Harwey Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Před hodinou, mAra_ napsal: Potěšil mě, a to velmi, kolega Seamaster. Po dlouhém souboji dvou vůlí se nakonec rozhodl, že mi prodá hodinky! Uz se na ne moc těším.... Díky! Edit: už míň mě potěšila žena svým komentářem, ale to je vždycky tak... Už si zvykám Tak sa podarilo? Super, parada, krasne su, uzivaj albatrosy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Jojo, podařilo. Už se těším až přijdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Mozem dalej ustajnovat vcelku pekna "stajna" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Ani nepamatuji, kdy jsem se opil za osm pětek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Dnes dovča, svět je nádhernej a ne, že mi to zkazíte nějakejma kecama o počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Dnes dovča, svět je nádhernej a ne, že mi to zkazíte nějakejma kecama o počasí Teplota, tlak, rosný bod, lepší počasí jsme si nemohli přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 11 minutami, Frostie napsal: Teplota, tlak, rosný bod, lepší počasí jsme si nemohli přát Hele, postel, knížka, film, hudba, čaj, kočka na klíně Já měl od března skutečně volný jen dva dny a zítra zas " ke strojům " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 V pohodě, budiž ti přáno. To byla jen taková parafráze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Taky jsem to tak bral I když samozřejmě vím, že mi závidíš hlavně při pohledu z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Tak jsou na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Dnes jsem si utvořil rekord v chůzi po praze, díky kontrolam v terénu (rozšiřování zón) jsem to dnes zaokrouhlil na 34,7 km. Tohle se mi bude blbě prekonavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 @kuncák7 Tak když jsou zavřený hospody i na jedno k parapetu a oldskůl bufety na stojáka, tak se člověk nemá kde zasnít a prostě chodí no. I tak dost čumim, že 34,7 máš před třetí odpolední, to je slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Dnes jsem si utvořil rekord v chůzi po praze, díky kontrolam v terénu (rozšiřování zón) jsem to dnes zaokrouhlil na 34,7 km. Tohle se mi bude blbě prekonavat. Dobrej trenink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 3 hodinami, bandicoot napsal: @kuncák7 Tak když jsou zavřený hospody i na jedno k parapetu a oldskůl bufety na stojáka, tak se člověk nemá kde zasnít a prostě chodí no. I tak dost čumim, že 34,7 máš před třetí odpolední, to je slušný. Nechci do MHD a navíc se to muselo obejít. Když mi mají lidi nadávat, tak jim můžu říct, že jsem tam byl osobně :-)) před 21 minutami, Prochy68 napsal: před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes jsem si utvořil rekord v chůzi po praze, díky kontrolam v terénu (rozšiřování zón) jsem to dnes zaokrouhlil na 34,7 km. Tohle se mi bude blbě prekonavat. Dobrej trenink I dobre boty - La sportiva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 5 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes jsem si utvořil rekord v chůzi po praze, díky kontrolam v terénu (rozšiřování zón) jsem to dnes zaokrouhlil na 34,7 km. Tohle se mi bude blbě prekonavat. Dobrý, já už se 14 dní nemůžu dostat přes 29, ještě v srpnu to šlo v poho třeba týden po sobě a ted se vždycky někde kousnu a pak už to nedotáhnu každopádně dělám součty večer, ne odpo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 18 minutami, Irwinek napsal: Dobrý, já už se 14 dní nemůžu dostat přes 29, ještě v srpnu to šlo v poho třeba týden po sobě a ted se vždycky někde kousnu a pak už to nedotáhnu každopádně dělám součty večer, ne odpo Zastavil jsem se na 42,9 km. Šel jsem z práce domů pěšky. Když jsem viděl co jede na lince, tak raději risk po svých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Taky dobrý Já letos 17. 7 - 62,7 km - poměrně rovnoměrná účelová celodenní cesta - čistil jsem si hlavu a krapítko to přetáhl a večer málem nevylezl z vany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 13 minutami, Irwinek napsal: Taky dobrý Já letos 17. 7 - 62,7 km - poměrně rovnoměrná účelová celodenní cesta - čistil jsem si hlavu a krapítko to přetáhl a večer málem nevylezl z vany Tak já kontroloval značky :-)). A z vany lezu za chvíli a cítím, že to moc nepůjde :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Starym lidem se doporucuji spis sprchovy kouty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Právě teď, nickolas napsal: Starym lidem se doporucuji spis sprchovy kouty no jistě, min u 50+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se