Gustaf Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 Před hodinou, obrbobr napsal: tak osazený to je pěkně, ale ta barva? Zas na druhou stranu to LGBT+ je dnes moderní Tak barevně je to týmová replika bajku Emily Batty, pokud se nepletu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 V tomhle nástřiku ho dělají už dlouho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 A hlavně: pořádný chlapák si klidně vyrazí do hospody i v růžovém triku. A u cyklistů je duhový trikot velká meta stejně jsme pro spoustu lidí “cyklobuzny” tak co.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 Já jsem třeba už postarší cyklista, vyšvihaný už dávno ne a tak raději nosím volnější hadry. Jezdím ale na celopéru, ke kterému to patří, silnička mě nikdy nechytla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 před 50 minutami, Duke650 napsal: A hlavně: pořádný chlapák si klidně vyrazí do hospody i v růžovém triku. A u cyklistů je duhový trikot velká meta stejně jsme pro spoustu lidí “cyklobuzny” tak co.... Přesně Mě se třeba strašně líbí tato barevná kombinace a být to v carbonu za ten peníz tak mám brouka, protože mi dnes udělal kámoš docela zajímavou nabídku na mého Triggera Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 @Duke650 preferuji spíše lososovou barvu dresu, aby mi nevtíravě ladila k nehtům. Tady u nás beztak budu v lese úplně sám,( stejně jako na silnici )a Yo šťávu budu pít aź doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted March 22, 2023 Report Share Posted March 22, 2023 Dneska bylo fakt jaro. Sice se to má příští týden podělat včetně sněžení, ale snad to bude poslední záchvěv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 20 hodinami, Gustaf napsal: Tak barevně je to týmová replika bajku Emily Batty, pokud se nepletu.... asi máš pravdu s Emily, o to je to ještě horší ... Ale ono si v posledních 2 letech u Canyonu člověk moc co se týče barvy nevybere, nicméně osazený je to moc pěkně Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 14 hodinami, vzduch napsal: Já jsem třeba už postarší cyklista, vyšvihaný už dávno ne a tak raději nosím volnější hadry. Jezdím ale na celopéru, ke kterému to patří, silnička mě nikdy nechytla. Mám to taky tak s tím oblečením. Myslím, že se většina cyklistů moc bere, aby jako vypadali jako profíci. Docela často se setkávám u běžců, že mají elesťáky kalhoty a přesto mají volné kalhoty. Zřejmě se styděj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 Tak základ je přeci na ty zahrádce u piva dobře vypadat,ne? Tam nikdo nepozná, že ten kopec vyfunis z posledních sil Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 5 minutami, obrbobr napsal: Myslím, že se většina cyklistů moc bere, aby jako vypadali jako profíci. To obliekanie pochopíš, keď zistíš, ako veľmi ťa voľné oblečenie brzdí Trebárs keď presedláš z MTB na cestu a vylezieš z lesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 2 hodinami, wawrik napsal: To obliekanie pochopíš, keď zistíš, ako veľmi ťa voľné oblečenie brzdí Trebárs keď presedláš z MTB na cestu a vylezieš z lesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 2 hodinami, obrbobr napsal: Mám to taky tak s tím oblečením. Myslím, že se většina cyklistů moc bere, aby jako vypadali jako profíci. Docela často se setkávám u běžců, že mají elesťáky kalhoty a přesto mají volné kalhoty. Zřejmě se styděj hmmm. moc se mi ta moda upnutejch hadrů taky nepozdávala, nicméně pokud si vybereš nějakou tkaninu co ti je na omak příjemná, zjistíš že se v tom začneš cítit parádně a komfortně. Ty materiály maj za sebou poměrně dlouhý vývoj - jsem neuvěřitelně podezřívavej ke všemu, co si sám nevyzkouším. Když se to pak osvědčí , už se mi nechce měnit a raduji se, jak sem chytrý že podobnou věc využívám a že jsem si na to přišel sám.. A svým způsobem to teda vlastně vynalezl. (to že si o tom nejčasteji přečtu tady na foru na věci nic nemění! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 (edited) před 1 hodinou, hopa26 napsal: hmmm. moc se mi ta moda upnutejch hadrů taky nepozdávala, nicméně pokud si vybereš nějakou tkaninu co ti je na omak příjemná, zjistíš že se v tom začneš cítit parádně a komfortně. Ty materiály maj za sebou poměrně dlouhý vývoj - jsem neuvěřitelně podezřívavej ke všemu, co si sám nevyzkouším. Když se to pak osvědčí , už se mi nechce měnit a raduji se, jak sem chytrý že podobnou věc využívám a že jsem si na to přišel sám.. A svým způsobem to teda vlastně vynalezl. (to že si o tom nejčasteji přečtu tady na foru na věci nic nemění! ) V létě tak jak přijdu ustrojený z práce, sedám na kolo, beru batoh a valím Preferuji volné trekové hadry....jezdím ale 99% les, kopce nahoru, dolů, free style...nezávodím, neměřím čas a ujeté km, nic si nedokazuji, spíš vnímám kolo jako odreagování. Soustředím se víc tak nějak na věci které vozím sebou v batohu, protože při delších výletech se často ocitám v neznámém prostředí, takže pití, lékárnička, nářadí, náhradní celá duše, sada na opravu prasklého řetězu a ták....tyto věci mám permanentně v batohu + náhradní tričko, rukavice, čepici a svrchní nepromok hadr v případě zhoršení počasí. Edited March 23, 2023 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 2 hodinami, African napsal: ...nezávodím, neměřím čas a ujeté km,... A proč že sis to kupoval ten tachometr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 42 minutami, kral083 napsal: A proč že sis to kupoval ten tachometr? Kontrola rychlosti při sjezdech Jo a na ujeté km samozřejmě také koukám, minule jsem měl za dvě hodiny rovných devět Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 Když jsme u těch outfitů, tak na podvečerních pár odlehčených sjezdíků u baráku cyklo lišky , cyklo boty a jelikož zase nějak přitahuje, tak lehkou Primaloft ku jen tak na bavlněné tričko a je to báječný Každý co mu vyhovuje, růžové homo uplé trikoty? Proč ne, hlavně když nás to baví Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 @African Jeste si zapomnel na varic a neco k obedu, vsak my si to pamatujemeOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 před 3 minutami, Prochy68 napsal: @African Jeste si zapomnel na varic a neco k obedu, vsak my si to pamatujeme Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk To je ale jen občas včetně lahváče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 To je ale jen občas včetně lahváče Tak to mam mezery, lahvace jsem nezaznamenal Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts