African Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 před 17 hodinami, filltos napsal: A kde se prosím tě nachází? Mám to sice asi trochu dál než ty, ale zase ne tolik https://camperparkradkow.pl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 U Dářka to prostě nestálo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Už to s tím počasím začíná vypadat dobře, tak jedno pivo cestou z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Praskla mě pračka na řetěz, tak zkusím Made in USA produkt... recenze na něj jsou fajnový, i kocour čumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Praskla mě pračka na řetěz, tak zkusím Made in USA produkt... recenze na něj jsou fajnový, i kocour čumí Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 55 minutami, Prochy68 napsal: Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Přesně Jinak Made in the USA with Domestic and Foreign components... takže v uvozovkách jako všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Ty vogo, to jsem si dal, musel jsem povolat i kamaráda na pomoc aby jsem přetáhli ten kevlar přes ráfek, masakr Až bodnu někde v lese, tak jsem totálně v řiti ..... musím pořídit nějaký super montpáky. Nejlépe železný a tak metr dlouhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Ahoj,nemáte tip na výkonnější zadní blikacku? Podmínka klasické AA nebo AAA baterie. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Měl sem kdysi zadní od Cateye,ta blikala skvěle a byla na AAA baterky. Koukám,ale že už se nedělá,taky už to bude přes deset let, spíš víc. Teď už se asi vetšinou dělají přes USB nabíjení. Je nějaký zásadní důvod, proč toužíš po baterkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Ty vogo, to jsem si dal, musel jsem povolat i kamaráda na pomoc aby jsem přetáhli ten kevlar přes ráfek, masakr Až bodnu někde v lese, tak jsem totálně v řiti ..... musím pořídit nějaký super montpáky. Nejlépe železný a tak metr dlouhý Kup si tohle. Je to teda na doma, ale pomocník dobrej. https://a.aliexpress.com/_mNRwiEk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 1 hodinou, roura74 napsal: Kup si tohle. Je to teda na doma, ale pomocník dobrej. https://a.aliexpress.com/_mNRwiEk Děkuji za tip, ale včera ještě pěkně rozpálený jsem hned objednal tyhle. S těmi jsme to nakonec udělali na pohodu, má je kamarád a to nejdůležitější mít je u sebe na cestách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 19 hodinami, siki napsal: Ahoj,nemáte tip na výkonnější zadní blikacku? Podmínka klasické AA nebo AAA baterie. Díky Není to na AA ani AAA ale doporucim Garmin Varia. Totální pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 (upraveno) Mě to taky nedalo, s novým obutím komu by jo Přesun po asfaltu samozřejmě králům hor moc nejde, navíc ve dvatrojce, naštěstí to mám do lesa dva kilometry chi, chi....ale v kopcích to je teda dravec jak má být Pěkně rychlé, což jsem nečekal a na blátě drží jak sviňa, brzo přijde pěkná držka Wow, radost veliká.... Upraveno 6. května 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 S ženou se moc spolu na kolo nedostaneme,ale když už,tak to stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Já teda sám a po zimě všechno bolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Borci, znalci, potřebuji radu. Koleno po operacích úspěšně stávkuje, a bohužel, i svalstvo na noze začíná atrofovat. Zkrátka jsem ztratil schopnost šlapat symetricky podle hlavy. Hlava přepnula do modu: ulevím pravé, bude víc makat levá. No, a jak správně tušíte, to je dost na houby. Napadlo mne koupit Favero Assioma DUO Shimano, nebo jiný nějaký podobný bazmek, a tvrdě vyhodnocovat, kolik jsem ušlapal pravou, a kolik levou. Někdo nějaký lepší nápad? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Dnešní fondo na Krkavec a tam zasloužená K1.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 @Bert- nic jinýho než waťák mě nenapadá. Já mám garmin a spokojenost. Máš tam třeba i jasně ukázaný jestli nemáš blbě namontovány kufry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se