Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

To máš za to, že máš nutkavú potrebu debatovať s generátormi konformných názorov namiesto živých ľudí :D

před 11 minutami, kral083 napsal:

A abych tu jen nepindal, aspoň jedna fotka ze včerejšího návratu z práce.

A tento bike sme tu už videli? Nemal si iný gravel?

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není už stará? Snad po dvou letech by se měla kupovat nová.

Kupovat novou helmu po dvou letech je nesmysl. Je to poměrně rozšířená fáma, nejspíš od výrobců a prodejců. Někde se uvádí 5-10 let. Každopádně by se měla měnit po případném pádu na kebuli. Dají se dohledat testy jak fungují helmy po x letech. Rozdíly pevnosti tam jsou jen v jednotkách procent.
Odkaz ke komentáři

Nevzpomínal, protože sem sám váhal :)

Hrozně mě to táhne zase na Balkán. Našel jsem si spoj do rumunského Sibiu. Odtud bych přes Fagaraš, Železné vrata,trochou Srbska, trochu Černý Hory,projezdit Bosnu a do Záhřebu na spoj zpátky. Jenže...

Jenže mám obavy, že jak jsem byl loni z výletu a hlavně Bosny unešenej,tak to budu hrozně srovnávat a čekat, že to bude zase super a ještě lepší. Takže nakonec jsem si řekl, že každý, kdo cestuje na kole, vyrazí aspoň jednou z domova k moři. Tak pojedu takovou oklikou do Záhřebu. Projedu si Slovinsko a na den si zajedu na Istrii. Pak do Záhřebu na spoj zpět. Balkán nechám na příště.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den  kolegové prosím o radu,

pokukuju po svém prvním gravel biku mám vybrán tento https://www.cykloerben.cz/scott-speedster-gravel-30-beige--vel--xl58/

Moje poslední kolo co jsem kupoval nové byl trekový Author před asi 20 lety. Je mě jasný, že není problém v tom utopit balík, ale to právě nechci.

horský kolo nechci

posed na gravel biku je pro mě super

Moc děkuji za názor.

edit: Kdyby někdo chtěl svůj gravel prodat tak se dohodě nebráním, potřebuju XL

Upraveno uživatelem Dave123
Odkaz ke komentáři

Napad na gravel chvalim. Pouzoval bych o Canyonu (pokud by ses ulakomil, to el razeni je pecka https://www.canyon.com/en-de/gravel-bikes/performance/grail/al/grail-7-etap/3094.html?dwvar_3094_pv_rahmenfarbe=YE%2FBK nebo treba Rose - https://www.rosebikes.com/rose-backroad-al-grx-rx400-2702606?product_shape=fog+grey

Trvas na dvouprevodniku? Ete bych kdyztak mrknul na Orbeu, BMC..

Cimz nerikam ze ten Scott je spatnej, lec prijde mi ze za ty prachy lze i kapku lepci hitparada:)

Odkaz ke komentáři

Tak já už mám přeskládáno ze starýho rámu a můžu vesele jezdit :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem filltos
Odkaz ke komentáři

Já nakupoval taky letos gravel, budget jsem měl podobnej (40k), chtěl jsem něco s hydraulickejma brzdama. Asi 2 měsíce jsem se snažil ulovit skladem Canyon Grail AL 6 ale skladem to prostě nebylo (ani ta lepší AL 7).  No a pak jsem náhodou našel ve slevě Specialized Diverge (kterej v hledáčku vůbec nebyl) a skočil jsem po něm. Jinak koukni ještě na Giant Revolt 0, ten jezdí kolega z práce a vypadá taky moc dobře.

Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, kupko napsal:

Letošní Itálie, pecka

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Fajnový :punk:

Odkaz ke komentáři

Kluk od soboty stanuje ve skalách a dochází ingredience, no a trochu se i stýská, tak vezu čerstvé konzervy a zrovna přespím 🥰 Batoh začíná být po dvaceti kurňa těžký, tak už jenom patnáct...se zítra nehnu 🤣 Den famózní  🙏

Odkaz ke komentáři

Bianchi párty :punk: Mě ti včera ještě potrápili, vnitřní páska kolem ráfku nějaká shrnutá a v kombinaci s těžkým batohem dvakrát lepení, tedy jednou protože vozím náhradní duši. Než já na to přišel 😆 Ale úkol splněn, to se počítá 😆

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...