kral083 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července @Irma Buntdík. Gravel odpočívá po Balkánu, takže pojedu klasiku asfalt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července před 3 hodinami, M.K. napsal: @Gustaf Tady je článek o těch nových trailech u Boleváku (včetně mapy), jak jsem tu o nich nepříliš přesně informoval: https://www.qap.cz/zpravy/clanek/u-seneckeho-rybnika-vznikly-prirodni-cyklotraily-nadchnou-zkusene-bikery-i-rodiny-s-detmi-fotky-132735?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2q3uKmMNPYMvlzBCtT6Qv5mYXjjgIh28u-4Mvj4LcOMq1acPWkoXcYLs0_aem_KBqI7HpndLHNlcGxbja2qw#google_vignette Super.... díky. Zajedu otestovat, až pojedu do Druztovy na jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července @long nejsi tu dneska náhodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července před 1 hodinou, kral083 napsal: @long nejsi tu dneska náhodou? Ne, ne veliká škoda. Koukám ale, že u Smrtů stále jede Démov a hermelínek. Dobrou chuť !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července @longbez alespoň jedné návštěvy by to léto bylo absolutně promarněný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Tak on to fakt dokázal!! Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července (upraveno) před 13 hodinami, moco napsal: @Duke650 By nám mohl připomenout, co přináší vození pumpičky na zádech. Ano přátelé, pište si - ulomená a posunutá kostrč - na dvou místech prasklá pánev - prasklá stydká kost V ledvince sice nebyla pumpička, nýbrž vercajk, klíče a nějaký ten sprej na opravu defektu... ve výsledku je to jedno, 9 týdnů out v režimu "srůstej v klidu na lůžku" 42. den po nehodě jsem ukecal syna, aby mi potají vytáhl kolo a podržel mi berle, než se vrátím - pak jsem ujel 42 kilometrů a doufal, že si žena ničeho nevšimne ... všimla si Upraveno 3. července uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července před 8 hodinami, kral083 napsal: Tak on to fakt dokázal!! Respekt! Bylo to super. Respekt hlavně před jezdcem, který ve spurtu přeskočil (!) padajícího závodníka před ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Libín zdolán a teď už zasloužená odměna v pivovaru Horní Chrášťany. Po 125km si dám asi víc než jedno pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Toulání Českým Švýcarskem s juniorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července V 2. 7. 2024 v 17:52, pavo_ napsal: díky, ano je to expert 2023 a cena 4tis €. Je to moje první celopéro(jen jsem měl epica v rámci test centra před pár lety půjčeného na víkend) a jsem nadšen Tak to chápu, že za ty peníze to nešlo nekoupit. Na podzim 2020 jsem kupoval experta model 2021 a za 100.000,- to teda nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Spoznávame sa a budeme kamarati... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Co si to teda kupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července před 45 minutami, shaggy napsal: Spoznávame sa a budeme kamarati... ..skoro bych rekl, ze to misto je zadni cast letiste Vodochody. Ale asi ne, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Ja som zobral pre seba https://www.kola-radotin.cz/cyklisticka-helma-specialized-echelon-ii-mips-gloss-cast-blue a pre zenu to iste v inej farbe https://www.kola-radotin.cz/cyklisticka-helma-specialized-echelon-ii-mips-matte-maroon Snad to na moju capatu hlavu sadne Takze 55-59 je na moju hlavu malo... skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Trek xcaliber 8 to vyhral. Na to moje jazdenie je to az moc.Jazda je krasne makka, bezdusaky a vzduchova vidla robia svoje. Nechapem preco si otlkam rit na cestaku.. @Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července ..skoro bych rekl, ze to misto je zadni cast letiste Vodochody. Ale asi ne, ze?Nene. Nasa hlavná dedina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Som sa chcel pretiahnut po vcerajsej 60ke na cestaku. A nakoniec to bol boj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Podvečerní švih před odletem konečně za teplem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Zabývám se myšlenkou nové silničky, původně jsem chtěl až příští rok k 50., ale hodně lidí mi řeklo, včetně místního prodejce, že sou ceny kol na 5 letém minimu, a ať nečekám. Tak se chci optat, jestli je stejná optika jako při focení, kde se říká kup levnější tělo a lepší skla, jak to bude u kola? Disky a pevný osy asi základ, nemám preferenci jestli SRAM nebo Shimano, chtěl bych elektrickou 2x12, karbonový kola, ideálně aerokokpit, mám spíš trvat na Ultegře nebo stačí 105 eventuálně odpovídající od SRAM 4 a spíš vzít lepší kola třeba? Líbí se mi bezdrátová SRAM, že se vytáhne baterka a nemusí se tahat k elektrice celý kolo Najedu +/- 3000km. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se