tarmi Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 (upraveno) Nejsem mínusující, ale troufám si tipnout, že to je za to vychovávání. To by se asi nemělo. Ale dělám to taky edit: aha, tak už je to venku, trefil jsem Upraveno 17. října 2022 uživatelem tarmi 1
safi Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Fér. Asi tam byla určitá pomstichtivost, holt doplatil na to, že mám plné zuby řidičů, kteří neunesou skutečnost, že v bočních úzkých jednosměrných uličkách, kde máš 20cm na každé straně, kde se na chodníku motá hromada školáků a platí přednost zprava, a oni jaksi očekávají, že budeš všude jezdit 60 na tachometru. Pokud bych jel 30 na Koněvově nebo podobné ulici, tak ano, jsem idiot a zasloužím si vytroubení, ale jinak moc ne.
Americkej Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Těžko říct, co ho na Tvý jízdě tak rozrušilo. Třeba to byl natlakovanej cholerik, třeba byl ve stresový situaci z jakýhokoliv důvodu, třeba jsi jel vážně zbytečně pomalu... to je vlastně fuk. Ale záměrně eskalovat situaci, "vydusit si ho" mi přijde podobně ubohý. No pochlubit se tím je třešnička. Já jsem ten druhej palec dolu. 2
Prochy68 Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Fér. Asi tam byla určitá pomstichtivost, holt doplatil na to, že mám plné zuby řidičů, kteří neunesou skutečnost, že v bočních úzkých jednosměrných uličkách, kde máš 20cm na každé straně, kde se na chodníku motá hromada školáků a platí přednost zprava, a oni jaksi očekávají, že budeš všude jezdit 60 na tachometru. Pokud bych jel 30 na Koněvově nebo podobné ulici, tak ano, jsem idiot a zasloužím si vytroubení, ale jinak moc ne. V podobny situaci jsem uz i vystupoval z auta a ridic za mnou? Si na hlavni, jedes prece rovne....Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
safi Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Právě teď, Americkej napsal: Těžko říct, co ho na Tvý jízdě tak rozrušilo. Třeba to byl natlakovanej cholerik, třeba byl ve stresový situaci z jakýhokoliv důvodu, třeba jsi jel vážně zbytečně pomalu... to je vlastně fuk. Ale záměrně eskalovat situaci, "vydusit si ho" mi přijde podobně ubohý. No pochlubit se tím je třešnička. Já jsem ten druhej palec dolu. Fér. Prostě mě nas..l, tak jsem si postěžoval. A třeba jsem ji vyřešil blbě... ale prostě tenhle typ řidičů mě celkově sere..
safi Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 před 1 minutou, Prochy68 napsal: V podobny situaci jsem uz i vystupoval z auta a ridic za mnou? Si na hlavni, jedes prece rovne.... Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk I to se mi už párkrát stalo ať už jsem byl ten vystupující, nebo vysvětlující, že tam je od včerejška nové dopravní značení.
Americkej Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 To je jasný, já když narazím na vola, snažím se naopak minimalizovat jakoukoliv interakci. 1
safi Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 (upraveno) Je fakt, že já jsem byl také nervózní, protože místo dopolední práce jsem hlídal děti a udělal velký kulový a do kanclu jsem vyjížděl ve 4 odpoledne, takže asi jsem tu situaci emočně taky nezvládl.. Edit: co mě na tom celkově štve, je to, že na Praze 3 se díky koloběžkařům nedá normálně jezdit. Takže člověk musí zpomalit a pak je pořád za blba. Upraveno 17. října 2022 uživatelem safi
Americkej Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Máš mý uznání. A slib, že na plusy a mínusy už nehraju. Co mě to popadlo...
safi Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Ono je dobře, že jsem ty minusy dostal... zpětná vazba od někoho nad věcí není nikdy na škodu a pro mě poučení, že je ideální minimalizovat kontakt s blbcem... 2
Petr11 Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Před hodinou, safi napsal: I to se mi už párkrát stalo ať už jsem byl ten vystupující, nebo vysvětlující, že tam je od včerejška nové dopravní značení. to jsem vždycky chtěl udělat! (jako v tý reklamě), vystoupit z auta a někoho poučit, zatím tedy nic, ale vím, že to jednou přijde :-)
long Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 8 hodinami, safi napsal: Ono je dobře, že jsem ty minusy dostal... zpětná vazba od někoho nad věcí není nikdy na škodu a pro mě poučení, že je ideální minimalizovat kontakt s blbcem... To by si ale kamaráde nemohl chodit ani sem. Tedy v rámci té minimalizece střetu s blbcem, jelikož jich tady taky pár je
Sněhulák Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Souhlasím se safi. 1) Přepravní rychlost autem po Praze je kolik? 20 - 30 km/h? S tím každý musí počítat. 2) Jako hovado se prvně ukázat řidič, kterýmu ruply nervy a vytruboval. 3) Případů, kdy někdo opravdu spěchá jsou promile. Ostatní případě, limitně blížící se sto procentům, jsou "spěchající" řidiči. Vzpomenul jsem si na pohádku o tom, kdy se příslušníkovi PČR někdo znelíbí, zaklekne ho, a oblíbená výhovorka je, že mu připomínal někoho hledaného.
Lucky Lucaso Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Přepravní rychlost autem po Praze je kolik? 20 - 30 km/h? S tím každý musí počítat To je dobrej blabol. Pak nema bejt Praha ucpana, kdyz takhle vsichni a VSUDE jezdej. 1 1
Sněhulák Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 4 minutami, Lucky Lucaso napsal: Přepravní rychlost autem po Praze je kolik? 20 - 30 km/h? S tím každý musí počítat To je dobrej blabol. Pak nema bejt Praha ucpana, kdyz takhle vsichni a VSUDE jezdej. Děkuji za zpětnou vazbu, Lucky. Napsal jsem to dle své zkušenosti. Pokud máš jinou, lepší, jsem jedině rád.
safi Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 40 minutami, Sněhulák napsal: Souhlasím se safi. 1) Přepravní rychlost autem po Praze je kolik? 20 - 30 km/h? S tím každý musí počítat. 2) Jako hovado se prvně ukázat řidič, kterýmu ruply nervy a vytruboval. 3) Případů, kdy někdo opravdu spěchá jsou promile. Ostatní případě, limitně blížící se sto procentům, jsou "spěchající" řidiči. Vzpomenul jsem si na pohádku o tom, kdy se příslušníkovi PČR někdo znelíbí, zaklekne ho, a oblíbená výhovorka je, že mu připomínal někoho hledaného. Fakt je ten, že i pak mě ruply nervy, což také není žádoucí stav. Takže tím bych to asi uzavřel. Chce to být za volantem více v pohodě, ideálně 1-2 panáky před jízdou
Prochy68 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Pak nemá bejt Praha ucpana, když si kazdej dá jen dva panáky před jízdou.
safi Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Pak nemá bejt Praha ucpana, když si kazdej dá jen dva panáky před jízdou. Přesně.. Chtělo by to jeden neurol k tomu:-)
ragu Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 V Praze musí člověk jezdit konstantně ožralej...jinak je to o nervy
Conrad Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Dušení mám rád jako přípravu Irish stew, ale na křižovatce je to prasárna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se