Tom4 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Servis - kazeta je cajk, vydrží tenhle a ještě jeden řetěz. Já - řetěz ko, vyměním, když už jsem u toho sundám i kazetu, byť tedy výše řečené, ale udělám to, protože se mi při poslední vyjížďce projevil nějaký pazvuk. Já - kurwa, že mám dynamit v nohách jsem tak jako tušil, ale totok? Odjíždím objet servisy místo projížďky, wadrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 1 hodinou, Tom4 napsal: Servis - kazeta je cajk, vydrží tenhle a ještě jeden řetěz. Já - řetěz ko, vyměním, když už jsem u toho sundám i kazetu, byť tedy výše řečené, ale udělám to, protože se mi při poslední vyjížďce projevil nějaký pazvuk. Já - kurwa, že mám dynamit v nohách jsem tak jako tušil, ale totok? Odjíždím objet servisy místo projížďky, wadrát. Laik žasne, odborník se diví ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 mám kousek servisní centrum Shimana, tam teda ani nebyli moc překvapení. Mám pocit že bych ten poslední pastorek při další jízdě protočil na ořechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Tvl. Tome, ty musíš mýt kejty, jak dráhaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 V 3. 3. 2022 v 14:31, Jarett napsal: Jediné kalhoty, které 100% řeší, kam "ho" dát vyrábí Assos Vepředu je něco jako kapsa a tam si ho porovnáš jak chceš, nikam to netáhne, nikde to netlačí, prostě ideál. A k tomu to vypadá dost vyzývavě, říká moje žena Tzv. Tadova póza! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Nevíte někdo, kde bych tohle u nás sehnal? Našel jsem jen v Číně a to nemám čas čekat. Musí být dírka uprostřed, abych to mohl přišroubovat k navigaci. Je to vlastně protikus do držáku Garmin na cyklonavigaci. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 (upraveno) Tvl, dneska jsme si ježdění užili náramně. Asi 5x jsem musel přes říčku, ta voda je pořád ledová Upraveno 9. dubna 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Nevíte někdo, kde bych tohle u nás sehnal? Našel jsem jen v Číně a to nemám čas čekat. Musí být dírka uprostřed, abych to mohl přišroubovat k navigaci. Je to vlastně protikus do držáku Garmin na cyklonavigaci. DíkyJá měl podobný problém. Řešil jsem Mount pro akční kameru na garmin držák. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem koupil Gopro adaptér na čtyři šrouby. No a šroub shora, kde je navigace, mi skrz držák fixuje na jedné matce Gopro adaptér.Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Já jsme si nechal dělat držák na Wahoo i Garmin přímo v kombinaci na kameru Všechno ZDE na Shapeways Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 ani vitr ani dest me nemohl zadrzet od alespon kratkeho vyletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Cestou z práce... Bohužel pořád aktuální, možná víc než o Vánocích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Dneska jsem prováděl očistu bajku...no a došlo i na utahování šroubku... Už jsem jak Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 27 minutami, Gustaf napsal: Dneska jsem prováděl očistu bajku...no a došlo i na utahování šroubku... Už jsem jak Afri... Aj to je pešek, ale je to raz dva, každopádně pokud jde díl sehnat na rozdíl od mého, není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 29 minutami, Gustaf napsal: Dneska jsem prováděl očistu bajku...no a došlo i na utahování šroubku... Už jsem jak Afri... https://www.cyklonaradi.cz/momentove-klice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 37 minutami, Jarett napsal: https://www.cyklonaradi.cz/momentove-klice Jj, to je přesně ono...sem to chtěl dotáhnout více než bylo třeba... No co,. novej šroub je na cestě a já jsem poučen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Dneska konečně v krátkým,snad po půl roce. V rámci VKP jsem se vydal na Hudlickou skálu a jelikož to v těhle končinách nemám zas tolik najetý, konečně jsem otestoval to Wahoo. Navigace na silnici parádní, baví mě i notifikace zpráv na displeji. Zatím panuje naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 @kral083 Počuj, ako ty plánuješ tie tvoje 100+ km výjazdy? Dáš si cieľ, vyrazíš približne tým smerom a je ti inak v zásade jedno, kade ideš, nech je to o desať kilometrov viac či menej? Alebo si doma naplánuješ presnú trasu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Musím se přiznat, že mě plánovat dost baví. Takže ranních 27km do práce na Evropskou bylo jasných a pak zbývalo natrasovat trasu do Hudlic,tak abych se vyhnul pokud možno velkému provozu a taky vyzobal pár neprojetych čtverečků ( https://blog.veloviewer.com/introducing-the-explorer-cluster-and-configurable-explorer-visuals/) Plus dodržet slib ženě, že budu do sedmi doma A to ti pak vyhodí nějakou trasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Minuly tyzden som sa vratil zo sustredka z Basky Vody. Perfektne pocasie, hotel, partia, prazdne cesty. Natocenych necelych 700km a skoro 8000m vyskových.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se