Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Mě dneska potěšilo, že jsem dostal od života šanci zachovat se jako slušný člověk.

Před pár dny jsem objevil v inzerci (mimo Forum) hodinky, které sice nebudu nosit, nebo alespoň ne moc často - Primky s jelenem. Dlouho jsem po nich pokukoval, protože jsem měl velice silný pocit, že by měly být součástí mé sbírky. Zavolal jsem tedy prodávajícímu a dohodli jsme se na zaslání dobírkou přes Zásilkovnu.

Po dvou dnech mi přišel email, že si mohu zásilku vyzvednout. Zaplatil jsem za dobírku, vyzvedl balíček a jel domů. Jaké bylo moje překvapení, když jsem v balíčku na místo Primek s jelenem našel dvoje Primky Igeny - černé a bílé. Asi tady nemusím psát, že hodnota hodinek byla o dost vyšší, než jakou jsem zaplatil. 

Chvilku na to jsem zatelefonoval překvapenému prodejci, který byl zřejmě v šoku, že mu chci hodinky poslat zpátky a že po světě nechodí jen loupežníci, ale i běžní homo sapiens 🙂  Prostě byl rád. 

Během telefonátu mě ovšem taky překvapil, když mi řekl, že ty moje omylem poslal někomu jinému a ten člověk mu dnes potvrdil jejich přijetí bez jakýchkoliv námitek. Mno, bude to ještě zajímavé...

Schválně, jestli se těch mých s jelenem dočkám? 

Hezký den všem

IMG_0945.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dopoledne mě potěšily Tuňáky Antarktiky na Timestore ve výprodeji z 15k na 10k jako jediný kus k mání a aby toho nebylo málo mašel jsem tu na fóru slevový kód na 10% (ELI10) a vyšly tak na 9k 🫠 za tolik se prodávaj jetý..

Screenshot_20250208_095153_Chrome.thumb.jpg.89803353a355764c18d157fa729bb874.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta jedna adeptka na miss , co o ní píšou , že je krev a mlíko….. je hezká a navíc študýruje něco hodně prospěšnýho…..vědátorka….co v plavkách ale i voblečená  vypadá dobře,  moc dobře…..   a dnešní úterní tankování na Orlenu, Verva za cenu Efekty , placená Easy kartou ještě o kačku levnější …..takže to bylo za 34,50✌️🤪🥳😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...