Jump to content

Recommended Posts

před 50 minutami, Duke650 napsal:

A hlavně: pořádný chlapák si klidně vyrazí do hospody i v růžovém triku. A u cyklistů je duhový trikot velká meta 🙂 stejně jsme pro spoustu lidí “cyklobuzny” tak co....

Přesně 😆 Mě se třeba strašně líbí tato barevná kombinace a být to v carbonu za ten peníz tak mám brouka, protože mi dnes udělal kámoš docela zajímavou nabídku na mého Triggera 🤔 

234153.jpg

před 20 hodinami, Gustaf napsal:

Tak barevně je to týmová replika bajku Emily Batty, pokud se nepletu....

asi máš pravdu s Emily, o to je to ještě horší ...😁

Ale ono si v posledních 2 letech u Canyonu člověk moc co se týče barvy nevybere, nicméně osazený je to moc pěkně 👍

před 14 hodinami, vzduch napsal:

Já jsem třeba už postarší cyklista, vyšvihaný už dávno ne a tak raději nosím volnější hadry. Jezdím ale na celopéru, ke kterému to patří, silnička mě nikdy nechytla.

Mám to taky tak s tím oblečením. Myslím, že se většina cyklistů moc bere, aby jako vypadali jako profíci. Docela často se setkávám u běžců, že mají elesťáky kalhoty a přesto mají volné kalhoty. Zřejmě se styděj 🤣

před 5 minutami, obrbobr napsal:

Myslím, že se většina cyklistů moc bere, aby jako vypadali jako profíci.

To obliekanie pochopíš, keď zistíš, ako veľmi ťa voľné oblečenie brzdí :D Trebárs keď presedláš z MTB na cestu a vylezieš z lesa...

před 2 hodinami, obrbobr napsal:

Mám to taky tak s tím oblečením. Myslím, že se většina cyklistů moc bere, aby jako vypadali jako profíci. Docela často se setkávám u běžců, že mají elesťáky kalhoty a přesto mají volné kalhoty. Zřejmě se styděj 🤣

hmmm.

moc se mi ta moda upnutejch hadrů taky nepozdávala, nicméně pokud si vybereš nějakou tkaninu co ti je na omak příjemná, zjistíš že se v tom začneš cítit parádně a komfortně. Ty materiály maj za sebou poměrně dlouhý vývoj - jsem neuvěřitelně podezřívavej ke všemu, co si sám nevyzkouším. Když se to pak osvědčí , už se mi nechce měnit a raduji se, jak sem chytrý že podobnou věc využívám a že jsem si na to přišel sám..

A svým způsobem to teda vlastně vynalezl. 

(to že si o tom nejčasteji přečtu tady na foru na věci nic nemění!  :D )

před 1 hodinou, hopa26 napsal:

hmmm.

moc se mi ta moda upnutejch hadrů taky nepozdávala, nicméně pokud si vybereš nějakou tkaninu co ti je na omak příjemná, zjistíš že se v tom začneš cítit parádně a komfortně. Ty materiály maj za sebou poměrně dlouhý vývoj - jsem neuvěřitelně podezřívavej ke všemu, co si sám nevyzkouším. Když se to pak osvědčí , už se mi nechce měnit a raduji se, jak sem chytrý že podobnou věc využívám a že jsem si na to přišel sám..

A svým způsobem to teda vlastně vynalezl. 

(to že si o tom nejčasteji přečtu tady na foru na věci nic nemění!  :D )

V létě tak jak přijdu ustrojený z práce, sedám na kolo, beru batoh a valím :punk:Preferuji volné trekové hadry....jezdím ale 99% les, kopce nahoru, dolů, free style...nezávodím, neměřím čas a ujeté km, nic si nedokazuji, spíš vnímám kolo jako odreagování. Soustředím se víc tak nějak na věci které vozím sebou v batohu, protože při delších výletech se často ocitám v neznámém prostředí, takže pití, lékárnička, nářadí, náhradní celá duše, sada na opravu prasklého řetězu a ták....tyto věci mám permanentně v batohu + náhradní tričko, rukavice, čepici a svrchní nepromok hadr v případě zhoršení počasí.

Edited by African

před 42 minutami, kral083 napsal:

A proč že sis to kupoval ten tachometr? 😄

Kontrola rychlosti při sjezdech :punk: Jo a na ujeté km samozřejmě také koukám, minule jsem měl za dvě hodiny rovných devět 😁

Když jsme u těch outfitů, tak na podvečerních pár odlehčených sjezdíků u baráku cyklo lišky 😁, cyklo boty 😁 a jelikož zase nějak přitahuje, tak lehkou Primaloft ku jen tak na bavlněné tričko a je to báječný :punk: Každý co mu vyhovuje, růžové homo uplé trikoty? Proč ne, hlavně když nás to baví :cheers:

DSC_4358.JPG

DSC_4359~2.JPG

DSC_4360~2.JPG