Lad55 Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 před 4 hodinami, Maro napsal: Pokud z tohohle eshopu, nedávalo by spíš smysl tohle? https://www.fahrrad-xxl.de/orbea-oiz-h30-m000041241 v původním budget to furt cca je, ale nebude se muset tahat se 140mm zdvihama, které budou na plánované ježdění stejně overkill Souhlasím, že ty zdvihy jsou pro mě zbytečný. Orbea... moc pěkný, ale radši bych nakupoval v ČR a ideálně si kolo nejdřív osahal, (tzn. Plzeň, Praha). Narazil jsem Na Pells Tarpan. Sice zase vyšší zdvihy, ale zdá se mi dobře vybavený https://www.mojekolo.cz/pells-tarpan-tr-2-black-m/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 Nádherná stěna,ten Zugspitze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 před 2 hodinami, Lad55 napsal: Souhlasím, že ty zdvihy jsou pro mě zbytečný. Orbea... moc pěkný, ale radši bych nakupoval v ČR a ideálně si kolo nejdřív osahal, (tzn. Plzeň, Praha). Narazil jsem Na Pells Tarpan. Sice zase vyšší zdvihy, ale zdá se mi dobře vybavený https://www.mojekolo.cz/pells-tarpan-tr-2-black-m/ Orbeu v Praze si osahas a koupíš u Pavla Alboka na www.albie.cz Já tam kupoval už 4 kola a vždy spokojenost. Vyjde vstříc tvým požadavkům a krásně se lze domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Radši dnes nevycházet, nevyjíždět, celý týden v tv varování před úmornými vedry....u nás pekelných 21C , tak opatrně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 S rodinkou do Arca. Ten sjezd z 600 na 100m byl na juniora už trochu zu viel,ale nakonec jsme to dali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Ono ty sjezdy nejsou mnohdy žádná sranda. Když jsem ještě vozil "malou" za kolem ve vozíku, tak jsme sjížděli z Vršatce do Červeného Kameňa. Přestávalo to brzdit. No žádná prdel, ale nějak jsme to zastavili. A jak holka začala jezdit sama, tak při delších sjezdech mívala problém s kopce kolo ubrzdit, neměla sílu v prstech, rukách, tak nezbývalo než jít po svých nebo jsem ji chytil rukou za dres a dobržďovali jsme spolu. Kdeže ty časy jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 vzduch: No jo, ale to si beztak mel celistove brzdy a do gumovych spalku sis platkem pilky na zelezo narizl křížový vzor :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 pro Xenomorfus: Prdlajs, měl jsem v té době MTB STORCK s hydraulikou. Jak jsme ten náklaďák zastavili, tak na kotoučích by se dala smažit vejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 vzduch: Nojoooo, ja sem si rikal, ze treba mluvis o "sedmdesatkach" :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Z kopce i do kopce je dobré lano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Já už tahat nikoho nebudu. Mám, co dělat sám se sebou. Ale toto jsem pořídil synovi na tahání jeho synka, mého vnoučka https://www.tahlo.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 (upraveno) Buon giorno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2024 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 ten blazen to jeste vyhraje... ja myslel, ze uz je bez medaile.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 dnes etapa kolem rybníků (punčocha, bucek...) a pak hrozná žízeň v tom hicu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 Si tady sedím na pařezu a koukám, že mám Fluid nabušenějšího bráchu, hmmm....móc pěkné https://www.mojekolo.cz/norco-fluid-c1-green-white-29-axs-t-type/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Dneska je to s tim pocasim nahoru/dolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 V 10. 7. 2024 v 17:42, Gustaf napsal: @kupko je z mojekolo ahoj nepletes ale dlouho jsem tady nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 V 1. 8. 2024 v 16:24, African napsal: Si tady sedím na pařezu a koukám, že mám Fluid nabušenějšího bráchu, hmmm....móc pěkné https://www.mojekolo.cz/norco-fluid-c1-green-white-29-axs-t-type/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ano kamarade ma v el. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Tak mam dilema - nasazeny zaplet ma bytelnou osmičku (uz se to jednou centrovalo, ale lip to pry nejde), ten druhy, co jsem dostal od souseda, ma v prd... náboj Pocitam, ze prohazovat (prepletat) to mezi sebou je asi nesmysl, co? Jinak je to kolo, co mam na chate, letos na nem pojedu prvně, loni jsem jel 2x, takze to moc nehrotim... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se