TLD Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Diky. Ale prave ze moc ne, starej fotacek nedava vysoke Iso a pokud v seru lesa praskam na 1/500 a vic, tak je to zasumeny jako prase. Chtel sem malemu udelat tisk na zed te fotky nad potokem a neni sance. Na mobilu celkem OK, ale jinak bida. Musim kouknout a investovat do nejakeho fotaku...
Jarett Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 V 21. 12. 2020 v 11:50, Hasňa napsal: Kadence = dráha? Delší kliky = menší síla? Člověk se furt učí.. Rozšířit Delší dráha kliky po kružnici ... delší klika musí za stejnou dobu urazit delší vzdálenost, než klika kratší ... ale já nejsem biomechanik, jen sprostý tělocvikář
kupko Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 V 21. 12. 2020 v 17:07, TLD napsal: Diky. Ale prave ze moc ne, starej fotacek nedava vysoke Iso a pokud v seru lesa praskam na 1/500 a vic, tak je to zasumeny jako prase. Chtel sem malemu udelat tisk na zed te fotky nad potokem a neni sance. Na mobilu celkem OK, ale jinak bida. Musim kouknout a investovat do nejakeho fotaku... Tak to je škoda te fotky já z fotky udělané starým samsungem udělal obraz na stěnu velikost A0Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Martas, ja neco poridim a sjedem to nafotit znova.
Murphy97 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 @TLD super, sleduju Tvoje fotky. Mel bych kolikrat problem tam jit pesky. Ale slanovat by se mozna neco dalo Ne, vazne, moc hezky
TLD Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Moc diky, ale ono to zkresluje, neni to tak strasny.
orite Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Ahoj, poohlížím se po novým kole a proto se zeptám zde ostřílenějších. Přečet jsem si, že máte negativní zkušenosti s CUBE. Shodou okolností mi přišel jeden jako nejlepší volba. A jezdí ho táta a zatím neměl problém. Prozatím vybráno: https://www.cube-store.cz/produkt/horske-kolo-cube-reaction-c62-race-29-2021-petrolorange/ Poradíte nějakou alternativu k tomudle? Budu to brát na firmu, tak se potřebuju vejít do 50k. Hledám 29 carbonovej hardtail s FOXkou a pokud možno převážně na XT. Vím do 50 toho moc nenajdu Díky.
Tom4 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Mění se odpisy hmotného majetku, nově to bude 80, pokud chvíli vydržíš můžeš navýšit rozpočet Edit. zeptej se ale někoho povolanějšího, tuším že to půjde uplatnit i na majetek pořízený ve 2020. Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Tom4
MR1990 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 V 21. 12. 2020 v 19:56, orite napsal: Ahoj, poohlížím se po novým kole a proto se zeptám zde ostřílenějších. Přečet jsem si, že máte negativní zkušenosti s CUBE. Shodou okolností mi přišel jeden jako nejlepší volba. A jezdí ho táta a zatím neměl problém. Prozatím vybráno: https://www.cube-store.cz/produkt/horske-kolo-cube-reaction-c62-race-29-2021-petrolorange/ Poradíte nějakou alternativu k tomudle? Budu to brát na firmu, tak se potřebuju vejít do 50k. Hledám 29 carbonovej hardtail s FOXkou a pokud možno převážně na XT. Vím do 50 toho moc nenajdu Díky. Rozšířit Ahoj, mám SCOTT SCALE 950 a som veľmi spokojný. 950 je v hliniku, osadená XT a FOX vydlicou. S podobnou výbavou ale v karbóne je SCOTT SCALE 930 alebo potom už SCOTT SCALE 920 ktorý mu FOX FLOAT 32 Performance a kombo Sram NX EAGLE a Sram GX Eagle. Ďalšia vec je, čo reálne bude v obchodoch. Znamy sa išiel pýtať na HT od Trek-u Procaliber 9.5 2021 v obyčajnej čiernej farbe a povedali mu že dostupnosť leto-jeseň 2021 a pri Orbea mu nepovedal ani približný termín.
RomanP Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Na Procaliber se sem tam dá narazit, ale chce to jednat rychle. Já minulý týden kupoval 9.6 a i když ve dvou různých prodejnách, tak byl v L i ML. 9.5 i 9.7 byly taky, ale jednotky kusů sem tam.
Beet Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Viděl jsem, že některým z vás přinesl novou hračku Ježíšek v krabicích. Jak řešíte velikost? Jen papírově podle výšky, nebo jdete někam vyzkoušet, která velikost padne?
Ajaj Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Vzhledem k tomu, ze tomu vubec nerozumim, tak ciste podle tabulek. Ale je pravda, ze jsem se i prodejce zeptal, kterou velikost potrebuji. Problem spis vidim pak vse spravne nastavit. Ale u horaka to moc nehrotim, protoze na nem nebudu travit hodiny. Proste najit pozici, kde nemam pri jizde spatny pocit. U silnice jsem si nechal delat „bike fitting“ namiru, protoze kdyz uz na ni vyrazim, tak jsou to nekolikahodinove vyjizdky.
RomanP Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Nojo, jenže podle tabulek Treku, je ML do 179 a L od 177 a to abych si hodil kostkou, když mám 178cm. Já to prostě bez vyzkoušení nedal.
Mira188 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 V 22. 12. 2020 v 11:54, RomanP napsal: Nojo, jenže podle tabulek Treku, je ML do 179 a L od 177 a to abych si hodil kostkou, když mám 178cm. Já to prostě bez vyzkoušení nedal.Kratší rám = lepší ovladatelnost... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 V 22. 12. 2020 v 12:06, Mira188 napsal: Kratší rám = lepší ovladatelnost... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Rozšířit Njn, ale když si při zatáčení kopes kolenama do řidítek, tak nic moc...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Tak já žiju v tom, že trend "dlouhých" rámů a více položených vidlic je pro lepší chování na trailech t.j. důraz na ovladatelnost ve sjezdu. Nedávno jsem zachytil nový název kategorie "down country", kdy se z původně cross country modelu stává natažením geometrie jakési "sjezdovější" XC žihadlo
Mira188 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Je to o nastaveni, dlouhej nezkratis.... Ja teda si moc neumim predstavit ze bych na tom v nejakym sjezdu tetenem "lezel".... Borci kolem 180 cm normalne jezdej M ramy. (teda nemyslim sjezdare)Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Anela Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 V 22. 12. 2020 v 8:10, Beet napsal: Viděl jsem, že některým z vás přinesl novou hračku Ježíšek v krabicích. Jak řešíte velikost? Jen papírově podle výšky, nebo jdete někam vyzkoušet, která velikost padne? Rozšířit u silnicky jsem si to vyzkousel na prodejne, protoze jsem na rozhrani dvou velikosti. na tom mensim ramu jsem se necitil dobre, takze jsem nakonec odjel s tim vetsim.
TLD Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Duke, o polozene hlave zadna, to je jasne, ale s tema dlouhejma ramama, to funguje na rosekanem dolekopcem, kolo je stabilbejsi, ale rozhodne ne ovladatelnejsi... Koukni treba na finske Pole, krasny a zajimave vyrabene biky, jak autobus . Down country je dle me ideal na traily, kde si uzijes pekne teren z kopce a to kolo leti jak splaseny i nahoru. Viz treba novej transition nebo pivot. Krasa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se