Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 21 minutami, nickolas napsal:

Jedine co mi vadi a co jsem rad vyuzival byla prave ta moje historie a srovnani. To mi ted chybi. Kdyz to zaplatim, koupim si mraky veci, ktere nepotrebuju. Kdyz si poridim hodinky/comp, bude s tim zdlouhave nastavovani atd. Tak nevim. Bud to calnu, nebo si koupim obyc comp a vyprdnu se na porovnavani...stejne neni moc co porovnavat. 

Dyt tvoje časy ti to porovná....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veru ziadne porovnanie, len ti ukaze v aktivite za kolko si dal ten segment a ak si dosiahol PB, 2hy, 3ti tvoj historicky cas tak ho tak označí.
A zaroven vidíš aj svoj najlepší čas ked na ten segment klikneš. Takže vieš načom si voči najlepšiemu výkonu.

Časová historia v grafe bola/je fajn ale nestojí to za príplatok.
Ja napr platím spotify, dennikN, občas geocaching ale stravu neee, platene funkcie mi az tolko nechýbajú

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Chapi (a dievcata), poradite mi prosim?
Treba mi vymenit plaste na mojom aj zeninom crossovom biku.

Plaste su tam 700x35C, na zeninom 37-622, na mojom 35-622, na oba dam 35-622.

Jazdi sa hlavne po asfaltkach a za sucha, ja obcas aj daku polnu cestu. Rocny najazd je minimalny.

Vyberam z nasledovych:
Continental Speed King CX Performance 28" 700x35C (35-622) kevlar

Maxxis Overdrive Elite trekingový plášť drôt 700x35C

Schwalbe Marathon Racer 35-622

Odkaz ke komentáři

S tim vyssim hlukem za mokra si delate legraci, ne? Uz takhle to dela obcas zvuky jako starej nasranej ruskej soustruh... :-)

Zatim zvazuju tam dat to same, resp. tedy jejich nastupce, G03S.

https://www.mojekolo.cz/shimano-brzdove-desticky-g03s-polymerove/

Mela by cenu verze G03A s hlinikovym telem?

Odkaz ke komentáři

Ty sintrované slyším jenom cca 200 metrů když jedu z myčky, jinak na ně nedám dopustit. Výkonu mají až až, stačí fakt jeden prst. A plynulost dávkování taky naprosto OK

Zhruba jednou za 1000 km je vyndám ze třmenů, očistím od brzdného prachu, kotouče líznu čističem ve spreji, jo a přehodím zadní destičky dopředu a naopak.

Odkaz ke komentáři

Záleží všechno na tom jak brzdíš, organické bohatě stačí pro běžný provoz. Pokud ale máš rád občasné sjezdy, tak samozřejmě sintry mají daleko větší účinnost než organické, pořádně koušou a hlasitější za mokra jsou, o tom žádná, ale zase krásně nahradí zvonek ;) A teď právě koukám, že mi ty bambusáci spletli poslední objednávku a dali místo 2ks sintra, jedny organické. No nic, nechám si je jako záložní.... 

_20200616_135748.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...