Duke650 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 (upraveno) Rozmáhá se nám tady takový nešvar... vítr jaxviňa Upraveno 1. dubna 2024 uživatelem Duke650
Jarett Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 Vítr je teda krutopřísnej, ale i tak jsem za poslední čtyři dny dal 525km a nastoupal 4550m ... jen ty nohy bolí jak sfiň, ty budou potřebovat tak týden lázně
filo-boxer Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 před 6 hodinami, Duke650 napsal: Rozmáhá se nám tady takový nešvar... vítr jaxviňa To vypadá skoro jak u moře, myslím ty vlny. před 5 hodinami, Jarett napsal: Vítr je teda krutopřísnej, ale i tak jsem za poslední čtyři dny dal 525km a nastoupal 4550m ... jen ty nohy bolí jak sfiň, ty budou potřebovat tak týden lázně Mně úplně stačilo 3 dny, 330km, 3800m. Nohy jak z betonu. před 31 minutami, kral083 napsal: Vítr nechutnej a jako bonus bouřka. Já testuju tašky a kolo a mě, zatím všichni fungujeme.
kral083 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 @filo-boxerparáda,co to je za značku? A co plánuješ? Já zatím jen trenuju, vyrážím až za dva měsíce. Jo a ten blatník bych rozhodně sundal
filo-boxer Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 @kral083 Kolo je Rose Backroad Al. Taky vyrážím až v červnu, Darmstadt -> Großglockner-Hochalpenstraße -> Terst. A pak zpět přes Insbruck, Bodamské jezero, Schwarzwald Hochstraße. Toliko teorie, uvidím, jak to dopadne. Ten blatník sice nevypadá sexy, ale funguje úžasně. Jezdím za každého počasí, i v zimě, déšť, bláto a je to fakt úleva pro prdel a záda. https://ass-savers.com/products/win-wing-2-gravel-stealth
kral083 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 @filo-boxerkolo jsem poznal,myslel jsem ty brašny Pěkný plán,snad vyjde. V Kostnici jsem byl,ale pak jsem udělal tu chybu, že jsem se vracel kolem Dunaje a byla to nuda. Blatnik věřím, že funguje,ale když máš tu zadní brašnu,tak ta slouží jako blatník perfektně. Přes tu nic neprojde
filo-boxer Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 @kral083 Tři brašny jsou fjällraven specialized, ta u řidítek taková no name improvizace, funguje ale výborně. https://www.fjallraven.com/de/de-de/taschen-ausrustung/fjallraven-specialized Jasně, zadní brašna všechno zachytí. Jak píšu, testuju, takže jednou jedu s brašnama, den nato bez, prostě zkouším co a jak. Tvoje cesty vždy sleduju s obdivem, máš to už vychytané. Kam to bude letos?
kral083 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 @filo-boxer Zase Balkán. Před loni to byla láska na první dobrou a nejde to jinak. Letos bych chtěl víc poznat Srbsko a trochu štrejchnout i Černou Horu.
African Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2024 Norek je zpět z nemocnice, uff, tak hurá do práce... když to maká jak má všechno, je to úžasný bajk
Harwey Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2024 Nejaky ten vypredaj https://www.velosprint.sk/kategoria/bicykle/?dd=3&utm_campaign=_Vypredaj_vybranych_bicyklov_SPECIALIZED_&utm_medium=email&utm_source=leadhub&utm_lhm=08d0b778bdb7449d98311d4d6d88227e
Gustaf Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2024 před 5 hodinami, African napsal: Norek je zpět z nemocnice, uff, tak hurá do práce... když to maká jak má všechno, je to úžasný bajk Norek paráda
African Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2024 před 20 hodinami, Gustaf napsal: Norek paráda Dík, ta zelená je fajnová
Duke650 Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2024 Dnes to byla bomba. Do včerejška jsem měl jen 252 km na ebajku, tak jsem před dnešní trasou (63 km, převýšení 960 m) bez elektriky byl lehce nejistý. Ale ten Spark je boží, jede krásně za pedálem... ani v jednom stoupání jsem nelitoval, že nemám elektriku...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2024 Super, já se chystám zítra na nějaký kilco....
kral083 Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2024 Dnes to nemělo chybu, kilometry zadarmo
Gustaf Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2024 Kurva...a tak hezky se to dneska vyvíjelo....a cca v půlce po 56km game over.
filltos Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2024 To nepotěší, na knot už to je moc? Jak si dojel zpátky?
Gustaf Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2024 (upraveno) před 21 minutami, filltos napsal: To nepotěší, na knot už to je moc? Jak si dojel zpátky? To už na knot bylo hodně. Rána jak debil a do vteřiny prázdno. Zavolal jsem manželce...a ta pro mě projela autem. Ješte jsem jí šel 6km naproti Upraveno 7. dubna 2024 uživatelem Gustaf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se