Harwey Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Pred chvilou si sa vratil z tripu a uz si zase het?:) Ano, bolo (je) to tam pekne, zaujimave.
kral083 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna @Harwey tentokrát je to rodinná dovolená, kde občas vytáhneme kola 1
Prochy68 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 34 minutami, kral083 napsal: @Harwey tentokrát je to rodinná dovolená, kde občas vytáhneme kola Občas
kral083 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna @Prochy68 z 10 dnů, tři výlety kolem 35km, večerní cuknutí za nanukem nepočítám. To mi přijde ještě v normě Stejně co jinýho v Polsku dělat, když tu zatím každý den pršelo a voda v moři je jen pro otužilce 1
kloubik Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Uz to slunicko leze dolu docela brzo. Konecne zase Jizni Cechy. 1 1
kral083 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna @kloubik pokud se šeredně nepletu tak kostel Nanebevzetí Panny Marie? Taky se chystám na jih. Žena má víkend s kamarádkou, včetně příslušenství, takže to vidím trochu na Šumavu, kolem Protivína na Veselý na.L. užít si rovinky Třeboňska a pak nahoru směr buď Tábor nebo Světla n.S. Pojal jsem to velmi ultralight a podle toho, že jsem včera obvolal asi 6 penzionů, než jsem v okolí Sušice našel na dnešek místo, to vypadá, že na jihu bude půlka Republiky. 1 1
Gustaf Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Před hodinou, kral083 napsal: @kloubik pokud se šeredně nepletu tak kostel Nanebevzetí Panny Marie? Taky se chystám na jih. Žena má víkend s kamarádkou, včetně příslušenství, takže to vidím trochu na Šumavu, kolem Protivína na Veselý na.L. užít si rovinky Třeboňska a pak nahoru směr buď Tábor nebo Světla n.S. Pojal jsem to velmi ultralight a podle toho, že jsem včera obvolal asi 6 penzionů, než jsem v okolí Sušice našel na dnešek místo, to vypadá, že na jihu bude půlka Republiky. Ty jsi prodal děti?
kral083 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna @Gustafzkoušel jsem to ale, ale nikdo je nechce. Na chalupě jim bude fajn. Teď sedím ve vlaku do Plzně a stojíme v Holoubkově, protože sebevrah. Tak asi začnu cestu už tady. 1
Gustaf Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 49 minutami, kral083 napsal: @Gustafzkoušel jsem to ale, ale nikdo je nechce. Na chalupě jim bude fajn. Teď sedím ve vlaku do Plzně a stojíme v Holoubkově, protože sebevrah. Tak asi začnu cestu už tady. Tak to máme stejně s těma dětma.... No, tak to je pěkný...to bych asi taky vyrazil. Než ho smejou z kolejí, to bude trvat...
kral083 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna (upraveno) @Gustaf pro mě jako autistu je nejhorší, že si něco naplanujes, hraješ si s trasou, aby to bylo pěkný a pak je všechno jinak. Zas to má ale svoje výhody, narazil jsem Kyšicích na pivovárek,kde jsem ještě nebyl. Tak tu sedím a plánuju, jak se k tý Sušici nakonec dostanu. Upraveno 8. srpna uživatelem kral083
kloubik Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna @kral083 enjoy. S kostelíkem máš samozřejmě pravdu. Dneska to asi zakončím v Kerasu v Bechyni 1
Gustaf Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 25 minutami, kral083 napsal: @Gustaf pro mě jako autistu je nejhorší, že si něco naplanujes, hraješ si s trasou, aby to bylo pěkný a pak je všechno jinak. Zas to má ale svoje výhody, narazil jsem Kyšicích na pivovárek,kde jsem ještě nebyl. Tak tu sedím a plánuju, jak se k tý Sušici nakonec dostanu. Tam to znám....
kral083 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Po tom co sem vyjel ze Sušice na Horskou Kvildu si už jedno zasloužím 1
kral083 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna (upraveno) Nikdy jsem nevypil tolik sladkých limonád jako dneska. Někde se stala nějaká dietní chyba, ale tak od jedny odpoledne mi bylo zle, že sem myslel, že to někam hodím. Dostal jsem do sebe jen kolu a gumový medvídky. K večeři jsem se vysloveně donutil. Posledních 30km s křečema. No, holt každý den není posvícení Upraveno 9. srpna uživatelem kral083 2 2 3
Murphy97 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna ja myslim, ze nejaka lehka projizdka na kole by ti mohla pomoct, wole respekt jak hovado! 1
kral083 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna @Murphy97 tak ještě musím dneska někam na vlak do Prahy ale už je dobře. Navíc ty rovinky tady. Hoši, možná sem jako rodák zaujetej, ale Jižní Čechy to je nejlepší místo na cyklistiku. Je tady všechno, hory, kopečky, rovinky. Navíc většinou krásnej asfalt a vedlejší silnice bez aut. 3 1
geometr Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna před 1 hodinou, kral083 napsal: ... Jižní Čechy to je nejlepší místo na cyklistiku. ... Přesně tak
kral083 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Hotovo. Aspoň stovečku to dneska hodilo,ale furt to není úplně vono. 1 1
filo-boxer Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna U mě taky povedený týden, krásné letní počasí, panorámata, příroda jak malovaná. Nádhera. 3 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se