Fester Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Já si výbuchů, záblesků a kouře užil v předchozích zaměstnáních až až, takže mě petardy nechávají naprosto chladným a ještě abych za to utrácel… Krom toho se držím hesla, že na Velikonoce a na Silvestra chlastají jen amatéři, my profíci, co lijeme celý rok tyto dva svátky pauzírujeme, takže jsme silvestrovský večer strávili se ženou v posteli u Netflixu s hromadou dobrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 před 3 minutami, Fester napsal: ...takže jsme silvestrovský večer strávili se ženou v posteli u Netflixu s hromadou dobrot Závidím. My měli stejný plán, leč 39,5 stupně teploty u mrňouse nám zajistilo jinou zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 A kontrolní otázka, děláte si rachejtle sami nebo kupujete ty šmejdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Takže trochu zvesela Nová česká série kriminálek ČT První díl se odehrává v Budějicich Role kriminalistky obsazena slovenskou herečkou Judit Bárdoš Nemám nic proti Slovákům, ani jejich herečkám PS mají docela pěkné kočky Ale Rovnako ako aj iní slovenskí herci a herečky maďarského pôvodu, má aj Judit problém so slovenčinou a jej akcentom, keďže slovenčina nie je jej materinským jazykom Tedy Češku hraje Slovenka která ani neumí slovensky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Juditě Bárdos jsem ochotnej odpustit cokoli Co mi ale hlava nebere, je např. proč v Tajemství staré bambitky I. použili slovenskou herečku (tuším Zuzanu Fialovou) i jako vypravěčku. Vypravěč je přece role s obrovskými nároky na výslovnost, intonaci, zabarvení... a česky mluvící Slovenka v textu samozřejmě lehce zadrhává a má problém s některými hláskami. Rve to uši. Přitom jako herečka je v pohodě. Ale vypravěčka? Už jsem si zvykl, že dneska je možné skoro všechno, že v rámci inkluze jsou i tiskoví mluvčí s vadou řeči, ale vypravěč musí být prostě perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 před 5 minutami, martar napsal: Juditě Bárdos jsem ochotnej odpustit cokoli Co mi ale hlava nebere, je např. proč v Tajemství staré bambitky I. použili slovenskou herečku (tuším Zuzanu Fialovou) i jako vypravěčku. Vypravěč je přece role s obrovskými nároky na výslovnost, intonaci, zabarvení... a česky mluvící Slovenka v textu samozřejmě lehce zadrhává a má problém s některými hláskami. Rve to uši. Přitom jako herečka je v pohodě. Ale vypravěčka? Už jsem si zvykl, že dneska je možné skoro všechno, že v rámci inkluze jsou i tiskoví mluvčí s vadou řeči, ale vypravěč musí být prostě perfekt. Opravuji se příslušníci české policie atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 (upraveno) před 55 minutami, Hudson10 napsal: A kontrolní otázka, děláte si rachejtle sami nebo kupujete ty šmejdy? I kdybych měl ambice pouštět rachejtle a měl znalosti a vědomosti k jejich výrobě, vzpomněl bych si na ten moravskej zrušenej barák a poničených X dalších okolo, jak se tu na ně před pár lety pořádala sbírka. Taky kutil pyrotechnik... (Mostkovice, Prostějovsko, 2018) Upraveno 2. ledna 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 8 hodinami, Hudson10 napsal: A kontrolní otázka, děláte si rachejtle sami nebo kupujete ty šmejdy? Otázka z pořadu prostřeno "a ty banány jsou domácí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 8 hodinami, martar napsal: I kdybych měl ambice pouštět rachejtle a měl znalosti a vědomosti k jejich výrobě, vzpomněl bych si na ten moravskej zrušenej barák a poničených X dalších okolo, jak se tu na ně před pár lety pořádala sbírka. Taky kutil pyrotechnik... (Mostkovice, Prostějovsko, 2018) V roce 1998, nebo 1999 v Želešicích zfajrovali v garáži dva pyrotechnici, už si to přesně nepamatuji, ale asi tam byla zábavní pyrotechnika. Byli jsme na exkurzi v Brně na soudním a oba jsme je tam viděli na stole… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Poslouchám Němce a jejich dnešní ranní zprávy o zákazu pyrotechniky...tuhle debatu bych rozjel i tady. Sere mě ten bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Pamatuji dobu, kdy byla pyrotechnika zakázána. A taky pravidelně na Nový rok ve zprávách reportáž z popáleninového centra nemocnice s obrázky urtržených prstů a popálených ksichtů domácích pyrotechniků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 10 hodinami, Conrad napsal: Takže trochu zvesela Nová česká série kriminálek ČT První díl se odehrává v Budějicich Role kriminalistky obsazena slovenskou herečkou Judit Bárdoš Nemám nic proti Slovákům, ani jejich herečkám PS mají docela pěkné kočky Ale Rovnako ako aj iní slovenskí herci a herečky maďarského pôvodu, má aj Judit problém so slovenčinou a jej akcentom, keďže slovenčina nie je jej materinským jazykom Tedy Češku hraje Slovenka která ani neumí slovensky A slováka hrál čech tak špatnou slovenštinu jsem dlouho neslyšel...skoro jako "boha Márija, ako čučoriedka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Ken Block. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 11 hodinami, Conrad napsal: Takže trochu zvesela Nová česká série kriminálek ČT První díl se odehrává v Budějicich Role kriminalistky obsazena slovenskou herečkou Judit Bárdoš Nemám nic proti Slovákům, ani jejich herečkám PS mají docela pěkné kočky Ale Rovnako ako aj iní slovenskí herci a herečky maďarského pôvodu, má aj Judit problém so slovenčinou a jej akcentom, keďže slovenčina nie je jej materinským jazykom Tedy Češku hraje Slovenka která ani neumí slovensky A ona tam hraje Cesku nebo Slovenku s prizvukem, vysetrujici kriminalni pripady v Cesku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 42 minutami, Tondaa73 napsal: Ken Block. ty jo RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 13 hodinami, martar napsal: Juditě Bárdos jsem ochotnej odpustit cokoli Co mi ale hlava nebere, je např. proč v Tajemství staré bambitky I. použili slovenskou herečku (tuším Zuzanu Fialovou) i jako vypravěčku. Vypravěč je přece role s obrovskými nároky na výslovnost, intonaci, zabarvení... a česky mluvící Slovenka v textu samozřejmě lehce zadrhává a má problém s některými hláskami. Rve to uši. Přitom jako herečka je v pohodě. Ale vypravěčka? Už jsem si zvykl, že dneska je možné skoro všechno, že v rámci inkluze jsou i tiskoví mluvčí s vadou řeči, ale vypravěč musí být prostě perfekt. Vážený kolego ,neměl jsem pravdu. Právě jsem vydržel asi cca 20 minut se na tento nový seriál dívat a pak jej vypnul. To ja taková píčovina, že ne naprosto jedno kdo v tom hraje to by ani Jenifer a Clooney nevytrhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) před 7 minutami, Conrad napsal: To ja taková píčovina souhlas. a to jsem se celkem těšil, že by to mohlo být podobně dobrý, jako 1.oddělení Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Koukal jsem včera na hokej, že si to pustim dneska ze záznamu. Tak nemám, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 jen si to pusť, sám uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Tak dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se