jí nějak pomoci. Dnes pokračující bolesti záda a vystřelováni bolesti do nohy . Občas necitlivost nohy. Dnes odpo. na urgent a nezájem . Dojděte si večer na pohotovost. Takovou bezmoc už jsem dlouho nezažil . Večer když to nedopadne tak nevím co dál. Snad nás někdo vezme případně v okolí Prahy (neurolog) co nejdříve . Před pár dny jsem na razil na tento rozhovor. Spoustu zajímavých/důležitých informací od špičky ve svém oboru ale zdali je možné se k němu dostat netuším... Přeji brzké uzdravení. Níže více info. Radek Kaiser - neurochirurg, spondylochirurg, neurovědec Chronická bolest zad podle něj postihuje až 60 % dospělé populace. MUDr. Radek Kaiser, Ph.D. Neurochirurgická ambulance Onemocnění hrudní a bederní páteře s instrumentací
vraby Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Díky moc. Zkoušeli jsme Ústí ,Vary, Ostrov a nikde nebereme a když tak za 2 měsíce. Co dál v bolestech,čekat 2 měsíce to nejde. Každej kriminálník má zajištěnou celkovou péči co vím a pracující má smolika . 1
African Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února 1 hour ago, vraby said: Zkurvené zdravotnictví . Přítelkyně 2 měs. marodila a nikdo není schopný jí nějak pomoci. Dnes pokračující bolesti záda a vystřelováni bolesti do nohy . Občas necitlivost nohy. Dnes odpo. na urgent a nezájem . Dojděte si večer na pohotovost. Takovou bezmoc už jsem dlouho nezažil . Večer když to nedopadne tak nevím co dál. Snad nás někdo vezme případně v okolí Prahy (neurolog) co nejdříve . Manželka trpěla přes rok, takže Bůh s tebou, ani neurolog nic moc, až už začala omdlévat, magnetická rezonance a byla to vyhřezlá ploténka, což jsme si od začátku mysleli a následná operace. Doporučuji ti magnetickou rezonanci svépomocí a klidně si ji zaplatit. Je to jediné kde zjistí problém a věř mi, pokud nemáš známé tak tam se dostaneš úplně až nakonec... aspoň v našem kraji to tak funguje. https://altoa.cz/magneticka-rezonance
Oliver333 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 4 hodinami, vraby napsal: Zkurvené zdravotnictví . Přítelkyně 2 měs. marodila a nikdo není schopný jí nějak pomoci. Dnes pokračující bolesti záda a vystřelováni bolesti do nohy . Občas necitlivost nohy. Dnes odpo. na urgent a nezájem . Dojděte si večer na pohotovost. Takovou bezmoc už jsem dlouho nezažil . Večer když to nedopadne tak nevím co dál. Snad nás někdo vezme případně v okolí Prahy (neurolog) co nejdříve . Ahoj, nejspíš bych to tipoval na vyhřezlou ploténku - když to vystřeluje do nohy tak to tak většinou je. Mě se většinou vyplatilo oslovit nějakou soukromou kliniku kde dáš za vstupní vyšetření poplatek ale většinou si na Tebe jako na samoplátce udělají čas dřív. Jak píše Afričan - když si zařídíš na své náklady rezonanci tak ten problém výrazně urychlíš - pak už k neurologovi přijdeš s vyhotovenou zprávou. Problém je, že neurologie je hodně vytížený obor a prostě nestíhají. Na pohotovost určitě jděte. Já si pamatuji, že když mě to chytlo a nemohl jsem se hnout tak jsem na Bulovce čekal asi 5 hodin na neurologii ale tak to prostě je - mají to tam napsané - v první řadě řeší mozkové příhody a až pak jdou na řadu záda což chápu. Držím palce
siki Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 4 hodinami, vraby napsal: Díky moc. Zkoušeli jsme Ústí ,Vary, Ostrov a nikde nebereme a když tak za 2 měsíce. Co dál v bolestech,čekat 2 měsíce to nejde. Každej kriminálník má zajištěnou celkovou péči co vím a pracující má smolika . Držím palce. Před osmi lety výhřez ploténky, ochrnutá noha. Odmítli mě ve čtyřech nemocnicích a několika ambulancích. Po skoro měsíci jsem si našel neurologa co mě vzal bez žádanky....Byl to otřesný zážitek.
FantasticFabio Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 1. 2. 2026 v 10:29, African napsal: Včera jsem pověsil pytel, dneska jsem šel po vydatné snídani okolo, tak jsem mu dal levej hák, pravej hák a něco jsem si natáhl v rameni že dnes už asi nezvednu ani příbor...stáří je strašidelný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Že si ho rači nenakopal do koulí 1
African Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února 2 hours ago, FantasticFabio said: Že si ho rači nenakopal do koulí Protože bych si zlomil palec jak se znám 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se