Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, JR_2010 napsal:

Máš pravdu, omlouvám se ostatním za mystifikaci, ZTP má nad rámec obecné úpravy ještě tohle omezení, ale přiznám se, že to občas sám poruším a nemám pocit, že bych se choval jako dobytek, když na tom jediným, prázdným místě zastavím, abych někoho vysadil a mažu dál, no nicméně, flastr bych asi dostal, kdybych narazil na policajta, co je nekompromisní.

Jasny, ja to psal jen pro pripadne ostatní, abych vyvrátil mýtus 🤣.  Ještě jsem tu nemel pripad, ze by byl pochuzkar straznik tak aktivní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borci, @ggrand sice poslal poněkud asociální příspěvek, ale je to frajer, a šel do sebe. Změnit si profilovou fotku pejska na značku vyhrazené parkování ZTP je od něj fakt frajeřina. Za mne máš chlape palec nahoru 🙂

Printscreen přiložen.

0000Snímek obrazovky 2024-09-20 095829.jpg

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, shaggy napsal:

Nestaci ani mat v aute preukaz. Dane vozidle musi prepravovat osobu, ktorej bol preukaz vydany a zaroven musi mat parkovaci preukaz ztp. To su u nas 2 rozdielne karticky.

Tak to je pre mňa novinka... Nie že by som to teda nejako podrobne načítal, ale bol som v tom, že stačí mať za čelným sklom tú kartičku vydanú na osobu. Parkovací preukaz sa vybavuje na auto alebo tiež na osobu?

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Harwey napsal:

pokial viem, parkovaci preukaz sa vybavuje na SPZ, ZTP preukaz na meno a modra karticka za okno tiez na meno

Parkovaci prukaz i prukaz ZTP ci ZTP/P ci TP je vždy vydan na osobu. Proto je zde umístěna i fotografie drzitele. Modrá kartička za oknem je totiž parkovaci prukaz 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

@Harwey Takže - ak to dobre chápem - nestačí, že prehadzujem modrú kartičku z auta do auta, ale pre každé z áut potrebujem ďalšiu bumážku? Kontroloval to niekedy niekto?

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, wawrik napsal:

@Harwey Takže - ak to dobre chápem - nestačí, že prehadzujem modrú kartičku z auta do auta, ale pre každé z áut potrebujem ďalšiu bumážku? Kontroloval to niekedy niekto?

Přečti si muj koment. Vic nez jeden parkovaci znak ti na jednoho drzitele nikdo nevydá. Mezi autama si to prehazujes, karticka je vydana na drzitele a ne auto.

Odkaz ke komentáři

ak si dobre pamatam z minulosti (asi 15 rokov, a mozno to bol iny preukaz ZTP), okrem modrej karticky (parkovaci preukaz na meno) bola este jedna karticka (parkovaci preukaz na auto,teda na SPZ). je mozne ze to je uz inak.

tak ci tak, ja mam len modru karticku na meno s fotkou, tak ako pise kuncak, a preukaz ZTP na meno.

modru karticku prehadzujem z auta sdo auta, a nic ine neriesim, ziadna ina bumazka nie je a nikto ma (nas) zatial nekontroloval.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Bert napsal:

Borci, @ggrand sice poslal poněkud asociální příspěvek, ale je to frajer, a šel do sebe. Změnit si profilovou fotku pejska na značku vyhrazené parkování ZTP je od něj fakt frajeřina. Za mne máš chlape palec nahoru 🙂

Printscreen přiložen.

0000Snímek obrazovky 2024-09-20 095829.jpg

Asocialni? Spis by se meli mistni svatousci zamyslet nad slovnikem, jaky pouzivaji.

• Like 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Aby vám to nebylo líto, dám sem svoj každoroční beef nad poutí na našem balkoně. Letos to vylepšili tím, že kromě trampolíny na balkón (klidně si přijďte "skočit" na kafe, pokud vám teda nevadí, že vám budu servírovat, jak bert říká, kyselou hipsterskou sračku) přidali prives se žradlem pod okno. Doufám, že tam budou dělat bramboráky at mam extra komplexní zážitek z jejich přítomnosti. Už teď nemůžu moc větrat, paradoxně ale ne kvuli nafte, v tom jsou letos překvapivě šetření, letos je to kvůli tělesnému odéru (asi přijela ještě více šmutzig skupina a samotného mě překvapilo, jaká to je síla 😀) Když jsem přítelkyni říkal, že to přece není možné, ať vyvěrá, sám jsem šel po 5 minutách s omluvou zavřít okna.

Edit - nechápu,  proč se to vložilo vzhůru nohama, zkusil jsem to opravit, nepovedlo se

20240920_131445.jpg

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, ggrand napsal:

A tebe nejak ubylo nebo nejaky kripl v dany moment nemel kde zaparkovat?

Snad časem nebudeš mít také nějaké pohybové omezení. Každopádně člověk tvého formátu opravdu na hodinkovém fóru nemá co pohledávat. 

Lidé s pohybovým omezením fakt kriplové nejsou. A pravidla se mají dodržovat. A celý společnost půjde do háje, pokud začneme takové jednání tolerovat. 

Jsi fakt neuvěřitelný pitomec. 

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Maro napsal:

Aby vám to nebylo líto, dám sem svoj každoroční beef nad poutí na našem balkoně. Letos to vylepšili tím, že kromě trampolíny na balkón (klidně si přijďte "skočit" na kafe, pokud vám teda nevadí, že vám budu servírovat, jak bert říká, kyselou hipsterskou sračku) přidali prives se žradlem pod okno. Doufám, že tam budou dělat bramboráky at mam extra komplexní zážitek z jejich přítomnosti. Už teď nemůžu moc větrat, paradoxně ale ne kvuli nafte, v tom jsou letos překvapivě šetření, letos je to kvůli tělesnému odéru (asi přijela ještě více šmutzig skupina a samotného mě překvapilo, jaká to je síla 😀) Když jsem přítelkyni říkal, že to přece není možné, ať vyvěrá, sám jsem šel po 5 minutách s omluvou zavřít okna.

Edit - nechápu,  proč se to vložilo vzhůru nohama, zkusil jsem to opravit, nepovedlo se

20240920_131445.jpg

Maro, jen pro zajimavost- jako co je to povolené? Někde jsi určitě uz hledal, tak mi to ulehci.

Odkaz ke komentáři

To je na tom to zábavné, já vlastně netuším... loni jsme řešil zábor, protože na mě zavolali policajty, když jsem nechal auto tam, kde si chtěli dát maringotku. Někdo z dopravního mi řekl, že tam mají zábor nahlaseny, značka tam ale nebyla, přítelkyně tehdy vyměkla a přeparkovala (čímž docilila jenom toho, že na ní nějaká světská pitka řvala, co si to dovolila tam nechat auto, že to je jejich). Letos značka opět není (ale byli rychlejší a zabrali to driv  nez jsem si stihl zabrat misto pod balkonem). Místní samospráva pak má tu úžasnou vlastnost, že se se mnou odmítá bavit a je pravda, že já to nikdy do té 106ky nedotahnu. Letos jsem ale nemocný, nemůžu zdhrnout, tak možná vyuziju volne chvíle v posteli.

Mě by třeba zajímalo, kolik za to vlastně Kbely platí, protoze realne nevěřím, že jim tahle saskarna může něco vydělat.

Edit, jinak samozřejmě každý rok (letos teda zatím ne, abych byl fér) hledam na stránkách oznámení o záboru a tak dále a tak podobně, ale asi jsem fakt špatný v hledání,  protože se mi to nikdy nedaří. Jednou mi úřednice řekla, že to visí na nástěnce, tak je možné, že to dávají jenom tam...

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Maro napsal:

To je na tom to zábavné, já vlastně netuším... loni jsme řešil zábor, protože na mě zavolali policajty, když jsem nechal auto tam, kde si chtěli dát maringotku. Někdo z dopravního mi řekl, že tam mají zábor nahlaseny, značka tam ale nebyla, přítelkyně tehdy vyměkla a přeparkovala (čímž docilila jenom toho, že na ní nějaká světská pitka řvala, co si to dovolila tam nechat auto, že to je jejich). Letos značka opět není (ale byli rychlejší a zabrali to driv  nez jsem si stihl zabrat misto pod balkonem). Místní samospráva pak má tu úžasnou vlastnost, že se se mnou odmítá bavit a je pravda, že já to nikdy do té 106ky nedotahnu. Letos jsem ale nemocný, nemůžu zdhrnout, tak možná vyuziju volne chvíle v posteli.

Mě by třeba zajímalo, kolik za to vlastně Kbely platí, protoze realne nevěřím, že jim tahle saskarna může něco vydělat.

Edit, jinak samozřejmě každý rok (letos teda zatím ne, abych byl fér) hledam na stránkách oznámení o záboru a tak dále a tak podobně, ale asi jsem fakt špatný v hledání,  protože se mi to nikdy nedaří. Jednou mi úřednice řekla, že to visí na nástěnce, tak je možné, že to dávají jenom tam...

Vezmu to odzadu - nelze, vyvěšeno musi byt i elektronicky ( to ma přednost). Mohla by to byt kulturní akce, ale stejně musi byt povolení odboru dopravy, k tomu značky a troufnu si tvrdit i objizdna trasa ( z fotky vidím zábor i na přechodu, neprujezdnou ulici, z loňska tuším tu vasi a zábor ve vozovce v te další). Kbely jsou tuším P19 dotaz poslat tam- referent Holeček ci Čermák, detasovane pravoviste- to by melo byt ono. Cas na to ted mas🤣

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Právě teď, Maro napsal:

zkusim se na to jeste vecer podivat, co vsechno je zverejnene.

Ja už jsem doma, mam dnes dovcu. Když by ses pripomnel, kouknu v pondeli i na celoprazske akce a kdyztak bych zkusil telefonicky kolegu z te 19 kontaktovat a preptat se.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...