Americkej Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 před 1 hodinou, Tom4 napsal: Protože většině z těch provozů už jde o přežití. Fakt si myslím, že jde o řízenou likvidaci. Bába prodává v marketech. Problém není corona, problém jsou protiopatření.
liskus Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Tak od utery asi zase homeoffice:(Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Nevěděl jsem přesně, do jakého vlákna to dát...
skalis Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 12 hodinami, Lobber napsal: Proč už není řidičák na zkoušku Dnes sem se po příjemném švihu , táhl autem za mladým cucákem, který jel mimo obec 80, přesně po půlce vozovky, bez možnosti předjetí, rozsvícené dálkové a oboje mlhovky ( proti jedoucí auta s problikem negoval a z mého nasraní sem tam puštěných světel, si taky nic nedělal ) .... Blbeček vjede do vesnice .... Stále udržuje stejnou rychlost a světla nechává ve stejném stavu..... Jojo, neni nad to byt trochu velkorysy smerek k zacatecnikovi. Ten mladak evidentne potrebuje vyjezdit a nabrat zkusenosti, ale nevim, jestli je fair si timto zaslouzit titul "blbecek".
zceyee Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 13 hodinami, Lobber napsal: Proč už není řidičák na zkoušku Dnes sem se po příjemném švihu , táhl autem za mladým cucákem, který jel mimo obec 80, přesně po půlce vozovky, bez možnosti předjetí, rozsvícené dálkové a oboje mlhovky ( proti jedoucí auta s problikem negoval a z mého nasraní sem tam puštěných světel, si taky nic nedělal ) .... Blbeček vjede do vesnice .... Stále udržuje stejnou rychlost a světla nechává ve stejném stavu..... A myslíš že by mu pomohlo, kdyby měl limit 6 bodůa dvojitý sazby za přestupky? Jako že by o ty papíry rychleji přišel a byl by z něj "věčný začátečník"? Jen ať jezděj, třeba ti takovej "blbeček" ještě ochotně zavolá sanitku až najedeš někde v zatáčce na náledí.
Liqid Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Spíš by mu pomohlo, kdyby s ním první rok musel jezdit zkušenější řidič.
Lobber Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 23 minutami, zceyee napsal: A myslíš že by mu pomohlo, kdyby měl limit 6 bodůa dvojitý sazby za přestupky? Jako že by o ty papíry rychleji přišel a byl by z něj "věčný začátečník"? Jen ať jezděj, třeba ti takovej "blbeček" ještě ochotně zavolá sanitku až najedeš někde v zatáčce na náledí. Asi jsi to blbě pochopil .... Nebo nechtěl Já osobně jezdím bezpečně a přizpůsobím jízdu stavu vozovky, svým schopnostem - atd ..... Nechvátám ani do práce +- 30min mě fakt nezabije ..... Ale protijedoucí auta museli zastavit, jelikož nic neviděli ..... A vůbec neměli možnost se vyhnout, pokud tedy nechtěli mít 3/4 auta v příkopy..... A já to samé .... Dále, rychlost v obci .... Ať si to mimo obec jede 10 nebo 200km/h to je mi u zadele .... Ty bys asi taky nebyl rád, kdybys jel s rodinou a nějaký takovýhle “blbeček” tě oslnil a narval to do Vás .... Nedej bůh, že by mu tam skočil nějaký svišť ....
zceyee Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 22 minutami, Liqid napsal: Spíš by mu pomohlo, kdyby s ním první rok musel jezdit zkušenější řidič. Takze se svyma detma budes jezdit do prace rano i vecer protoze mel nekdo potrebu podobnou uvahu prevezt do zakona? Asi ne, takze akorat rok nebudou jezdit a druhy rok budou uplne stejne nevyjezdeni. před 1 minutou, Lobber napsal: Ty bys asi taky nebyl rád, kdybys jel s rodinou a nějaký takovýhle “blbeček” tě oslnil a narval to do Vás .... Nedej bůh, že by mu tam skočil nějaký svišť .... Na tom se zcela jiste shodneme, ale presto nevidim lepsi reseni nez nechat ho se vyjezdit.
Liqid Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Radši bych s dítětem jezdil a kecal mu do řízení, než abych ho nechal ohrožovat život svůj i ostatních. A to že ty na děti házíš bobek neznamená, že to tak mají všichni.
zceyee Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Ano, pokud ta možnost je, tak nevidim problém v tom těm dětem kecat do řízení. Nicméně jsou lidi co mají v 18ti tři směny a práci hodinu autem. A úplně vidim jak s nima jezdíš do práce (zvlášť pokud máš třeba dvě). A na motorce bys taky jezdil ve dvou? Vždyť to řízení těm dětem akorát znechutíte natolik, že nebudou mít potřebu se v tom zlepšovat, ja vidim cestu přes individuální odpovědnost.
Pepino777 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Chlapi nechci do toho kecat, ale aby novacek nejezdil tak jak bylo vyse popsano, ma zajistit predevsim autoskola ne? Tohle prece neni o vyjezdeni, drzet se ve svym pruhu, dodrzovat rychlost v obci i mimo ni a umet pouzivat svetla dle predpisu a situace, jsou ZAKLADY BEZ KTERYCH VUBEC NEMA DOSTAT PAPIRY.
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) No nevím, autoškola ti dá základy, vyjezdit se musíš sám a osahat si to. Pustene dálky můžou mít mnoho příčin a stane se to i zkušeným. Já zpětně kvituju, že se mnou v zacatcich jezdil táta (profík, co mohl učit i v autoškole. Naštěstí ho to nikdy nenapadlo) a jeho kartáče si pamatuji doteď. Stejnej typ výuky (bez křiku a v klidu), jsem praktikoval u netere a mámy a myslím, že vše ok. A myslím, že by tu papíry jen tak nedostal nikdo, kdybych si měl myslet, že autoškola tě má komplet připravit. Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem kuncák7
bobi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) @ Pepino777 +1 Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem bobi
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 1 hodinou, Liqid napsal: Radši bych s dítětem jezdil a kecal mu do řízení, než abych ho nechal ohrožovat život svůj i ostatních. A to že ty na děti házíš bobek neznamená, že to tak mají všichni. A dyť ti vůbec nikdo nebrání, jezdit s puberťákem a kecat mu do řízení. To na všechno potřebuješ ňákej zákon?
Liqid Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Já zákon nepotřebuji, ale mohlo by to zvýšit úroveň začínajících řidičů. Dát třeba papíry o rok dříve, ale řízení pouze s dozorem. Nebo prodloužit čas v autoškole a zpřísnit zkoušky jak pro školitele, tak pro žáky. Aktuální nastavení mi nepřijde adekvátní k provozu.
Pepino777 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) Netvrdim, ze te ma autoskola kompletne pripravit na provoz, ale mezi zaklady prece patri umet se udrzet ve svym pruhu a vedet kdy cim svitit.... Vyjezdit se musi kazdy nejak sam, to je jasny, ale nemuze mit papiry clovek, ktery svoji neznalosti ohrozuje okoli. Ze jede jako dobytek v obci 80 prece neni o vyjezdenosti, to je bud o tom ze neumi cist, nebo naprosto zamerne ignoruje predpisy a vsechny ty obrazky a klikyhaky na znackach, nebo nakresleny na ceste. V autoskole me cepovali za kazdej blinkr co jsem nedal, neustale mi pripominali at se drzim na svy strane vozovky, instruktor vysvetlil co asi tak muze znamenat kdyz na me nekdo blikne atp. Vsechno v naprostym klidu, bez kriku a hlavne se vzdycky jezdilo s provozem (v ramci max. povoleny rychlosti), zadna nesmyslne pomala jizda atp. Ale dle toho co ctu a slysim kolem, dobrych instruktoru sakra ubylo.... Skoda, na autoskolu vzpominam rad, dobre jsme si tehda pokecali. Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem Pepino777
skalis Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Ne kazdej ma moznost jezdit s deckem a ne kazdy decko ma moznost, aby s nim nekdo jezdil. Ja jsem po 18 jezdil jen s tatou, protoze jsem vlastni auto nemel, tak jsem byl rad za kazdou prilezitost sednout si za volant a to bylo jedine pri spolecnejch cestach. Tata me poradne vycepoval smerem k plynuly jizde a hlavne k predvidani ostatnich. A taky k tomu, ze je lepsi jezdit svizne, nez brzdit provoz. Stavajici uprava je OK, trocha tolerance na silnici se celkem hodi - jak smerem k rychlejsim, tak smerem k pomalejsim. A muzete-li, jezdete se svyma deckama aspon do zacatku, nez se vyjezdi, i kdyz to zakon nevyzaduje.
Lobber Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Ale ano, ona chyba začíná už v nastavení systému .... Když lidi slyší v novinách, že policie zastavila řidiče se zákazem řízení , opilého a navrh ještě k tomu zfetovaného .... A jediný co, tak dostane max nějakou směšnou pokutu .... A za dva dny jezdí opět .... Pak mu seberou papíry .... Ale auto na řidičák nejezdí .... A do basy ho nedají Takovéto experty mám na Emeru ob jeden den a smějou se všem do ksychtu - maj ze všeho prdel .. A po vyšetření, odběru atd za rohem sednou do auta ....
skalis Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Ale vymahatelnost prava je preci jiny problem, nez nevyjezdeny ridic, ze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se