Jumbo Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 V 26. 11. 2023 v 13:28, Gustaf napsal: Tak tato fotka je katalogová! Narozdíl od té poslední, ale do jara se to zahojí.
Gustaf Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 před 1 hodinou, Jumbo napsal: Tak tato fotka je katalogová! Narozdíl od té poslední, ale do jara se to zahojí. Jj, tu jsem vyfotil pár minut před tím, než mi to na tom ledu ujelo
Prochy68 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 A já myslel, žes to fotil v leze když ses vyvalel
Gustaf Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 před 1 minutou, Prochy68 napsal: A já myslel, žes to fotil v leze když ses vyvalel To by bylo slušnej punk
kral083 Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2023 Dnešní cesta do práce byla zábavná, ale když nezatočíš, nespadneš
Zdenek1307 Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2023 před 1 hodinou, kral083 napsal: Dnešní cesta do práce byla zábavná, ale když nezatočíš, nespadneš Taky bych chtěl jezdit do práce na kole Úplně mi to připomnělo asi 10 let nazpět, kdy jsem se svým cyklokrosovým kolečkem lítal v lednu po sněhu a ledu a nejhorší bylo zvládnout ten první asi kilometrový sešup z kopce hned po nasednutí na kolo. V těch mínusových teplotách to bylo strašný... a pak člověk automaticky přepnul do módu robota a šlapal jak o život, aby začal topit
skalis Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2023 Vcerejsi blato vystridal dnes mrazik
wawrik Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2023 před 2 hodinami, kral083 napsal: Dnešní cesta do práce byla zábavná, ale když nezatočíš, nespadneš Odporúča deväť z desiatich spadnutých
kral083 Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2023 @wawrikvěřím, že pro tebe jsou současný podmínky v Praze k smíchu, ty si zvyklej na jinčí věci. Já bych pro tyhle pláště neměl využití. Pevně doufám, že globální oteplování v Praze tuhé zimě zatne tipec.
Jumbo Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2023 před 3 hodinami, kral083 napsal: ... ale když nezatočíš, nespadneš To máš ale velké štěstí, že to máš do práce jenom rovně!
Primm Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 V zime jezdim do prace na fatbiku. Tady lezi snih minimalne 4 mesice, tak mam k normalnimu kolu i tlustocha a je na nem mnohem vetsi zabava Dneska rano:
kral083 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2023 No dneska to asi jinak než fatbiku nepůjde. Jestli vyrazí do terénu @Gustaf,tak konečně bude moci popravdě napsat, že měl sníh až po náby já byl se ženou běhat a je to teda spíš na sněžnice. Aspoň tady v jižních Čechách.
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2023 Dneska jsem potkal desítky lidí na Řípu, nějaká akce koloběh Rip-Praha a moc fatbiku tam teda nebylo . Škoda že nemám fotky.
Gustaf Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2023 před 43 minutami, kral083 napsal: No dneska to asi jinak než fatbiku nepůjde. Jestli vyrazí do terénu @Gustaf,tak konečně bude moci popravdě napsat, že měl sníh až po náby já byl se ženou běhat a je to teda spíš na sněžnice. Aspoň tady v jižních Čechách. Dneska nevyrazim....asi až zítra až napadne víc sněhu
TLD Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2023 Konecne zima. To co bylo min vikend a v tydnu bylo slaboucky. Dneska sedm pod,snehu ,,na Gustu", slunicko. To pak teda zmizelo a zacalo fucet. Bylo to skvely.
Spongebob Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2023 Borci vy jste blázni Já byl na "závěrečné" začátkem Listopadu a stačilo mi to.. lapl jsem zrovna ty deště, byl jsem durch a dojel jsem za tmy bez lampy. Peklo kolo jsem pak poslal do garáže tak jak jsem dojel a tam taky doteď zůstalo úplnej ryzí bajker
skalis Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2023 (upraveno) Dneska rano to byla nadhera Upraveno 3. prosince 2023 uživatelem skalis
Gustaf Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2023 Hezkypekne...já dal dnes přednost hrátkám s dětmi....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se