Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 4 minutami, vzduch napsal: A když srovnáš s tím starým, v čem je lepší a v čem horší? Já ve svých letech (57) už dospěl k názoru, že měnit nemá smysl neb bych to nikam neposunul a když tak, pak za elektriku. Hele, já když měl to předtím, tak jsem si říkal... proč to měnit, mám celopero, full karbon...nikam jinam už to neposunes....taky jsem ho měl 5 let. Pak jsem zahlédl letošního modely a začal hlodat červík. No a po hledání informací atp... jiná geometrie, už dělají pouze zdvihy 120/120 dle dnešním doby, co si moderní MTB žádá. Jako technologie a všechny se zase posunulo o kus dál a je to vidět. Na nějaký dlouhý recenze je brzo. Mám teprve pár km...ale i to už ukazuje, že je to posun.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Ale tohle už je na furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Máš to moc pěkný, gratulki P.S. A budeme se tvářit, že věříme tomu “na furt” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 1 hodinou, Duke650 napsal: Máš to moc pěkný, gratulki P.S. A budeme se tvářit, že věříme tomu “na furt” Díky.... Jj... určitě na furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 To si řekneme za 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Martin Svrček dnes paradny vykon ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Tubolito po roce, udělal jsem něco spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Tubolito po roce, udělal jsem něco spatne? Malej tlak a někde si to cvakl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 1 hodinou, Duke650 napsal: To si řekneme za 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 6 hodinami, Gustaf napsal: Děkuji pánové....snad s ním dám plno šťastných kilometrů.....no a sem to nevydržel a už jsem vyrazil... Na těch kolech to musí pěkně letět do kopce, s teleskopkou zase z kopce. Pěkně vyvážený bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Budu potřebovat někoho, kdo mi rozmluví tento projekt… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 (upraveno) před 17 minutami, Robertilos napsal: Na těch kolech to musí pěkně letět do kopce, s teleskopkou zase z kopce. Pěkně vyvážený bike Díky Jj, ta geometrie dnešních rámů je zase úplně někde jinde... letí to parádně. Ted mě limitujou nohy...po dlouhé pauze bez bajku je to znát. @Duke650 já tě to rozmlouvam....bez kol to nebude jezdit Upraveno 12. srpna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Jo jo, už mám vybrané i karbonové záplety a 4-pístkové brzdy, sedlovku, sedlo, gripy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Ja tam uplne nechapu ten Pike, 35mm Sid je malo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Rámová sada Spark ST 900 tuned se dodává s Pike 140 mm a dá se najít vel. L za zajímavou cenu. Frameset Spark RC WorldCup se Sidem 120 mm je dražší a blbě se shání. Moje stará stavba na rámu Genius 900SL (2013) má Pike 140 mm a ten mi vyhovuje více než Fox 34 Factory Stepcast 120mm, kterou mám na druhém kole… ještě se na to musím vyspat, než to všechno objednám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Duke,ty karbon kola jsou super volba. Nej investice do biku. Je to strasnej ranec,ale je to hrozne znat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 2 hodinami, roura74 napsal: Malej tlak a někde si to cvakl. Je to ze shora vedle ventilku směrem do drátů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Dlouho jsem o tom rozumoval, přišlo mi to jako overkill na to moje šolichání, pak jsem pořídil jednu boostovou sadu na BH a o rok později non-boost na dědečka Scotta... fakt nelituju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 58 minutami, TLD napsal: Duke,ty karbon kola jsou super volba. Nej investice do biku. Je to strasnej ranec,ale je to hrozne znat. Taky jeden z důvodů, proč jsem šel do M10...karbonovy kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Mě l jsem karbonové ráfky wtb na kole od novoty. Byly fajn, ale šly na reklamaci. Dostal v mezičase, abych měl na čem jezdit, hliníkové wtb protera, a nijak zvláštní rozdíl jsem nepozoroval. Teď mám zase karbon tovární WTB a s klidným svědomím bych mohl mít i ty hliníkové. Ale vypadají dobře, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se