vraby Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Jarett prosím co hodit za sedlo na tu mojí šlupku,at dělám co dělám ta prdel bolí.Vím,že to není jen tak vybrat.Nějaký tip abych to kolo nesprasil. Momentálně jezdím 40-80km převážně polnačky,lesní cesty,stezky. Ted tam mám Ritchey Skiline viz foto Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 2 hodinami, Jarett napsal: Tak to je škoda, že je ti to velký, protože tohle nemívám často. Je to známého, který má tolik Patek hodinek, vlastní tryskáč, že prachy vůbec neřeší. Jen mu bylo hloupý to dát zadarmo S Cannondalem to na jednu stranu chápu, sám jsem měl Canónů sedm ... ale od doby, co to mladý Montgomery poslal do kytek a pak to převzal koncern Dorel, který to vloni zase poslal dál, už to ani zdaleka není co to bývalo. V Česku je navíc dost rozdíl mezi tím, jestli má značka dovozce, nebo přímé zastoupení. No a Specialized tady má centrálu pro půl Evropy, takže je komunikace, spolehlivost i dostupnost servisu úplně jinde. Nebudu to to rozepisovat podrobně, ale aktuální dovozce Cannondale z Brna má dost co zlepšovat ... Souhlasím se vším co píšeš, Cannondale zažívá slabé chvíle, nahoru, dolů, prachy to všechno kazí, věřím že zase bude dobře a cykloprůkopníci opět povstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 18 minutami, vraby napsal: Jarett prosím co hodit za sedlo na tu mojí šlupku,at dělám co dělám ta prdel bolí.Vím,že to není jen tak vybrat.Nějaký tip abych to kolo nesprasil. Momentálně jezdím 40-80km převážně polnačky,lesní cesty,stezky. Ted tam mám Ritchey Skiline viz foto Diky To je těžký ... co zadek, to originál Já jezdím už tři roky naše 3D sedlo ... ale stojí to raketu. No a samozřejmě musíš mít 100% funkční kalhoty s dobrou vložkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Vraby mrkni na to https://www.ergonbike.com/en/saddle-selector.html https://www.sq-lab.com/ergonomie/sqlab-vermessungskonzepte/sitzknochenvermessung/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 U těch kalhot nevím,mám dvoje Endura. Kratasy s vložkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 4 minutami, vraby napsal: U těch kalhot nevím,mám dvoje Endura. Kratasy s vložkou. Prostě hledej a zkoušej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Ričipičo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Kdo vozíte platformový pedály, poradíte prosím boty s tuhou podrážkou? Měl jsem vybrány Specialized 2FO Roos flat ale bohužel jsou na moje nohy moc úzký v oblasti prstů. Shimano am503 mi velikostně taky vůbec nesedly a víc toho v okolí k vyzkoušení nemám. Klasický Five Ten freerider jsou prej dost měkký a chce to model PRO, tak než je objednám, jezdíte v něčem jiném co můžete doporučit? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 kamosi so sirokymi nohami jazdia do jedneho tretry Lake. Trosku je problem s ich dostupnostou v CZ/SK, ale v dnesnej dobe neni problem kupit cez net 2-3 velkosti a co nesedi vratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 V 14. 5. 2023 v 17:22, Jarett napsal: Prostě hledej a zkoušej ... v pátek jdu pro zkušební sedlo a uvidíme jestli to bude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Cityfly,koukni na RideConcept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Kdo vozíte platformový pedály, poradíte prosím boty s tuhou podrážkou? Měl jsem vybrány Specialized 2FO Roos flat ale bohužel jsou na moje nohy moc úzký v oblasti prstů. Shimano am503 mi velikostně taky vůbec nesedly a víc toho v okolí k vyzkoušení nemám. Klasický Five Ten freerider jsou prej dost měkký a chce to model PRO, tak než je objednám, jezdíte v něčem jiném co můžete doporučit? Díky moc.Jezdím v ION a za mě lepší než Five Ten..Five Ten byli jako těžká tlustá měká houba na noze, nebo jak to popsat,proti IONŮM..Ale šířku asi budeš muset vyzkoušet, to taky nebude žádná sláva..Pokud ION není ta tvá první volba co ti byla úzká.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Spis do Humoru, ale tady se to víc hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Dneska teda pěkně foukalo a teplo teda taky nic moc ale snad to počasí už bude jen lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 12 hodinami, lassie napsal: Dneska teda pěkně foukalo a teplo teda taky nic moc ale snad to počasí už bude jen lepší. Zdiby? Tam mají pěknej tankodrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Jj Zdiby to jsou. Asi budu muset pořídit širší pláště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Zatím takle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 @GustafDobry, tak kdyz uz jsi nahodil zakladni kompozici..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Řeknu vám,teplo teda vypadá jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Hezkypekne oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se