African Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 13 hodinami, dan83 napsal: Junior vyfasoval na letosni sezonu (doufam, ze nejen na ni) nove kladivo. Tem cenam Canyon-u neslo odolat, funglovka za cenu bazarovky v CZ. Hm, tak to bude radost veliká, krásný bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 @hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 @M.K. Koukám na něj, díky moc za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Jsem tlustej, chcíplej, línej, no hnus pane velebnosti... čas začít makat na nějaké to horodobrodružství Hřích dnes nevyjet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Jojo @Africanuplne ti rozumím. Já se od ledna snažím shodit prosincový kila,ale jde to ztuha. Zajímavý, že nahoru to šlo rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 4 hodinami, kral083 napsal: Jojo @Africanuplne ti rozumím. Já se od ledna snažím shodit prosincový kila,ale jde to ztuha. Zajímavý, že nahoru to šlo rychle Nápodobně....obden spinner, trochu redukovat stravu, nějakej ten švih na bajku a leze to dolů, ale pomahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 @GustafJá na ten tvůj spinner koukal, na to bych psychicky neměl. Teda ne že by běhání bylo o to víc zábavnější. U mě bude největší problém ta redukce stravy, hlavně večerního pivka nebo vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 9 minutami, kral083 napsal: @GustafJá na ten tvůj spinner koukal, na to bych psychicky neměl. Teda ne že by běhání bylo o to víc zábavnější. U mě bude největší problém ta redukce stravy, hlavně večerního pivka nebo vína Já pustím nějakou parádní hudbu do TV a slapu. Ta chvilka docela uteče. No jím všechno, ale snažím se menší porce. Ale víkendy mám klasika prasící, takže pivo i jídlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 (upraveno) před 5 hodinami, kral083 napsal: Jojo @Africanuplne ti rozumím. Já se od ledna snažím shodit prosincový kila,ale jde to ztuha. Zajímavý, že nahoru to šlo rychle Přesně, pět kilo nahoře ani nemrkneš a pak jejda, co s tím Dneska jsem dal první sjezdík a zase potřebuji zprovoznit aspoň trochu ukazatel rychlosti, než se otrkám Jak se ty inverzní displeje chovají, jsou vidět dobře v různých světelných podmínkách? Líbí se mi tento Cateye... Upraveno 10. března 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Jsem se včera jarně naladil, čtrnáct stupňů, tak jsem připravil kola, naplánoval rodinný výlet a venku vichřice a pět cm nového sněhu.... já se poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Ani nemluv, jsem se tesil a rano roztahnu zaluzie a bilo + fouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 před 4 hodinami, Vasa_H napsal: Ani nemluv, jsem se tesil a rano roztahnu zaluzie a bilo + fouka. Nějaké ty metry musíme dát, za kamny nezůstaneme, ale počasí nám to kolo dnes prostě nedovolí....to i v tom lese to je o držku dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 tak jsem se vybavil na novou sezonu, nejradsi bych to proletel, ale chripkovej moribundus mi zatim dovolil projet to jen 3x kolem bloku na nastaveni posedu. pro pripadne jizlivce - ano jsou to stafle 2XL, abych na to poskladal svych 197cm :-)RB RX v zakladnim osazeni od vyrobce (model Base) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 (upraveno) Parádní gravel i barva Já furt přemýšlím, že vyměním svoje XC MTB za Gravela ale furt se nějak nemůžu rozhoupat Upraveno 12. března 2023 uživatelem lassie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 hele presne nad timhle jsem spekuloval posledni 2 roky, kazdou sezonu jsem resuscitoval svyho milovanyho Garyho (XC HT), ale! 26” kola, Vcka, vidle uz mela taky svy odslouzeno. Vzhledem k tomu, ze zadny traily nejezdim, spis cyklostezky s rodinou, les a polnacky, cesty do prace, rozhodnuti bylo vcelku jednoduche - gravel. Ale sehnat slusnej ram na moji vysku uz tak lehky neni, vyrobcu 2XL, resp. +60cm je jako safranu.Vzal jsem to v zakladu od RB s vizi, ze ram bude skvelej a komponenty se daji vzdy upgradovat, podle toho co mi bude vyhovovat. Chtel jsem jednoplacku, bezduse a pevny osy. Bonus by byla hydraulika, ale tam jsem v ramci rozpoctu musel udelat kompromis. Proti Vckum to bude beztak posun vpred.Reknu to ve zkratce - zatim jsem se projel jen 15min kolem domu, svihl si parkrat kopecek k nasemu baraku, ale uz vim, ze jsem jenom promarnil spekulovanim posledni 2 roky. Jako byvalemu silnicari se mi vratili uzasny pocity okamziteho nakopnuti vpred pri kazdem otoceni klik, RB ram je tuhej jaxvina, posed jsem nasel za par chvilek. Tesim se az me prejde chripka a vyrazim nekam dal.Takze jestli vahas, tak se na nejakym gravelu svez co nejdriv, at taky nemarnis cas. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Dík moc za povzbudivej komentář a postrčení správným směrem Možná to tenhle rok rozseknu. Já mam kolo relativně nové, letos na něm zahajuji 4 sezonu a vlastně mi na něm asi nic nechybí (1x12, pevné osy, vidlice na vzduchu, bezdušáky). Loni jsem na něm začal jezdit trochu víc hlavně proto, že jsem začal na kole jezdit do práce. No musím něco vybrat, já na kole s berany nikdy nejezdil, velikosti jsou pro mě španělská vesnice. Přemýšlím, že si asi nejprve zajdu někam na bikefitting aby mě poradili jakou vybrat velikost a pak až nakoupim kolo, protože i na tom MTB furt laboruju s posedem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Dneska už zase gůd, jenom trochu kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Kosa ani tak ne, ale furt foukalo. I tak sme si to udělali pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 37 minutami, kral083 napsal: Kosa ani tak ne, ale furt foukalo. I tak sme si to udělali pěkný No naložil sis slušnou porci km.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Gusto, nebudu ti lhát ke konci sem měl nohy už úplně prázdný. Ale ty čtrnáctky ve Spojovně byly luxusní:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se