Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Teď jsem viděl vtip: Co děláš zítra? No od devíti do čtyř čekám na balík. A potom? Pak si pro něj půjdu na poštu.

Moc mě to nepobavilo... Před týdnem jsem si dojednal převod internetu od Vodafonu k T-mobilu. Borec mi slíbil, že k dnešku to bude fachčit. Router od T-mobilu dorazil, tak jsem včera večer přehodil starý za nový a čekal na ráno, až se to přesmrkne i v systému. No ráno nic. Dopoledne volám na T-mobile, ano ano pane, urgujem to, za hodinku to posviští. Po obědě volám, ano ano pane, vydržte, hmmm tak nic, tak jsme to posunuli na 14.5., Vodafone nám neuvolnil včas linku. Ráno jsem ten starý klimpr měl v ruce, že ho rovnou vrátím. No naštěstí jsem byl lenoch a nechal to ležet. Takže dneska večer všechno zpět a modlit se, že to Vodník už neustřihl. :axehead:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Praze trochu naprselo, takže z cesty domu ( cca 68 km ) je horor. Normálně mi to klidnou jízdou trva cca 52 minut, dnes jsem to jel 1 hodinu 49 minut. Kdyby mi tak jezdilo něco jiného, sedl bych si a četl knížku  takhle potkávám jen jediná za volantem, co neumí zipovat, musí u každého tukance zastavit a kouknout se a podobne.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, nickolas napsal:

Teď jsem viděl vtip: Co děláš zítra? No od devíti do čtyř čekám na balík. A potom? Pak si pro něj půjdu na poštu.

Moc mě to nepobavilo... Před týdnem jsem si dojednal převod internetu od Vodafonu k T-mobilu. Borec mi slíbil, že k dnešku to bude fachčit. Router od T-mobilu dorazil, tak jsem včera večer přehodil starý za nový a čekal na ráno, až se to přesmrkne i v systému. No ráno nic. Dopoledne volám na T-mobile, ano ano pane, urgujem to, za hodinku to posviští. Po obědě volám, ano ano pane, vydržte, hmmm tak nic, tak jsme to posunuli na 14.5., Vodafone nám neuvolnil včas linku. Ráno jsem ten starý klimpr měl v ruce, že ho rovnou vrátím. No naštěstí jsem byl lenoch a nechal to ležet. Takže dneska večer všechno zpět a modlit se, že to Vodník už neustřihl. :axehead:

No tak jo, Vodnik to shodou okolnosti včera večer ustřihl, takže nehraje ani to. A růžovým bude týden trvat než to nahodí. Já se bodnu. To kdyby mi řekli hned, tak to naplánuju o týden pozdějc, když nebudu doma 🤦‍♀️

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem si dnes v klidu domova vychutnat fotbalové derby, ja naiva. Vychutnavam si broušení okapů a jejich natírání . Kdybych to náhodou stíhal, tak mě čeká ještě totez na balkone. To manželství jsou sama pozitiva, kurna drát.

Odkaz ke komentáři

@kuncák7 Přiznám se že čutaná i hokej jdou absolutně mimo mě - ale vzpomínám si že dřív lidi u melouchů poslouchali takové ty afektované komentované přenosy "Budú to milimetre!!! ...Bolo ich veľa :wacko:" v rádiu - to už dneska není ani na internetu, aby sis to mohl jako správnej vesnickej fachman pustit "z tranďáku" aspoň u natírání? 🤔

PS - Je, hned na titulní straně: https://sport.rozhlas.cz :cheers:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Jakože se nemůžeš dívat na fotbal, protože ti to manželka zakázala? Nehledě na fakt, že sis to tak zařídil, bys to tedy ani nemusel veřejně sdílet, co myslíš. 

Tak postezovat si muze, od toho to tu vlakno je. Ale je fakt, ze uz se ho ani neda moc litovat, protoze to neni prvni takovej podobnej povzdech :)

Abych Kuncaka trosku vic nastval, tak ja dostal od zeny za ukol vychladit pivo a ugrilovat maso k hokeji ;)
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Chtěl jsem si dnes v klidu domova vychutnat fotbalové derby, ja naiva. Vychutnavam si broušení okapů a jejich natírání . Kdybych to náhodou stíhal, tak mě čeká ještě totez na balkone. To manželství jsou sama pozitiva, kurna drát.

Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak jsi u mě mrtvej kuncák7 🤣🤣🤣

Odkaz ke komentáři

Radio poslouchám, ale soused, evidentně neni fanoušek, ještě pustil cirkularku ( jak na potvoru, vesnickej život) a do toho mistni cutalisti, neumetelove i v okresním formatu, hrajou taky zapas a rvou u toho jak kdyby to bylo finále MS. To nevymyslis. Okapy hotovo, jdu na balkon, snad se zítra zdejchnu na skutr.

A k manželce, ta se vybarvila 🤣🤣, 50 kg včetně postele, ale když si dupne, nemam protiargument.

Jo a od tohohle tu to vlákno je, jestli někomu vadí me posty, tak mam jednoduché doporuceni- necti to a hlavně nereaguj, ja nemam náladu na tebe.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Hm, tak prý zadna vyjížďka. Prý jsem slíbil, že udělám místo na skutr v garáži ( to znamena- odtahat pytle cementu, dlaždice a další a vybírat dvoje regály), aby nestal na dvorku, ze prekazi ( me teda ne , ale radši to říkám potichu ). 

Jinak, doufám, že to berete s humorem, je to pro odlehčení, někdo může mít opravdu den blbec a tak se třeba aspoň pousmeje. No a ja aspoň nekoukam na kazdej zapas, co kde dávají a něco dělám 🤣

Odkaz ke komentáři

@kuncák7 Kuncáku v klidu :default_wink:, každej si občas za láteří a my ženáči ti tak trochu rozumíme. Občas se setkávám s takovejma co radí jak to má bejt v manželství, ale je zajímavý, že sou rozvedený, nikoho nemaj a v převážný většině se s nima nebaví ani vlastní děti, když je teda maj... 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

@kuncák7 To zní jak z legendárního "deníčku psychopata", taky už se po práci chystáš chodit skládat vagóny? Ještě není tma, tak ten blbej cement místo fňukání přerovnej hned a nad ránem můžeš vyrazit, dřív než si na Tebe drahá vymyslí něco dalšího i na Neděli :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

[mention=12324]kuncák7[/mention] Kuncáku v klidu :default_wink:, každej si občas za láteří a my ženáči ti tak trochu rozumíme. Občas se setkávám s takovejma co radí jak to má bejt v manželství, ale je zajímavý, že sou rozvedený, nikoho nemaj a v převážný většině se s nima nebaví ani vlastní děti, když je teda maj... 

Ja treba zenac jsem, ale tohle moc nechapu. Manzelstvi beru jako partnerstvi a se zenou se proste na vecech domlouvame. Kdyz chci jit do hospody nebo se koukat na hokej nebo jet na vikend na cundr, tak se s ni na tom domluvim a ona vi, ze pokud po mne neco chce, tak to ma chtit jindy.
Naopak pokud mame treba naplanovanou nejakou praci na chalupe, tak vim, ze ten vikend si cundr planovat nemam a mam jet jindy. Ale vsechno je proste o domluve. Abychom se navzajem takhle peskovali a vysirali, to bychom spolu asi dlouho nevydrzeli.
Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, kdojinej napsal:

@kuncák7 tak ze sebe co 14 dní nedělej veřejně hňupa pod pantoflem, kdo se na to má koukat. zdar

Dej si me do ignoru a nereaguj na me, tim ze sebe hnupa děláš ty. Nazdar.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...