Andrew Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Tak včera jsem ujel s Wahoo první 2 kilometry (cestou ze servisu ) a společně s Wahoo jsem koupil i radar od Garminu. Musím každému srabovi jako jsem já jen a jen doporučit, je to úplně úžasná věc, s dostatečným předstihem mi dá vědět, že a jak rychle se blíží auto, já uhnu na mně bezpečnou krajnici, auto mě v klidu objede a já si jedu v klidu dál. Opravdu mě to hodně potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května @Igicz To je práve len nizučké odpruženie bez tlmenia, a je to špecialita islandskej značky Lauf. Oni vlastne tou vidlicou začali, celý zvyšok biznisu vrátane komplet bajkov postavili okolo nej. Podrobnejšie som o nej už písal tu a tu, tak nech sa neopakujem. Teoreticky vysoko progresívnych 30 mm zdvihu bez tlmenia, v reále pod závodnými komármi ako ja skôr 20 mm mínus sag. 2all: Ako sa u AXS dá zistiť aktuálne nabitie batérie v percentách? V apke som to nenašiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 2 hodinami, Andrew napsal: Tak včera jsem ujel s Wahoo první 2 kilometry (cestou ze servisu ) a společně s Wahoo jsem koupil i radar od Garminu. Musím každému srabovi jako jsem já jen a jen doporučit, je to úplně úžasná věc, s dostatečným předstihem mi dá vědět, že a jak rychle se blíží auto, já uhnu na mně bezpečnou krajnici, auto mě v klidu objede a já si jedu v klidu dál. Opravdu mě to hodně potěšilo. Absolutní souhlas, každýmu ho doporučuju, radar je nejlepší upgrade mojeho cyklosetupu co se týká bezpečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Zastupuje u nás někdo Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Ten bajk nespevnené cesty miluje! A ja s ním. Heute also mit koníčken: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Projet gravel po servisu. V týdnu z něj udělám 25kg těžkotonážní mulu a v pátek (když se nic nepos.re) vzhůru na dovolenou. Nějaký to povídání zase bude na Stravě nebo Instači (davkral),koho by to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Tyvle ty máš život.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 54 minutami, Gustaf napsal: Tyvle ty máš život.... Taky si občas říkám kde jsem udělal chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Chlapci, v rámci obstarávání nutné cyklo výbavy jsem se dostal ještě k otázce zámku. Kolo mám u sebe v garazi, jde mi především o možnost zabezpečení kola/2 kol na krátkou dobu, kdy musím kolo nechat někde před hospodou a nevidím na nej. Nechci s sebou vozit nic velkého a těžkého. Koupil jsem zatím 2 základní Hiplok ale vnímám, ze stačí za kolo silněji zabrat a asi to pretrhnu/vytrhnu. Radeji bych na kód, ale klíč nevadí. Ideálně na pripevneni 2 kol, nebo musím koupit 2 Diky moc … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května @Andrewjednoduchý. Kolo nikdy nenechám bez dozoru. Když není hospoda vstřícná,jedu jinam. Mám takový lehký šidítko, který by snad i dítě překouslo,aby to kolo nešlo vzít, než k němu doběhnu. @Gustaf @Africanchlapci, přece sem nebudu dávat jak trpím. Třeba teď celý víkend s dětma. Toho vína co padlo, abych je nenarval do babyboxu. A je snad jasný, že si to volno manželka náležitě vybere:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 6 minutami, kral083 napsal: .. Toho vína co padlo, abych je nenarval do babyboxu. A je snad jasný, že si to volno manželka náležitě vybere:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května To je jasný že na kolo chci vidět, to je moje největší jistota, ale rychlá banda 2 …. a prát se s nima asi nechci. Jen si říkám, jestli není něco ověřeného, aby to nebyl vysloveně řetěz a přitom to splnilo funkci … možná to zvládá i ten Hiplok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Mám tohle: https://www.yesshop.cz/zamek-f-small-spiralovy-kodovy-120cm-3mm--sedy/?utm_campaign=Cyklistika&utm_medium=feed&utm_source=heureka.cz&utm_term=KC_49110&hgtid=b9ff3525-a6ea-412b-a69a-0a6b5ef48c65 Nic to neváží,vejde se to všude a jak říkám, zabrání to někomu vzít a odejít, než tam doběhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 8 minutami, Andrew napsal: To je jasný že na kolo chci vidět, to je moje největší jistota, ale rychlá banda 2 …. a prát se s nima asi nechci. Jen si říkám, jestli není něco ověřeného, aby to nebyl vysloveně řetěz a přitom to splnilo funkci … možná to zvládá i ten Hiplok Nastavit alarm na garminu.... když tě s kolem někdo hne, začne to řvát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května @Gustaf Andrew měl naštěstí rozum a místo digihry si koupil opravdový cyklokomp od Wahoo. Tam tahle chujovina není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Wahoo a radar beru s sebou, samozřejmě … viděl jsem nějakej alarm se 120db, ale jak píšu, nechci se prát a honit blba přes GPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 55 minutami, kral083 napsal: @Gustaf Andrew měl naštěstí rozum a místo digihry si koupil opravdový cyklokomp od Wahoo. Tam tahle chujovina není Njn, to má potom blbý...no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Před hodinou, kral083 napsal: @Andrewjednoduchý. Kolo nikdy nenechám bez dozoru. Když není hospoda vstřícná,jedu jinam. Mám takový lehký šidítko, který by snad i dítě překouslo,aby to kolo nešlo vzít, než k němu doběhnu. @Gustaf @Africanchlapci, přece sem nebudu dávat jak trpím. Třeba teď celý víkend s dětma. Toho vína co padlo, abych je nenarval do babyboxu. A je snad jasný, že si to volno manželka náležitě vybere:-D Hmm, nezbývá než souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května V Plzni se urodily traily pro nenáročné. Fajn zpestření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se