mikymik Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 12 hodinami, Klabrdon napsal: Tak koupeno a rovnou otestováno Jedním slovem paráda! Jede fakt super, myslím že budeme kámoši Výborně, takhle se kupuje kolo! Já to poslední půl roku vybíral a pak půl roku čekal , až ho budou mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 4 minutami, mikymik napsal: Výborně, takhle se kupuje kolo! Já to poslední půl roku vybíral a pak půl roku čekal , až ho budou mít To bych psychicky nezvládl Špekuloval jsem nad tim dlouho, ale nic nevybíral..finální výběr i s koupí mi zabral 2 dny Já byl teda ještě předevčírem přesvědčenej o tom, že na všechno kašlu, koupim Rockridera z Decathlonu a budu spokojenej...pak jsem ještě pogooglil mě sympatický značky no a dopadlo to takhle a nelituju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 3 hodinami, Jarett napsal: Měli jsme tetu v Brele, tak jsme tam jezdili jak na chatu Když došlo na pitku, jsou Chorvati zdatnými soupeři, ale nebyl problém se domotat na barák ... ale naposledy jsem tam byl 2014, teta pak umřela a její synek je již nezbedný sysel, takže jezdíme jinam ... Brela je nadherna, vcera sem tam byl na biku, teticka si umela vybrat;-)) s chlastanim jsou chorrvati v topu, pokazdy kdyz prichazim domu kolem domaciho, hned me zve na višnu domacu a no zkus mu rict ze nee;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Tenhle týpek se toho nebojí;-) tohle musí bejt hroznej masakr se to naučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Viděl jsem to kolo u výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 A tady vnouček na malým, ale ta fotka už se tu někde povaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Ten svět je fakt malej! Supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Takže vidím velké rozdíly, polní kuchyň pryč, maskovanej Lanďák pryč, uklizený přechod a hlavně po zuby ozbrojený vojáci fuč Takže zítra celodenní Polsko, parádní sjezdy, pstruzi na grilu a zo pár hutných Zubříků, yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Dnešní panorama výšlap, bylo jen 36.9 stupnu, takze slušná řežba, ale stálo to za to, jako vždycky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Krásný! Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Here;-) biokovo https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Biokovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 3 minutami, moco napsal: Morava Tam jsem nejakou dobu zil, ale nikdy nezahlid nejakej kopec. Jen nakou smerovku na svatej kopec/-ek nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 9 hodinami, Ajaj napsal: Tam jsem nejakou dobu zil, ale nikdy nezahlid nejakej kopec. Jen nakou smerovku na svatej kopec/-ek nebo co Ještě tu máme hanácké Mont Blanc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Pár fotek z posledních dnů :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Kupkine, kolik je hodin? Ale jo, odvaha se ceni, blato neblato... ja se dneska radeji srabacky drzel asfaltu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Kolik je hodin? No těžko říct ale krásně se se mnou proletěli přes řídítka :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Na tohle idealne Mudmany... uz ten nazev napovida Ale jinak respekt, ja na blato jen nadavam....je teda fakt, ze na ceste do prace zasranej od blata prijet nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 ...ja som sa bol rano po vikende previezt. Cez vikend nam tu spadlo 40l na m2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 (upraveno) V 17. 6. 2020 v 22:03, Klabrdon napsal: Tak koupeno a rovnou otestováno Jedním slovem paráda! Jede fakt super, myslím že budeme kámoši Nějakej šotek mě to tady blbne Upraveno 22. června 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se