Jumbo Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Tak první výjezd po Dachsteinu mírně střídmější, ale zase to máme z Hodonína po ruce. Sobotní Bíle Karpaty s manželkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 @Gustafve středu mi jede peklovlak, takže dneska se ještě trochu projedu, zítra šolich k moři, koupačka, pak doufam v opulentní večeři, Karlovačko a aspoň litr vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 jseš krutýs kolik to hodilo celkem km a převýšení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 před 1 hodinou, kral083 napsal: @Gustafve středu mi jede peklovlak, takže dneska se ještě trochu projedu, zítra šolich k moři, koupačka, pak doufam v opulentní večeři, Karlovačko a aspoň litr vína Paráda....tvoje putování je super. Tak užívej zbytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 před 3 hodinami, Jumbo napsal: Gratulace, kolo parádní a ten přechod barvy mezi zelenou a zlatohnědou nemá chybu. Tak ať dlouho vydrží. Díky moc...jj, ta barva je famózní. Myslím, že mám zase na párty let vybráno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 @kral083 super vykon, jaky vozis plaste na tyhle vylety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 (upraveno) Vždycky nový:-) Letos WTB Riddler. Ty už sem měl předloni a vydržely nesmysl. Mám je furt schovaný, mají najeto 4k a furt se nechají. Loni sem měl Schwalbe G one bite a taky dobrý,ale vydržely míň Upraveno 14. srpna 2023 uživatelem kral083 Aspoň foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Pecka!!! Klobouk dolů. To budou nohy jako howado, plíce jako balóny, srdce jako pumpa od DeWaltu, ale hlava... ta bude čistá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Už mám toho po krk,tak jedu na Krk Je to špatný. Dneska mají Chorvati svátek, všechny krámy zavřený. Chtěl sem zabivakovat u Prdele,ale tam dnes grilují vola( byl vybornej) a já se tak těším na lignje na žaru. Tak to zkusím na Krku. Hlavně sehnat to víno na večer:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Před hodinou, kral083 napsal: Už mám toho po krk,tak jedu na Krk Je to špatný. Dneska mají Chorvati svátek, všechny krámy zavřený. Chtěl sem zabivakovat u Prdele,ale tam dnes grilují vola( byl vybornej) a já se tak těším na lignje na žaru. Tak to zkusím na Krku. Hlavně sehnat to víno na večer:-D sleduji tě a je to fakt dobrý!!! Držím palce a přeji šťastnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Už je hotovo. Zítra už jen na vlak. Dneska prespim u zbytků římského kláštera. Nemá to tu chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 WOW Král je King klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Já jen okolo komína - po delší době sloníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Double Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Double Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) ach jo, nechapu, nejak se to nechtelo odeslat a pak to vyskocill bambilionkrat Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Dneska koupel v laktátu: Kouty - Přemyslov - Ramzová - Červenohorské sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 před 3 hodinami, kral083 napsal: Už je hotovo. Zítra už jen na vlak. Dneska prespim u zbytků římského kláštera. Nemá to tu chybu. Super.... jseš borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se