kral083 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Jestli si pamatujete tu mojí ságu o hledání gravla pro mojí drahou polovičku,tak je u konce. Vyzvedl jsem si tu čínu od Hnoje z bike fora. Aby to bylo v karbonu,jednoplacce,GRX je asi nemožný něco jinýho sehnat. Jo a ještě aby se barva ženě libila. To je asi to hlavní A příjemný bonus vzít si vysokou holku, že na tom můžu jezdit taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 16 hodinami, kral083 napsal: Jestli si pamatujete tu mojí ságu o hledání gravla pro mojí drahou polovičku,tak je u konce. Vyzvedl jsem si tu čínu od Hnoje z bike fora. Aby to bylo v karbonu,jednoplacce,GRX je asi nemožný něco jinýho sehnat. Jo a ještě aby se barva ženě libila. To je asi to hlavní A příjemný bonus vzít si vysokou holku, že na tom můžu jezdit taky at slouzi ale ta sedlovka je mega vytazena. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září @kupkomožná ta fotka zkresluje a taky to je nastavený na mě, žena má přece jen o 5cm míň,tak to nebude tak hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září (upraveno) Dneska bylo trochu temno v lese Upraveno 28. září uživatelem filltos 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Včera pěkné poježdění kolem Sázavy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Tak teplo už je fuč … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Mě serete už s těma gravelama.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Kuci, jaký gtx rukavice na teď, takže déšť a ne vyloženě zima, s dodáním do zítra nebo nákup v Praze? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října @Moty Já mám klasický rukavice, které vozím dle venkovní teploty. Když je hrozba deště přibalim tyhle ultra lehký a sbalitelny rukavice z Dekáče https://www.decathlon.cz/p/turisticke-svrchni-nepromokave-rukavice-mt-500/_/R-p-158553?mc=8396272 Bohužel ale nejsou teď skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Pánové, jak je na tom trvanlivost plášťů? Mám možnost teď dobře koupit nějaké Pirellky, tak bych vzal rovnou i na přespříští sezonu. Nebo to je hovadina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října V 1. 10. 2024 v 11:21, kral083 napsal: @Moty Já mám klasický rukavice, které vozím dle venkovní teploty. Když je hrozba deště přibalim tyhle ultra lehký a sbalitelny rukavice z Dekáče https://www.decathlon.cz/p/turisticke-svrchni-nepromokave-rukavice-mt-500/_/R-p-158553?mc=8396272 Bohužel ale nejsou teď skladem. nakonec sem na rychlo koupil tyhle a super https://www.insportline.cz/63434/rukavice-2v1-craft-adv-hybrid-weather?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=18560352438&utm_content=Cj0KCQjwjY64BhCaARIsAIfc7YZ0j25x-G01NZz69rHVPAN9QQCB9YUstMylVEPY7XUHtVc_YjSImdYaAswQEALw_wcB&gclid=Cj0KCQjwjY64BhCaARIsAIfc7YZ0j25x-G01NZz69rHVPAN9QQCB9YUstMylVEPY7XUHtVc_YjSImdYaAswQEALw_wcB&gad_source=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Zimák připraven, jen vyrazit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiuz Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Ráfkové brzdy na zimák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 7 minutami, poiuz napsal: Ráfkové brzdy na zimák? Jezdím jen v hezké zimě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiuz Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 25 minutami, Jarett napsal: Jezdím jen v hezké zimě To mám stejně. Takže často vůbec... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října NO, za chvíli se nám ta sezona bude krátit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nekouká se na to hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Ráno sem vymrznul jak Hanče s Vrbatou,ale dám ještě jednoho Vinnetůa a bude zase dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se