kupko Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna V 9. 1. 2025 v 0:10, Hasňa napsal: Přátelé, neprovozuje tady někdo náhodou obchod s kolama, nebo sportovním zbožím? Ahoj ano pracuji v mojekolo, co potrebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna V 9. 1. 2025 v 4:15, Z. Paul napsal: Myslím že @kupko a obchod je mojekolo.cz. Akorát sem už moc nechodí (nebo dříve moc nechodil), ale byl vstřícný dříve jsem chodil tady často, každý den ted je času málo:-( a hlavně nemám momentálně aplikaci na tefonu. Tak že pouze přes počítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Ahoj kluci, jdu si pro radu, dívám se po silničním kole, ideálně z druhé ruky. Budget jsem chtěl původně držet do 30k než mi padl do oka tento Wilier viz odkaz. Prosím, jaký je váš názor? Závodit nehodlám ale chtěl bych karbon, kotoučové brzy a pokud možno novější kolo. Měřím 187, váha 82kg. Díky, Kuba https://www.cyklobazar.cz/inzerat/Jadgr2knxG0Qa/wilier-garga-xl-55cm Jako protipol davam toto BMC: https://www.cyklobazar.cz/inzerat/mkz1xWGYjNoAK/silnicni-kolo-bmc Upraveno 15. ledna uživatelem Vanilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Ten Willier je nějakej hodně “povytaženej”, až to na mě nepůsobí dobře - hodně podloženej představec, strašně dlouhá sedlovka. BMC by chtělo lepší fotky (za denního světla). Jako obě kola budou asi v pohodě, BMC je na ultegře. Chtělo by to kompaktní převodník 50/34. Z těch fotek to úplně není jasný, co tam je. Upraveno 15. ledna uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Za mě obě kola asi fajn. U toho Wilieru to vypadá, že dotyčný špatně zvolil velikost a potřeboval by spíše XXL. Na tvou výšku téměř jistě půjdeš se sedlem, možná i s představcem, níže. Garda je endurance silnička, tedy geometrií zaměřená více na pohodlí. Kola Fulcrum Rapid Red 500 jsou slušný standard. Na BMC nevím, co je za set kol a typ rámu také nevidím. Z těchto dvou bych volil Wilier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno pátek v 12:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:39 Z druhy ruky bych silnici asi nechtel, bal bych se a hlavne v roce 25 bych rozhodne sel do Di Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno pátek v 12:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:47 před 6 minutami, steel napsal: Z druhy ruky bych silnici asi nechtel, bal bych se a hlavne v roce 25 bych rozhodne sel do Di V téhle cenové relaci je mechanika v pohodě, je robustnější a výrazně méně nákladná při servisu ... a pokud je kolo udržované, tak to řadí srovnatelně. Není se čeho bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno pátek v 13:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:23 @steelJe pravda, že je zima a teoreticky by se mohlo ještě něco objevit, na druhou stranu se trochu bojím, že posezoní výprodeje už jsou za náma. Každopádně nová silnice s Di2 je aktuálně furt nejmíň 50 (mam ted jednu v hledáčku, ale bojim se, ze Mko mi bude malé a vsechno ostatni s di2 co nachazim je jeste +10). Ale pokud jsi na něco narazil, klidně to sem hoď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno pátek v 21:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:08 před 8 hodinami, Jarett napsal: V téhle cenové relaci je mechanika v pohodě, je robustnější a výrazně méně nákladná při servisu ... a pokud je kolo udržované, tak to řadí srovnatelně. Není se čeho bát. Souhlas do lonska jsem jezdil na silnici mechanickou ultegru a byla ok, od lonska mam Di ultegru a za me skvely nemuzu si vynachvalit, seridis telefonem , ma to tri rezimy razeni a nikdy nezavadis o presmyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno neděle v 18:07 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:07 Volám po okamžitém zákazu inverze!!! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno neděle v 18:42 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:42 před 32 minutami, kral083 napsal: Volám po okamžitém zákazu inverze!!! Prečo? Veď tá prvá fotka je perfektná. Vidno, že máte čo-to najazdené a presne viete, ako sa do takého počasia (farebne) obliecť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno neděle v 18:56 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:56 @wawrik oblečení byla ráno největší loterie. Nakonec sem zvolil zimní verzi, s tím že se holt na tom sluníčku budu rozepínat jak mi bude vedro. K U L O V Ý!!! Zima jak v ruském filmu celý den. Když už se odpoledne sluníčko ukázalo, začal foukat vítr. Posledních 40km už to bylo trochu trápení. Chtěl sem jet zítra do práce,ale nohy sou k.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se