Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, Moty napsal:

to jo, to vím, ale když je nemám a v zimě toho tolik nenajezdím, tak sem myslel nějaký "trenýrky" přes ně?

Já používám klasickou vložku, na to z Dekace vyteplene spodní prádlo Kipsta keepdry 900 a pak kraťasy. Takle můžu jezdit i v -15st a pohoda....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, pavel23 napsal:

Kluci potřeboval bych radu, měl jsem kolo , které jsem chtěl , ale něco se podělalo a musel jsem ho vrátit. Ve fullech se nevyznám , měl jsem Lectora.

Dneska jsem viděl Scott Skale 950, hliníkový rám  broušený hliník, moc se mi ta úprava líbí. Má cenu kupovat fulla na hliníku a s tímhle osazením? Tady je specifikace  https://www.scottmtb.cz/kola-scott-2021/scott-spark-900-/scott-spark-950/ , s cenou se dostanu 12 tis. dolů. Nejsem závodník v 51 chci ještě vyzkoušet fulla.

Všem díky za postřehy rady.

Scott-2021-Spark-950-280515.jpg

Tak zatím nikdo nic s radou, nebo návrhem něčeho jiného.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, pavel23 napsal:

Tak zatím nikdo nic s radou, nebo návrhem něčeho jiného.

Ne, zatím nikdo nic. Vypadá to že většina lidí buď vůbec neumí hledat na internetu kola pro někoho jiného s neznámou výškou, a ten zbytek šel v pondělí večer spát a v noci spali, místo aby hledali nebo radili podle zadání. Tak jako tak je výsledkem jejich nekooperace nula návrhů. Je to smutné, když už máš 60k na kolo a nikdo nechce poradit a zdejší bikeři by se měli stydět.

Houboce se nad sebou hoši zamyslete.

Odkaz ke komentáři

Se nesměj, víš ty jaký to je když hodíš dotaz a ráno to otevřeš s nadějí že budeš mít tři stránky inspirace, rad a pochopení, empatie a lidského přístupu a NIC? 

Jako ale vůbec nic, pusto prázdno? Mně už to tady taky udělali, a byl jsem smutnej.

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, Tom4 napsal:

Se nesměj, víš ty jaký to je když hodíš dotaz a ráno to otevřeš s nadějí že budeš mít tři stránky inspirace, rad a pochopení, empatie a lidského přístupu a NIC? 

Jako ale vůbec nic, pusto prázdno? Mně už to tady taky udělali, a byl jsem smutnej.

Je to jak píšeš. Pokud to vázne na výšce a váze, tak tady je 184cm 88 kg. Hlavně nevím s tím hliníkem, když se odstěhoval do Humpolce 😅

Odkaz ke komentáři

Kazeta SX za ty prachy.. meh. Ale to se da vymenit (krome toho ze je tezka, ma nejmensi kolecko 11 zoubku misto kultivovanejch 10 u vyssich Sramu ci Shimana). Obecne bych teda silne preferoval spis Shimano, SLX ci XT, ktery mi prijde lepci nez srovnatelne drahej Sram (no flame:)). Za sebe v tydle cene urcite hlinik..

Obecna rada, mrkni na Canyon a Focus.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Hlinik je v pohode, neres. Ja mam carbon kolo, a dalsi bude hlinik. Jsou peknejsi. Vadil by me mix Sram x Shimano. Mam to rad sjednoceny. Ten mix NX vs GX bych v klidu odjezdil a pak to dal obraxene, razeni GX a hazka  a kazeta NX uplne v klidu, je to spotrebak, slouzi to stejne pekne a kdy pak treba udelas 3x rok hazku, je to v penezich znat. Brzdy neznam. JA bych si dal jinej kokpit, ten OEM Syncros bych nechtel. Tim netvrdim, ze to nebude fungovat, to vubec ne. Asi bych dal i teleskopku jinou, todle bude tezky jak krava a pujde brzy do kytek. Ale nedelal bych to hned, jezdil bych jak to je a pak si to skladal postupne, jak to bude odchazet. Rafky neznam. JInak za me moc pekny kolo vzhledove, idealni zdvih na trailove jezdeni. Peknej universal.

Odkaz ke komentáři

Pavel23, tu teleskopku ber... Na trailu ji vyuzijes casteji nez prehazku :). Na ten bikepark je to kravina, tam jedes v podstate se sedlem porad dole, tak si muzes normal sedlovku dat dolu a jezdit. Ale na trailu to vyuzijes mnohem casteji. Jen muj pohled na vec.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...