Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ty vogo, to jsem si dal, musel jsem povolat i kamaráda na pomoc aby jsem přetáhli ten kevlar přes ráfek, masakr 😬 Až bodnu někde v lese, tak jsem totálně v řiti ..... musím pořídit nějaký super montpáky. Nejlépe železný a tak metr dlouhý 😂 

DSC_4479.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl sem kdysi zadní od Cateye,ta blikala skvěle a byla na AAA baterky. Koukám,ale že už se nedělá,taky už to bude přes deset let, spíš víc. Teď už se asi vetšinou dělají přes USB nabíjení. Je nějaký zásadní důvod, proč toužíš po baterkách?

Odkaz ke komentáři

Ty vogo, to jsem si dal, musel jsem povolat i kamaráda na pomoc aby jsem přetáhli ten kevlar přes ráfek, masakr  Až bodnu někde v lese, tak jsem totálně v řiti ..... musím pořídit nějaký super montpáky. Nejlépe železný a tak metr dlouhý  
DSC_4479.thumb.JPG.0e9f152a9a8ecc62f928c53cb6a8892f.JPG

Kup si tohle. Je to teda na doma, ale pomocník dobrej.
https://a.aliexpress.com/_mNRwiEk
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, roura74 napsal:

Kup si tohle. Je to teda na doma, ale pomocník dobrej.
https://a.aliexpress.com/_mNRwiEk

Děkuji za tip, ale včera ještě pěkně rozpálený jsem hned objednal tyhle. S těmi jsme to nakonec udělali na pohodu, má je kamarád a to nejdůležitější mít je u sebe na cestách....:cheers:

e5960063bb99dcaddbb0bd8b2a445543--mm1000x1000.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě to taky nedalo, s novým obutím komu by jo 😆 Přesun po asfaltu samozřejmě králům hor moc nejde, navíc ve dvatrojce, naštěstí to mám do lesa dva kilometry chi, chi....ale v kopcích to je teda dravec jak má být :punk: Pěkně rychlé, což jsem nečekal a na blátě drží jak sviňa, brzo přijde pěkná držka 😂 Wow, radost veliká....

DSC_4487~2.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Borci, znalci, potřebuji radu. Koleno po operacích úspěšně stávkuje, a bohužel, i svalstvo na noze začíná atrofovat. Zkrátka jsem ztratil schopnost šlapat symetricky podle hlavy. Hlava přepnula do modu: ulevím pravé, bude víc makat levá. No, a jak správně tušíte, to je dost na houby. Napadlo mne koupit Favero Assioma DUO Shimano, nebo jiný nějaký podobný bazmek, a tvrdě vyhodnocovat, kolik jsem ušlapal pravou, a kolik levou. Někdo nějaký lepší nápad? Dík.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...