Gustaf Odesláno sobota v 16:17 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:17 Jaký kolo máte pro děti..cca 140cm, věk 9 - 10 let? Mála má 24" a je to tak na hraně už, ale pořad myslím, že cajk.... Nebo už pořídit větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno sobota v 16:22 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:22 @GustafDejve koupil sem Beany 27,5 z druhý ruky pro holku. V dubnu jí bude devět, víc jak 140cm nemá a jezdila na tom už vloni. Dneska ráno asi vyndal kolo ze sklepa úplně každej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno sobota v 16:38 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:38 Asi jí taky pořídím už větší. Co nějaká 26" v xs nebo s? Jestli se to dá ještě sehnat. Nebo se podívám na tu 27,5. Jakou má velikost rámu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno sobota v 17:22 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:22 (upraveno) Urcite vetsi, pri 140cm je cajk 27,5. Moje holka, necelejch 130 na fotce, 27,5 kola.. akorat kliky nutno zkratit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno sobota v 17:23 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno sobota v 17:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:49 Vzal jsem ten menší: 135-155 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno sobota v 19:17 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:17 (upraveno) Ok, díky...mrknu na nějaký... @Micey to vaše vypadá jako stejná velikost rámu, co má teď. Akorát větší kola. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno sobota v 19:21 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno sobota v 19:23 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:23 No jasne, velikost kol je zasadni, sedlovku vzdy vytahnes.. kamarad mel osmilety kluky na 29”, to mi prislo az dost, lec byli spokojeni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno neděle v 10:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:15 (upraveno) V 8. 3. 2025 v 17:49, kral083 napsal: Vzal jsem ten menší: 135-155 Rozšířit V 8. 3. 2025 v 17:22, Micey napsal: Urcite vetsi, pri 140cm je cajk 27,5. Moje holka, necelejch 130 na fotce, 27,5 kola.. akorat kliky nutno zkratit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit ... akorát ten posez na tom pak. Sedlo dole v kombinaci s delšími klikami, řidítka poměrně vejš oproti sedlu. Upraveno neděle v 10:17 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno neděle v 10:25 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:25 Jako já ji když ji teď vidím na ty 24, tak posez velikost rámu je úplně v pohodě. Sedlovku má na rysce. Jediný co, tak to jsou ty 24 kola, no. Ale jako pořad ji to kolo sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno neděle v 11:46 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:46 V 9. 3. 2025 v 10:15, geometr napsal: ... akorát ten posez na tom pak. Sedlo dole v kombinaci s delšími klikami, řidítka poměrně vejš oproti sedlu. Rozšířit Jak pisu, kliky jsme zkracovali, nechapu ze tam z vyroby bylo 175. Jo, tahle fotka je kdyz bylo to kolo vloni uplne novy a je jasny, ze takovyho idealu velikosti dosahne letos.. zas nemuze mit kazdej pulrok novy kolo, zejo:) Na predchozi 24 uz byla jak vosa na bonbonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno neděle v 14:00 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:00 Objížďka rajonu. Nakonec jsem dal na rady mistních zkušených a koupil gravela. Docela to jede, ještě namakat tu fyzičku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno neděle v 16:25 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:25 Stále řeším silničku (předpokládám, že budu vybírat ještě tak do konce sezony ) ale vyskočila na mě nabídka na cyklokrosu od bianchi, konkrétně toto. https://www.cyklobest.cz/bianchi-zolder-pro-ultegra-2x12sp-ye Moje otázka zní, má smysl nad tím přemýšlet? Gravel z principu nechci, hledam primárně silnici, ale říkám si, že tohle by možná nemuselo být úplně mimo. Tím že to je na silniční sadě (nebo jsem neco přehlédl?) tak se silničním plastema by to snad mohla být taková pohodlnější silnice (něco jako Spešl Roubaix) nebo jsem tady úplně mimo? Motivuje mě samozřejmě značka, sada a hlavně to, že se dá sehnat za 65. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno neděle v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:43 V 9. 3. 2025 v 14:00, Lou napsal: Objížďka rajonu. Nakonec jsem dal na rady mistních zkušených a koupil gravela. Docela to jede, ještě namakat tu fyzičku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jakej nás pocit z tý Savy? Loni byly super ceny ve výprodeji na Alze...celokarbon snad za 35k. Já vul jí měl koupit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno neděle v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:36 Včera sem venčil rodinu, dneska sám sebe. Jako je to fakt rozdíl. Včera psychicky na dně, fyzicky pohoda. Dnes fyzicky na dně, ale jinak nádhera nesmírná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno neděle v 19:41 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:41 Tak jsem po cca pul roce taky vytáhl kolo a paráda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno neděle v 19:41 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:41 (upraveno) V 9. 3. 2025 v 18:36, kral083 napsal: Včera sem venčil rodinu, dneska sám sebe. Jako je to fakt rozdíl. Včera psychicky na dně, fyzicky pohoda. Dnes fyzicky na dně, ale jinak nádhera nesmírná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Krásně jsi to napsal A ono upřímně to psychické vyčerpání je mnohem horší než to fyzické Upraveno neděle v 19:41 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno neděle v 21:25 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:25 Afriko je,ale stejně to nakonec děláš zas a znova a když ti po dojezdu řekne jedno z deťátek, že to bylo super a příště pojede znova,je to prostě k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno neděle v 21:44 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:44 V 9. 3. 2025 v 21:25, kral083 napsal: Afriko je,ale stejně to nakonec děláš zas a znova a když ti po dojezdu řekne jedno z deťátek, že to bylo super a příště pojede znova,je to prostě k nezaplacení. Rozšířit Jasná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno pondělí v 00:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 00:57 V 9. 3. 2025 v 16:43, Gustaf napsal: Jakej nás pocit z tý Savy? Loni byly super ceny ve výprodeji na Alze...celokarbon snad za 35k. Já vul jí měl koupit.... Rozšířit Nemůžu moc srovnávat, protože je to moje první pořádný kolo, doteď jsem jezdil na starým LeaderFox. Nevidím na tom žádný kvalilativní problémy, ale zatím je to nový. Přehazka a přesmykač by asi chtěly seřídit pro hladší chod, ale je to Shimano, takže standardní komponent. Dost jsem hledal a přijde mi, že poměr cena/hodnota je tady fakt dobrej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno pondělí v 06:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:39 (upraveno) Já loni pořídil ten elektro-gravelo-fitness bike od Savy. Vyměnil jsem brzdy na hydrauliku a pláště na oblíbené Tufa a nemám co bych tomu vytknul. Navíc takovou kombinaci kola s lehkou přípomocí, kdy to celé váží 14kg a reálně ujede cca 70km nikdo nedělá (co tak koukám v rozumné ceně). Jediné co mě překvapilo, tak ten rám je lepený z karbonu teda dost humpolácky - jak kdyby to číňan někde dělal na rýžovým poli, ale dal už jsem domu napít a drží. Upraveno pondělí v 06:39 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se