African Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Před hodinou, geometr napsal: Šest dní budou někde ubytovaný, někde jíst a bude je tam někdo trénovat / školit? Ano, podobně to samé co mají každý rok, ale jen tak pro info poslední cena 3.200,- takže o 100% UP. Mě se to zdá tedy dost pro malé holky....Jako dám to, nemám s tím stresík, ale je pravda že vcelku dost lidí už si to nemůže v dnešní době dovolit co tak kolem sebe koukám a to balet ještě patří do těch méně finančně náročných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 100% nárůst je fakt divný.. Na druhou stranu, ty 6 leté děti jsou hrozně žravé... a co teprve baletky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Nas tydenni baletni tabor prisel na 8K minulej rok. Tak myslim, ze muzes byt jeste v klidu. Zas na druhou stranu jezdi po samych 4* hotelech s bazenem a saunickama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 9 minutami, African napsal: Ano, podobně to samé co mají každý rok, ale jen tak pro info poslední cena 3.200,- takže o 100% UP. Mě se to zdá tedy dost pro malé holky....Jako dám to, nemám s tím stresík, ale je pravda že vcelku dost lidí už si to nemůže v dnešní době dovolit co tak kolem sebe koukám a to balet ještě patří do těch méně finančně náročných. Tak to mě ta cena tak strašná nepřijde, ale já nemám žádné povědomí, kolik taková soustředění stojí a kolikrát bys to měl vypláznout ročně. A samozřejmě nevim, jak vypadá to ubytování atd. Třeba vím, že sportovní soustředění jezdí ke kamarádům, co mají normální penzion, ale kolik bere za kus na týden nevim, se schválně zeptám. před 3 minutami, safi napsal: 100% nárůst je fakt divný.. Na druhou stranu, ty 6 leté děti jsou hrozně žravé... a co teprve baletky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Suple v kanclu kdyby něco selhalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady bude Tvoje paní překvapena, až se to objeví doma vše najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 12 minutami, safi napsal: 100% nárůst je fakt divný.. Na druhou stranu, ty 6 leté děti jsou hrozně žravé... a co teprve baletky To Maxmilian: Tak my jsme na kopci v dřevěných chatkách, o sauně se holkám může jenom zdát Ale na úrovni to jako je, kecal bych že né a celé to soustředění v četně vystoupení je jedna velká paráda. Mají to vymáklé, jen jsem chtěl poukázat na to že holky už v šesti letech začínají cítit ty finanční rozdíly. Jsem moc rád za to, že holce nemusím vysvětlovat proč tam nesmí jet..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) Tak třeba chatky na vytápění asi nic moc Myslim jako náklady. Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 15 minutami, geometr napsal: Tak to mě ta cena tak strašná nepřijde, ale já nemám žádné povědomí, kolik taková soustředění stojí a kolikrát bys to měl vypláznout ročně. A samozřejmě nevim, jak vypadá to ubytování atd. Třeba vím, že sportovní soustředění jezdí ke kamarádům, co mají normální penzion, ale kolik bere za kus na týden nevim, se schválně zeptám. No, kolikrát bych to měl vypláznout ročně....kluk lezení, florbal, střeleckej, parkour, holka balet, lezení. Akcí do roka taková mrdel, že já být bezdětný tak do do dvou let nosím Roulexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 On ten manželský sex zadarmo se časem hrozně prodraží… zdali není lepší tuto činnost outsorcovat. Nebo minimálně snížit počet účastníků na jednoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 35 minutami, long napsal: Tady bude Tvoje paní překvapena, až se to objeví doma vše najednou. Doma mam dalsi pouzdro a myslim, ze uz jsem ji dokonale zmatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Doma mam dalsi pouzdro a myslim, ze uz jsem ji dokonale zmatl Naše ženy neradno podceňovat. Díky návštěvám v Pražském Hodinářství u mého mladého, navíc získala docela slušný přehled o značkách i cenách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Před hodinou, long napsal: Naše ženy neradno podceňovat. Díky návštěvám v Pražském Hodinářství u mého mladého, navíc získala docela slušný přehled o značkách i cenách. Kdo se boji, nesmi se zenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Jako, ne že by to úplně až tak naštvalo, ale kam jinam s tím… Je super, že řidiči poctivě čtou značky. Možná byla jen blbě viditelná… její chyba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Hergot, se teď dívám, že to je hrozná fotka. Kvalita sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Když už to tak dopadlo, tak malý kvíz - kdo přečte co je na dodatkové tabulce pod ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Parkujte k domům čelem vozidla? K čemu je to jako dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Parkujte k domum celem vozidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) Lukáš Kovanda Jinými slovy, výsledkem daňové rošády nejspíše bude zdražení léků či vody pro řadové občany a zvýšení zisků obchodních řetězců. A zvýšení daňového inkasa z hlediska státu. Tedy růst daňového zatížení lidí. Proč tohle nenechají a nepřirazí na chlastu a tabáku a to říkám jako kuřák a nejsem abstinent Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 2 minutami, kral083 napsal: Parkujte k domům čelem vozidla? K čemu je to jako dobrý? Ona tam ta dodatková tabule nikdy nebyla (resp. byla tam jiná - jen s povolením TS), tady ta je tam tak půl roku, rok. Zatím jsme neodhalili, proč to tam je, nechtěl jsem se ptát... Jediné, co mě napadá je, že tam jsou okna bytů a toto má být snad nějaká obrana proti výfukům? Fakt nevím... ale zeptám se kohosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 4 minutami, kral083 napsal: Parkujte k domům čelem vozidla? K čemu je to jako dobrý? no tipuju že kvůli vejfuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se