M.K. Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 @Gustaf Tak schválně - kdepa jsem..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 před 18 minutami, M.K. napsal: @Gustaf Tak schválně - kdepa jsem..? Radeč? Já dneska Štybarovo vyjížďka a v tombole jsem vybral jeho gaťe ... akorát se do nich nevejdu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 před 19 minutami, Gustaf napsal: Radeč? O 25 km vedle Ale dobrej tip na příště... A Štybarovo vyjížďku jsem nenašel ani Googlem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 Seriál vyjížděk po českém západě....no do kalhot jsem se nenarval, tak mi je sebrala dcera Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 To jako, že je to Štybarova velikost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 před 27 minutami, vzduch napsal: To jako, že je to Štybarova velikost Jj...sou to chrti, no.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 před 20 minutami, vzduch napsal: To jako, že je to Štybarova velikost Moje drahá jezdí komplet ušitý pro Juliana Alaphilippa .. a měla co dělat, aby se do něj naprejtovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 před 15 minutami, Jarett napsal: Moje drahá jezdí komplet ušitý pro Juliana Alaphilippa .. a měla co dělat, aby se do něj naprejtovala Jo, to člověk nechápe.... takový dětský velikosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 Dneska to na kolo moc nebylo,ale že sem měl opušťák na celý den, tak sem tam poslal rovnou dvě kila:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lassie Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 @kral083 neskutečný, fakt respekt v tomhle počasí. A já furt váhám jestli to hecnu zítra na kole do práce a z práce, nebo vyměknu a pojedu MHD (mám to 10km). Link to comment Share on other sites More sharing options...
filltos Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 (edited) JJ dneska nicmoc, ale včera odpoledne se ten den krásně vyloupnul... Mladej byl nadšenej. Edited August 27, 2023 by filltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 Dnes s kámošem CZ SK PL okruh a místy by se hodila Husqarna do podsedlovky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 před 38 minutami, lassie napsal: @kral083 neskutečný, fakt respekt v tomhle počasí. A já furt váhám jestli to hecnu zítra na kole do práce a z práce, nebo vyměknu a pojedu MHD (mám to 10km). Tak já mám jasno. Kolo umytý, namazaný a s předpovědí pro Prahu zůstane pěkně ve skříni a já půjdu ráno do bazénu. Dneska mi to bohatě stačilo. Ještě musím najet pár km, abych splnil dlouho nedotčený cíl (2000km/měsíc) ale do čtvrtka času dost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 Kluci, vy co máte radar. Zdá se, že ten můj dnešní vodní švih úplně nedocenil. Od zastávky v pivovaru (137.km) přestal fungovat. To tlačítko prakticky nejde zmáčknout a když ho zapnu,tak se po chvilce sám vypne. Mám ho rok a fous, takže reklamace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 (edited) před 11 hodinami, Igicz napsal: Dnes s kámošem CZ SK PL okruh a místy by se hodila Husqarna do podsedlovky:) Tak nějak obdobně, hodně padlých stromů po včerejší vichřici edit: kecám, po sobotní vichřici Edited August 28, 2023 by bohush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 před 10 hodinami, kral083 napsal: Kluci, vy co máte radar. Zdá se, že ten můj dnešní vodní švih úplně nedocenil. Od zastávky v pivovaru (137.km) přestal fungovat. To tlačítko prakticky nejde zmáčknout a když ho zapnu,tak se po chvilce sám vypne. Mám ho rok a fous, takže reklamace? Minimálně bych to zkusil. Tuším, že nějaké solidní IP to musí mít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 (edited) V 26. 8. 2023 v 17:56, M.K. napsal: O 25 km vedle Ale dobrej tip na příště... A Štybarovo vyjížďku jsem nenašel ani Googlem Tak kde si nakonec byl? Někde na východ od Plzně? Edited August 28, 2023 by Gustaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beet Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 před 10 hodinami, kral083 napsal: Kluci, vy co máte radar. Zdá se, že ten můj dnešní vodní švih úplně nedocenil. Od zastávky v pivovaru (137.km) přestal fungovat. To tlačítko prakticky nejde zmáčknout a když ho zapnu,tak se po chvilce sám vypne. Mám ho rok a fous, takže reklamace? Tohle se řešilo na bikeforu, že je to poměrně častá věc. Dostal se bordel mezi tlacitko a tělo přistroje. Někomu pomohlo propláchnut a pak profouknutí stlačeným vzduchem v pozici radaru tlačítkem dolů. Jinak jako prevence se doporučuje vozit radar na kole tlačítkem dolů, pak se tam ten bordel nedostane. Já sám to tak nepraktikuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 @Beetdíky za info. Já se to pokoušel nějak léčit,ale bez úspěchu. Zkusím to dát na tu reklamaci a uvidím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 A je po lete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts