Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mě dneska potěšilo, že jsem dostal od života šanci zachovat se jako slušný člověk.

Před pár dny jsem objevil v inzerci (mimo Forum) hodinky, které sice nebudu nosit, nebo alespoň ne moc často - Primky s jelenem. Dlouho jsem po nich pokukoval, protože jsem měl velice silný pocit, že by měly být součástí mé sbírky. Zavolal jsem tedy prodávajícímu a dohodli jsme se na zaslání dobírkou přes Zásilkovnu.

Po dvou dnech mi přišel email, že si mohu zásilku vyzvednout. Zaplatil jsem za dobírku, vyzvedl balíček a jel domů. Jaké bylo moje překvapení, když jsem v balíčku na místo Primek s jelenem našel dvoje Primky Igeny - černé a bílé. Asi tady nemusím psát, že hodnota hodinek byla o dost vyšší, než jakou jsem zaplatil. 

Chvilku na to jsem zatelefonoval překvapenému prodejci, který byl zřejmě v šoku, že mu chci hodinky poslat zpátky a že po světě nechodí jen loupežníci, ale i běžní homo sapiens 🙂  Prostě byl rád. 

Během telefonátu mě ovšem taky překvapil, když mi řekl, že ty moje omylem poslal někomu jinému a ten člověk mu dnes potvrdil jejich přijetí bez jakýchkoliv námitek. Mno, bude to ještě zajímavé...

Schválně, jestli se těch mých s jelenem dočkám? 

Hezký den všem

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

Ty jo, dobrý no. To je zas úvaha. Že je @patprom v  pohodě nikdo nezpochybňoval, ostatně i já si to myslím. @Harwey ho jen upozornil, že ten důvod k radosti nejspíš může být menší, než si myslel. 

• Like 1
Posted

Dnes dopoledne mě potěšily Tuňáky Antarktiky na Timestore ve výprodeji z 15k na 10k jako jediný kus k mání a aby toho nebylo málo mašel jsem tu na fóru slevový kód na 10% (ELI10) a vyšly tak na 9k 🫠 za tolik se prodávaj jetý..

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Ta jedna adeptka na miss , co o ní píšou , že je krev a mlíko….. je hezká a navíc študýruje něco hodně prospěšnýho…..vědátorka….co v plavkách ale i voblečená  vypadá dobře,  moc dobře…..   a dnešní úterní tankování na Orlenu, Verva za cenu Efekty , placená Easy kartou ještě o kačku levnější …..takže to bylo za 34,50✌️🤪🥳😁

Posted
před 5 hodinami, Harwey napsal:

ze ty uz mas nieco popite dnes?:)

Tojakožejá? Né….. é…..é 

Posted

Včera večer mě potěšilo PPL- zásilka z chronoshopu měla dorazit mezi 16- 18 hodinou. Nečekal jsem při včerejším počasí, že to zvládne, ale telefon v 19.15 me potesil- dorazím, nejste na adrese dodání? Nevadí, přivezu vám to domu a přivezl ( je to rozdíl 300m, ale to není důležité). Parada, to vzdy potěší.

• Upvote 2
Posted

Včera jdu k autu a vedle mě se parta Vietnamců snaží vyměnit kolo. S mizerným heverem. Poprosili mě o pomoc, bohužel jsem zrovna spěchal na pracovní schůzku. Tak odjíždím a řeknu si - risknu originál Mitsubishi hever, zastavím, nabídnu jim hever, vyměníme si čísla. 

Večer si říkám ... schválně, jak to dopadne. No a před chvíli mi volali s tím, že mi chtějí hever vrátit. 

Lidstvo ještě funguje 🙂 

• Upvote 5