Skarohlid Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Díky moc za přání. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Mě dneska potěšilo, že jsem dostal od života šanci zachovat se jako slušný člověk. Před pár dny jsem objevil v inzerci (mimo Forum) hodinky, které sice nebudu nosit, nebo alespoň ne moc často - Primky s jelenem. Dlouho jsem po nich pokukoval, protože jsem měl velice silný pocit, že by měly být součástí mé sbírky. Zavolal jsem tedy prodávajícímu a dohodli jsme se na zaslání dobírkou přes Zásilkovnu. Po dvou dnech mi přišel email, že si mohu zásilku vyzvednout. Zaplatil jsem za dobírku, vyzvedl balíček a jel domů. Jaké bylo moje překvapení, když jsem v balíčku na místo Primek s jelenem našel dvoje Primky Igeny - černé a bílé. Asi tady nemusím psát, že hodnota hodinek byla o dost vyšší, než jakou jsem zaplatil. Chvilku na to jsem zatelefonoval překvapenému prodejci, který byl zřejmě v šoku, že mu chci hodinky poslat zpátky a že po světě nechodí jen loupežníci, ale i běžní homo sapiens Prostě byl rád. Během telefonátu mě ovšem taky překvapil, když mi řekl, že ty moje omylem poslal někomu jinému a ten člověk mu dnes potvrdil jejich přijetí bez jakýchkoliv námitek. Mno, bude to ještě zajímavé... Schválně, jestli se těch mých s jelenem dočkám? Hezký den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Nechcem ti kazit radost, tu bude origos mozno len strojcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelec Hadimrška Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Není nad to, když někdo nepochopí příspěvek patprom palec nahoru, mám s tebou zkušenost z minulosti a patříš mezi zdejší gentlemany bez debat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Ty jo, dobrý no. To je zas úvaha. Že je @patprom v pohodě nikdo nezpochybňoval, ostatně i já si to myslím. @Harwey ho jen upozornil, že ten důvod k radosti nejspíš může být menší, než si myslel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Popelec neboj sa, ja som ten prispevok pochopil, a je mi jasne, ze patprom je gentleman a tak aj celu situaciu riesil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno sobota v 10:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:47 Dnes dopoledne mě potěšily Tuňáky Antarktiky na Timestore ve výprodeji z 15k na 10k jako jediný kus k mání a aby toho nebylo málo mašel jsem tu na fóru slevový kód na 10% (ELI10) a vyšly tak na 9k za tolik se prodávaj jetý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno sobota v 12:19 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:19 Ďakujem za kód. Využil som ho . New 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno sobota v 13:05 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:05 před 45 minutami, kolky87 napsal: Ďakujem za kód. Využil som ho . New Nz a který Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno sobota v 13:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:53 Biely cifr a zelená luneta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno neděle v 09:50 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:50 Že taťka s mamkou můžou zažádat o americkou příslušnost Že by jsme emigrovali po třetí? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-trump-nabizi-azyl-belochum-z-jizni-afriky-jsou-pry-rasove-diskriminovani-269664#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest277_vis_box_impress_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno úterý v 08:17 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:17 Ta jedna adeptka na miss , co o ní píšou , že je krev a mlíko….. je hezká a navíc študýruje něco hodně prospěšnýho…..vědátorka….co v plavkách ale i voblečená vypadá dobře, moc dobře….. a dnešní úterní tankování na Orlenu, Verva za cenu Efekty , placená Easy kartou ještě o kačku levnější …..takže to bylo za 34,50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno úterý v 08:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:20 ze ty uz mas nieco popite dnes?:) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno úterý v 13:44 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:44 před 5 hodinami, Harwey napsal: ze ty uz mas nieco popite dnes?:) Tojakožejá? Né….. é…..é Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno úterý v 15:19 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:19 Máma zatopila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno úterý v 15:47 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:47 No nekecej. Tak tenhle provoz mne zajímá. Ozvu se Ti. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno úterý v 16:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:02 Jj, neni na zimu nic lepsiho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se