Gustaf Posted January 21 Report Share Posted January 21 Dnešní couračka po okolí.... krásných 45km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 28 Report Share Posted January 28 Jo, radosti zimniho bahnityho jezdeni v Polabi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Posledný výjazd pred zajtrajším príchodom teplého frontu a odmäkom Edited February 1 by wawrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek1307 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Před hodinou, wawrik napsal: Posledný výjazd pred zajtrajším príchodom teplého frontu a odmäkom Máš tam jako správný seveřan pneu s hroty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Jasné. To bola prvá vec, ktorú som dokúpil Tuším hneď druhý alebo tretí deň po bajku. Bez nich to na nejde. Edited February 1 by wawrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted February 2 Report Share Posted February 2 Kluci, plís, poraďte. Chystáme se s partyjou na každoroční cyklotýden. Letos bychom uvítali změnu a namísto dokonalé Istrie zkusili Toskánsko. Na některé úseky Strade Bianche bych se rád vybavil něčím komfortnějším než klasické 25 mm pláště. Mám ráfky s vnitřní šířkou 15 mm, na to narvu max 28 a bude to jak boule. Chtěl bych něco, kde bude 28 v poho a případně můžu nahodit i 32 ku. Bude mi stačit něco s vnitřní šírkou 17 mm? Tam mám favorita cena/výkon Campy Zonda. Nebo mám rovnou hledat něco s vnitřní šířkou 19? Hledám alu zapletená kola na klasické brzdy. Dík:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted February 10 Report Share Posted February 10 Dneska jsem se po práci vydal objevovat terény kolem Lysé nad Labem. Jako není to tam špatný,ale kopce aby jeden hledal lupou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted February 10 Report Share Posted February 10 Prej tereny:) Jo, muj rajon.. kdyz uz aspon maly kopecky, tak to chce smer Milovice a Benatky, nebo Konetopy a smer Melnik. Ale paradni foto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted February 10 Report Share Posted February 10 Mě šlo hlavně o čtverečky, takže já to chtěl mít rychle za sebou. Kolem Labe bahno,v lesích zmrzlý písek rozdupany od koní, takže naklepanej jsem byl slušně i tak. Samozřejmě na celopero to asi není ideální destinace:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted February 11 Report Share Posted February 11 Pěkné počasí na ježdění tam máte...u nás v Beskydech takto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocko Posted February 11 Report Share Posted February 11 U nás tiež podobne ;-)Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted February 11 Report Share Posted February 11 V 1. 2. 2023 v 15:53, wawrik napsal: Jasné. To bola prvá vec, ktorú som dokúpil Tuším hneď druhý alebo tretí deň po bajku. Bez nich to na nejde. Prosímtě, jak hodnotíš ty pneu s hroty? Nedávno mě cestou ráno překvapil delší ledovatej úsek. Dal jsem to sice i bez hrotů, ale příjemný to nebylo. Pouhým pohledem mi přijde, že jich tam zas tolik není, ale reálnou zkušenost nemám. To, že na tom nepojedu jako na suchu je mi jasný... Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted February 11 Report Share Posted February 11 Před hodinou, Radik napsal: Prosímtě, jak hodnotíš ty pneu s hroty? Nedávno mě cestou ráno překvapil delší ledovatej úsek. Dal jsem to sice i bez hrotů, ale příjemný to nebylo. Pouhým pohledem mi přijde, že jich tam zas tolik není, ale reálnou zkušenost nemám. To, že na tom nepojedu jako na suchu je mi jasný... Díky. Skvelá vec. Ak je čistý ľad, v zásade s tým ideš ako po suchu, len to tak veľmi nemôžeš klopiť. Na sneh a rozjazdené sračky je lepší redší štupľový dezén, na cyklocesty mi celkom funguje normálny zimný vzor. Ten sa síce v snehu rýchlo zanesie a nečistí, takže hroty sú potom mimo záberu, ale miestne cyklocesty sú dobre udržiavané a odhŕňané, a zostáva len ten ľad, kde je úplne OK. Jediná nevýhoda je, že tie pneumatiky sú citeľne ťažšie, a to na tom najhoršom mieste - na obvode. No trakcia je parádna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted February 11 Report Share Posted February 11 před 2 minutami, wawrik napsal: Skvelá vec. Ak je čistý ľad, v zásade s tým ideš ako po suchu, len to tak veľmi nemôžeš klopiť. Na sneh a rozjazdené sračky je lepší redší štupľový dezén, na cyklocesty mi celkom funguje normálny zimný vzor. Ten sa síce v snehu rýchlo zanesie a nečistí, takže hroty sú potom mimo záberu, ale miestne cyklocesty sú dobre udržiavané a odhŕňané, a zostáva len ten ľad, kde je úplne OK. Jediná nevýhoda je, že tie pneumatiky sú citeľne ťažšie, a to na tom najhoršom mieste - na obvode. No trakcia je parádna. Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted February 15 Report Share Posted February 15 Dnes poobede namiesto metelice nastal gýč. Aj s obligátnymi tuleňmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 15 Report Share Posted February 15 Radai bys metelici? Je to parada Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted February 17 Report Share Posted February 17 (edited) Ako išiel bike na vandrovku (AKA 60 km číreho gýču). Zábava začala po 10 km, keď som zistil, že mám zle nasadené plášte a púšťajú. A pumpa mi zamrzla Boli aj nejaké tie zvieratá, najmä pri vyústení termálnych potokov: ... aj nejaké tie koníky... ... a samozrejme tulene. Tentokrát rasovo vyvážené, biele aj čierne: Edited February 17 by wawrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira188 Posted February 18 Report Share Posted February 18 Bajk konečně po full servise tak konečně pár kiláků mírným terénem... Kámoš na baterce mě pěkně prohání Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira188 Posted February 18 Report Share Posted February 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira188 Posted February 18 Report Share Posted February 18 Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts