Beet Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 V 7. 11. 2020 v 13:52, Roman I. napsal: Kde vzit v lese lahváče? Jednoduse z potoka. Votevrena hospoda, vlastne samohospoda s kasickou Kde to je? U nas v Jeseníkách chodíme do Lesniho baru. Opečeme spekacky. Je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 4 minutami, Beet napsal: Kde to je? U nas v Jeseníkách chodíme do Lesniho baru. Opečeme spekacky. Je to fajn. Kuš ty Beskydníku, kam se nám cpeš do Jeseníků! Dyť to máš do Lesního baru tři dny cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: Mám tuhle https://www.moolbike.cz/cyklisticke-bundy/panska-bunda-sugoi-rs-180-jacket/?variantId=169267&gclid=Cj0KCQiAy579BRCPARIsAB6QoIazf4_OaS9by7L9GRcZXfmamMBsDfMqAUufxe1beb2Wwu9jthyTeZMaAnjaEALw_wcB a teď koukám je i za super cenu.... když je kolem 0 nebo do -5 pod ním vozím jen funkční termoprádlo a super A prodyšná je dost? Na road.com ji chválí, tak špatná nebude:-). Jakou velikost máš na svoji hmotnost? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Tip na dobrou podzimní (za mrazu jezdit nebudu) bundu, co neprofoukne a zároveň je skvěle prodyšná na zádech? Voděodolnost by byla fajn, ale vím, že vše v jednom není technicky možné. Cenově tak do 2000, max 3000 +- kč.Na silnici, nebo na bike?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) před 4 minutami, Jiřina napsal: Na silnici, nebo na bike? Sent from my iPhone using Tapatalk Gravel, takže silnic i terén-) Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 7 minutami, Marfael napsal: A prodyšná je dost? Na road.com ji chválí, tak špatná nebude:-). Jakou velikost máš na svoji hmotnost? Díky Hele, je super a teď za ty prachy...já mám 76kg a Lko....187cm vejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Tak dneska to šlo :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 2 minutami, Gustaf napsal: Hele, je super a teď za ty prachy...já mám 76kg a Lko....187cm vejška. L na 76 kg? Chtělo by se ti blejsknout ji na sobě, ať si dokážu zmapovat velikosti? Tím pádem bych já potřeboval na svých 92 kg tak XL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 3 minutami, Marfael napsal: L na 76 kg? Chtělo by se ti blejsknout ji na sobě, ať si dokážu zmapovat velikosti? Tím pádem bych já potřeboval na svých 92 kg tak XL. Hele, až přijdu domů, tak na to mrknu. Sice ji mám z dneška zasranou, ale klidné udělám i foto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Tak mám Lko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Máš ho nějak velké :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) Gustaf: Diky. To L je tak na me:-), na kolo to mam radeji vic na telo, ale chapu, ze ne kazdemu to tak vyhovuje. Akorat, ze cervena L neni a ty modre se mi nelibi:-( Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) před 7 minutami, kupko napsal: Máš ho nějak velké Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Nemám, je akorát... rukávy jsou takle delší, ale když se na bajku natahnes, tak jsou akorát....a Mko už bylo krátký. Letní dresy mám taky obeply na tělo....ale když je -10 -15, tak pod to ještě beru zateplenej dres... takže takle pro mě cajk Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 To bikový oblečení nelze na stojáka hodnotit, jestli je velké nebo malé, jak Gustaf říká, jakmile si sedneš na kolo, tak si to vše sedne kam má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Koupačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 5 hodinami, nickolas napsal: Kuš ty Beskydníku, kam se nám cpeš do Jeseníků! Dyť to máš do Lesního baru tři dny cesty. Však jsem myslel, když jsme zrovna v Lázních, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) před 3 hodinami, Marfael napsal: Gustaf: Diky. To L je tak na me:-), na kolo to mam radeji vic na telo, ale chapu, ze ne kazdemu to tak vyhovuje. Akorat, ze cervena L neni a ty modre se mi nelibi:-( Zkus hledat jinde....nebo jinou od Sugoi https://www.moolbike.cz/cyklisticke-bundy/sugoi-rs-120-convertible-jacket-panska-bunda/ ale nebude do takových nízkých teplot Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Já začátkem roku koupil termo bundu Ekoi a jsem spoko, je to jako velmi hrubí dlouhý dres, zpracování velmi kvalitní (YKK hrubší zip např.). Je vyrobena z vodu odpudivého vlákna, velmi podobná struktura jako softshell. Vnitřek je česaný fleece. Střih je "silničářský". Más pár věcí od ekoi a vždy mě překvapil zpracováním i kvalitou. Jejich obchodní taktika mi sice připadá taková nedůvěřivá, ale výrobky mají dobré. Brýle a helmy používají i na TdF. https://www.ekoi.cz/cs/27-termobundy-na-kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Na TdF se vozí i hlemy od Force, to nic neznamená Od Ekoi mám víc věcí a jsem maximálně spokojený. Třeba jejich gelová vložka je špičková, nic lepšího jsem na prdeli neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 1 hodinou, Robertilos napsal: Na TdF se vozí i hlemy od Force, to nic neznamená Od Ekoi mám víc věcí a jsem maximálně spokojený. Třeba jejich gelová vložka je špičková, nic lepšího jsem na prdeli neměl To máš pravdu, Force asi roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se