Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 25 minutami, vzduch napsal:

Jsou to holky šikovný👏 U tenistů mi připadá, že olympiádu si jedou užít na pohodu a buď to vyjde nebo ne.

Az na jednu madame, pro kterou OH nejsou

Odesláno
Az na jednu madame, pro kterou OH nejsou
Ta ať jde do prdele a doufám, že už se na ně nikdy nedostane. Ať si hraje v Lounech u řeky
Odesláno
před 3 minutami, Frostie napsal:

Ta ať jde do prdele a doufám, že už se na ně nikdy nedostane. Ať si hraje v Lounech u řeky emoji3525.png

Takhle kategoricky nejsem, ale na OH maji jezdit jen ti, pro ktere je cest reprezentovat

Odesláno
Takhle kategoricky nejsem, ale na OH maji jezdit jen ti, pro ktere je cest reprezentovat
Což pro ní není
Odesláno

Tak jsem zhlédl nový TopGear a z toho zakončení jsem jaksi rozpačitý 😞 ale jinak zase klasika, jen škoda, že ta auta vždy musí nějak " vylepšovat ". a taky mohli vzít nějaký klasický streamliner caravan místo těhle trpajzlíků 😄

Odesláno

občas navštěvuju Technické muzeum v Brně, tak mě dnes napadlo podívat se, co se tam v příštích měsících chystá.

Áno, potěšilo. Neřeknu, najděte si to sami, ať jste víc napnutí 😄

Odesláno
No tvl, sprint na 100m vyhral beloch, to se moc nevidi (no dobre, SPD by ho jako belocha uplne nevzalo:-), ale i tak).
Je to syn amerického černocha a Italky, tak bych zase až tak nejasal. Ale jinak gut
Odesláno

Dnes mě potěšil YouTube, protože mi dal do výběru videí záznam z koncertu Alice Cooper, který jsem ještě nikdy neviděl - entrée a první písničku Poison. 

Odesláno

Tak mě přijali na univerzitu na dálkové studium FTK, jsem rád a zároveň ne 🙂 

Nechápu jak mě, kopyto, tam mohli vzít, a to jsem ještě skončil v "top" 15. 

Na jaře při home office jsem se nudil (u vína) a vyskočily na mě na webu přijímačky, tak jsem si řekl, že budu tělocvikář 🙂 

Bude to minimálně zajímavá zkušenost, minimálně do února 🙂 Když pánbůh dá, tak i motyka vystřelí. 

Odesláno
před 8 hodinami, moco napsal:

Tak mě přijali na univerzitu na dálkové studium FTK, jsem rád a zároveň ne 🙂 

Nechápu jak mě, kopyto, tam mohli vzít, a to jsem ještě skončil v "top" 15. 

Na jaře při home office jsem se nudil (u vína) a vyskočily na mě na webu přijímačky, tak jsem si řekl, že budu tělocvikář 🙂 

Bude to minimálně zajímavá zkušenost, minimálně do února 🙂 Když pánbůh dá, tak i motyka vystřelí. 

Tělocvikář? Tebe zlákaly ty modré dívčí trenýrky, viď 😄 Ale prý už nejsou povinné 😞

Odesláno
před 1 hodinou, Irwinek napsal:

Tělocvikář? Tebe zlákaly ty modré dívčí trenýrky, viď 😄 Ale prý už nejsou povinné 😞

Legíny jsou taky fajn a tílka mají dnes větší výstřihy. 

A doufám, že se bavíme o spolužačkách a ne o školačkách 1. stupně 🙂

Odesláno
před 2 hodinami, moco napsal:

Legíny jsou taky fajn a tílka mají dnes větší výstřihy. 

A doufám, že se bavíme o spolužačkách a ne o školačkách 1. stupně 🙂

Já nevím, koho chceš učit 😄

no, přiznám se, že legíny bych určitým postavám zakázal 😞

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...