tikzot Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Holky jsou super, další zlato je parádní! Mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Jéňo, dobře Ty ! Na richtig, to jsem musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Potesil Rory Sabbatini. 2. miesto v golfe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 25 minutami, vzduch napsal: Jsou to holky šikovný U tenistů mi připadá, že olympiádu si jedou užít na pohodu a buď to vyjde nebo ne. Az na jednu madame, pro kterou OH nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Az na jednu madame, pro kterou OH nejsouTa ať jde do prdele a doufám, že už se na ně nikdy nedostane. Ať si hraje v Lounech u řeky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 3 minutami, Frostie napsal: Ta ať jde do prdele a doufám, že už se na ně nikdy nedostane. Ať si hraje v Lounech u řeky Takhle kategoricky nejsem, ale na OH maji jezdit jen ti, pro ktere je cest reprezentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Takhle kategoricky nejsem, ale na OH maji jezdit jen ti, pro ktere je cest reprezentovatCož pro ní není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 35 minutami, Murphy97 napsal: Az na jednu madame, pro kterou OH nejsou Je to sice tele, ale úplně bych ji nezatracoval. čert ví kdo a co za tím bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 A Louny jsou hezký!! Zvlášť u řeky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 A Louny jsou hezký!! Zvlášť u řeky LMPB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 15 minutami, Frostie napsal: před 34 minutami, Z. Paul napsal: A Louny jsou hezký!! Zvlášť u řeky LMPB To víš že jo tajtrlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Tak jsem zhlédl nový TopGear a z toho zakončení jsem jaksi rozpačitý ale jinak zase klasika, jen škoda, že ta auta vždy musí nějak " vylepšovat ". a taky mohli vzít nějaký klasický streamliner caravan místo těhle trpajzlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 občas navštěvuju Technické muzeum v Brně, tak mě dnes napadlo podívat se, co se tam v příštích měsících chystá. Áno, potěšilo. Neřeknu, najděte si to sami, ať jste víc napnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 No tvl, sprint na 100m vyhral beloch, to se moc nevidi (no dobre, SPD by ho jako belocha uplne nevzalo:-), ale i tak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 No tvl, sprint na 100m vyhral beloch, to se moc nevidi (no dobre, SPD by ho jako belocha uplne nevzalo:-), ale i tak).Je to syn amerického černocha a Italky, tak bych zase až tak nejasal. Ale jinak gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Dnes mě potěšil YouTube, protože mi dal do výběru videí záznam z koncertu Alice Cooper, který jsem ještě nikdy neviděl - entrée a první písničku Poison. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Tak mě přijali na univerzitu na dálkové studium FTK, jsem rád a zároveň ne Nechápu jak mě, kopyto, tam mohli vzít, a to jsem ještě skončil v "top" 15. Na jaře při home office jsem se nudil (u vína) a vyskočily na mě na webu přijímačky, tak jsem si řekl, že budu tělocvikář Bude to minimálně zajímavá zkušenost, minimálně do února Když pánbůh dá, tak i motyka vystřelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 před 8 hodinami, moco napsal: Tak mě přijali na univerzitu na dálkové studium FTK, jsem rád a zároveň ne Nechápu jak mě, kopyto, tam mohli vzít, a to jsem ještě skončil v "top" 15. Na jaře při home office jsem se nudil (u vína) a vyskočily na mě na webu přijímačky, tak jsem si řekl, že budu tělocvikář Bude to minimálně zajímavá zkušenost, minimálně do února Když pánbůh dá, tak i motyka vystřelí. Tělocvikář? Tebe zlákaly ty modré dívčí trenýrky, viď Ale prý už nejsou povinné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 před 1 hodinou, Irwinek napsal: Tělocvikář? Tebe zlákaly ty modré dívčí trenýrky, viď Ale prý už nejsou povinné Legíny jsou taky fajn a tílka mají dnes větší výstřihy. A doufám, že se bavíme o spolužačkách a ne o školačkách 1. stupně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 před 2 hodinami, moco napsal: Legíny jsou taky fajn a tílka mají dnes větší výstřihy. A doufám, že se bavíme o spolužačkách a ne o školačkách 1. stupně Já nevím, koho chceš učit no, přiznám se, že legíny bych určitým postavám zakázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se