skalis Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 1 hodinou, Ajaj napsal: tvl kde na to berete koule??? Jezdim celej rok. Dneska v lese parada, prasan, snih tak 10 cm. Ale cestou domu jsem se vracel castecne pres mesto kvuli nakupu a mnohem horsi - zasolena brecka se lepila na kola a balila na hazku. Jsem zvedavej, co zitra cesta do prace. Nastesti ma fest mrznout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Včera 80, dneska 110, kurňa, das macht Spaß! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 (upraveno) Taky se chystám zítra do práce a vůbec netuším v jakém stavu je cyklostezka do centra. Doufám, že v lepším stavu než zbraslavský chodníky, protože to je děs. Upraveno 3. prosince 2023 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 (upraveno) Tak nakonec to šlo, prohrnuto až do centra. Díky Bohu za vyhřívaný rukavice, startoval jsem je už v branické aleji. Upraveno 4. prosince 2023 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 (upraveno) Mne v posledni tretine zamrzla volnobezka, tak jsem dojel formou “nuceny kurz nepreruseneho slapani”. Mentalne to bylo narocnejsi nez fyzicky. Upraveno 4. prosince 2023 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Nedělní protočeni pedálu Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Update: z prace jedu potupne busem. Volnobezka je zakousnuta, po celym dni v temperovany garazi je jasny, ze nebyla zamrzla. Servis, kam jezdim, ma do sesti, to jsem nestihl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Dneska do prace radsi po silnici, protoze silnicari nahrnuli do cyklopruhu objemy, ze i tlustoch se v tom dost vrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Tak jsem včera po návratu domů u mytí kola po bahenní projížďce zjistil, že to drncání na gravelu v terénu nepřežil můj multitool co mám už asi 17let. Jako složil jsem ho (asi hodinu jsem se snažil přijít na to jak to tam patří ale marně), ale už to prostě není ono. Používat se to asi dá, ale už mu nějak nevěřím, je čas pořídit nový. Co vozíte vy? Jakou značku preferujete? Nějaký tipy co koupit? Koukal jsem třeba na tohle: https://www.alza.cz/sport/lezyne-super-v-23-d6360643.htm?o=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Vozím Victorinox Bike Tool a k němu nýtovačku Topeak Link 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkab Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Přesně tenhle Lezin https://www.alza.cz/sport/lezyne-super-v-23-d6360643.htm?o=1 mám, jelikož používám rychlospojky a zatím super, ale mám ho zatím jen 3 roky, nějakých 7 - 8 t. km. takže zase toho moc ještě dělat nemusel. Silnička a poslední dobou hlavně gravel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Ahoj všem rodičům bajkerům, možné jste někdo řešil - jakým páčkovým řazením je nejvhodnější nahradit dítěti na kole stávající gripy (Shimano Tourney Revo Twist Shifter, 7-rychl.)? Dá se najít "lepší + hezčí + lehčí" náhrada za kliky (Prowheel, Pro-V30, 110 mm, 30T)? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 I když jsem si to před Vánoci zle u Ježíška pohnojil,tak nakonec to vzal asi za celý rok a já tak můžu plánovat další cyklovýlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 @kral083 - a co to bude milý krmiči dravé zvěře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 @Ajaj po letošním intermezzu mi došlo, že volání Balkánu je příliš silné,aby mu šlo odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Kluci, prosím o konzultaci. Včera jsem pod stromečkem našel Camelbak MULE PRO14. Mám ho ale blbě ušitý - náramení popruhy mají rozdílnou šířku (o 0,5cm rozdíl), spodní část pruhů každý jiný tvar, záda jsou nakřivo ve spodní části. Camelback stojí balík a takové zpracování jsem neměl ani na starém cyklobatohu z Decathlonu. Máte někdo stejný batoh, je to normální takové zpracování? Díky Josef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Kupováno ve SklAndBike.cz Kunratice přes e-shop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Batoh nevím, ale tak to vyreklamuj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 (upraveno) Asi to funkčně ničemu nevadí, ale mě by to štvalo. Takhle jsem reklamoval jeden Corazon. Zkusil bych to reklamovat, pokud ti to vadí. A pokud teda je i paragon. Upraveno 25. prosince 2023 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se