Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, kral083 napsal:

Dnešní cesta do práce byla zábavná, ale když nezatočíš, nespadneš

PXL_20231129_045302640.jpg

Taky bych chtěl jezdit do práce na kole 🙄 Úplně mi to připomnělo asi 10 let nazpět, kdy jsem se svým cyklokrosovým kolečkem lítal v lednu po sněhu a ledu a nejhorší bylo zvládnout ten první asi kilometrový sešup z kopce hned po nasednutí na kolo. V těch mínusových teplotách to bylo strašný... a pak člověk automaticky přepnul do módu robota a šlapal jak o život, aby začal topit 😄

Odesláno
před 2 hodinami, kral083 napsal:

Dnešní cesta do práce byla zábavná, ale když nezatočíš, nespadneš

Odporúča deväť z desiatich spadnutých :D

tyre.jpg.4887291d3cc92e2758c8bb340604e50a.jpg

Odesláno

@wawrikvěřím, že pro tebe jsou současný podmínky v Praze k smíchu, ty si zvyklej na jinčí věci.

Já bych pro tyhle pláště neměl využití. Pevně doufám, že globální oteplování v Praze tuhé zimě zatne tipec. 

Odesláno

No dneska to asi jinak než fatbiku nepůjde. Jestli vyrazí do terénu @Gustaf,tak konečně bude moci popravdě napsat, že měl sníh až po náby 🙂

já byl se ženou běhat a je to teda spíš na sněžnice. Aspoň tady v jižních Čechách.

PXL_20231202_080011931-01.jpeg

Odesláno

Dneska jsem potkal desítky lidí na Řípu, nějaká akce koloběh Rip-Praha a moc fatbiku tam teda nebylo 😀. Škoda že nemám fotky.

Odesláno
před 43 minutami, kral083 napsal:

No dneska to asi jinak než fatbiku nepůjde. Jestli vyrazí do terénu @Gustaf,tak konečně bude moci popravdě napsat, že měl sníh až po náby 🙂

já byl se ženou běhat a je to teda spíš na sněžnice. Aspoň tady v jižních Čechách.

PXL_20231202_080011931-01.jpeg

Dneska nevyrazim....asi až zítra 😁 až napadne víc sněhu 

IMG_20231130_151533.jpg

Odesláno

Konecne zima. To co bylo min vikend a v tydnu bylo slaboucky😂. Dneska sedm pod,snehu ,,na Gustu", slunicko. To pak teda zmizelo a zacalo fucet. Bylo to skvely. 

IMG_7288.jpeg

Odesláno

Borci vy jste blázni :D Já byl na "závěrečné" začátkem Listopadu a stačilo mi to.. lapl jsem zrovna ty deště, byl jsem durch a dojel jsem za tmy bez lampy. Peklo :D

kolo jsem pak poslal do garáže tak jak jsem dojel a tam taky doteď zůstalo 😆 úplnej ryzí bajker 😅

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...