Skarohlid Posted February 5 Report Share Posted February 5 Díky moc za přání. Škaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted February 6 Report Share Posted February 6 Mě dneska potěšilo, že jsem dostal od života šanci zachovat se jako slušný člověk. Před pár dny jsem objevil v inzerci (mimo Forum) hodinky, které sice nebudu nosit, nebo alespoň ne moc často - Primky s jelenem. Dlouho jsem po nich pokukoval, protože jsem měl velice silný pocit, že by měly být součástí mé sbírky. Zavolal jsem tedy prodávajícímu a dohodli jsme se na zaslání dobírkou přes Zásilkovnu. Po dvou dnech mi přišel email, že si mohu zásilku vyzvednout. Zaplatil jsem za dobírku, vyzvedl balíček a jel domů. Jaké bylo moje překvapení, když jsem v balíčku na místo Primek s jelenem našel dvoje Primky Igeny - černé a bílé. Asi tady nemusím psát, že hodnota hodinek byla o dost vyšší, než jakou jsem zaplatil. Chvilku na to jsem zatelefonoval překvapenému prodejci, který byl zřejmě v šoku, že mu chci hodinky poslat zpátky a že po světě nechodí jen loupežníci, ale i běžní homo sapiens Prostě byl rád. Během telefonátu mě ovšem taky překvapil, když mi řekl, že ty moje omylem poslal někomu jinému a ten člověk mu dnes potvrdil jejich přijetí bez jakýchkoliv námitek. Mno, bude to ještě zajímavé... Schválně, jestli se těch mých s jelenem dočkám? Hezký den všem Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 6 Report Share Posted February 6 Nechcem ti kazit radost, tu bude origos mozno len strojcek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popelec Hadimrška Posted February 6 Report Share Posted February 6 Není nad to, když někdo nepochopí příspěvek patprom palec nahoru, mám s tebou zkušenost z minulosti a patříš mezi zdejší gentlemany bez debat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted February 6 Report Share Posted February 6 Ty jo, dobrý no. To je zas úvaha. Že je @patprom v pohodě nikdo nezpochybňoval, ostatně i já si to myslím. @Harwey ho jen upozornil, že ten důvod k radosti nejspíš může být menší, než si myslel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 6 Report Share Posted February 6 Popelec neboj sa, ja som ten prispevok pochopil, a je mi jasne, ze patprom je gentleman a tak aj celu situaciu riesil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted February 8 Report Share Posted February 8 Dnes dopoledne mě potěšily Tuňáky Antarktiky na Timestore ve výprodeji z 15k na 10k jako jediný kus k mání a aby toho nebylo málo mašel jsem tu na fóru slevový kód na 10% (ELI10) a vyšly tak na 9k za tolik se prodávaj jetý.. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Ďakujem za kód. Využil som ho . New 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted February 8 Report Share Posted February 8 před 45 minutami, kolky87 napsal: Ďakujem za kód. Využil som ho Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. . New Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Nz a který Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Biely cifr a zelená luneta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 9 Report Share Posted February 9 Že taťka s mamkou můžou zažádat o americkou příslušnost Že by jsme emigrovali po třetí? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-trump-nabizi-azyl-belochum-z-jizni-afriky-jsou-pry-rasove-diskriminovani-269664#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest277_vis_box_impress_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasticFabio Posted February 11 Report Share Posted February 11 Ta jedna adeptka na miss , co o ní píšou , že je krev a mlíko….. je hezká a navíc študýruje něco hodně prospěšnýho…..vědátorka….co v plavkách ale i voblečená vypadá dobře, moc dobře….. a dnešní úterní tankování na Orlenu, Verva za cenu Efekty , placená Easy kartou ještě o kačku levnější …..takže to bylo za 34,50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 11 Report Share Posted February 11 ze ty uz mas nieco popite dnes?:) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasticFabio Posted February 11 Report Share Posted February 11 před 5 hodinami, Harwey napsal: ze ty uz mas nieco popite dnes?:) Tojakožejá? Né….. é…..é Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPO Posted February 11 Report Share Posted February 11 Máma zatopila. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 11 Report Share Posted February 11 No nekecej. Tak tenhle provoz mne zajímá. Ozvu se Ti. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 11 Report Share Posted February 11 Jj, neni na zimu nic lepsiho! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 14 Report Share Posted February 14 Včera večer mě potěšilo PPL- zásilka z chronoshopu měla dorazit mezi 16- 18 hodinou. Nečekal jsem při včerejším počasí, že to zvládne, ale telefon v 19.15 me potesil- dorazím, nejste na adrese dodání? Nevadí, přivezu vám to domu a přivezl ( je to rozdíl 300m, ale to není důležité). Parada, to vzdy potěší. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 18 Report Share Posted February 18 Včera jdu k autu a vedle mě se parta Vietnamců snaží vyměnit kolo. S mizerným heverem. Poprosili mě o pomoc, bohužel jsem zrovna spěchal na pracovní schůzku. Tak odjíždím a řeknu si - risknu originál Mitsubishi hever, zastavím, nabídnu jim hever, vyměníme si čísla. Večer si říkám ... schválně, jak to dopadne. No a před chvíli mi volali s tím, že mi chtějí hever vrátit. Lidstvo ještě funguje 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 18 Report Share Posted February 18 Hever vrácen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts