Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Hm, to tedy ale není vzhledem ke kvalitě tvých fotek žádné překvapení . Gratuluju, upřímně míněno. 

Děkuju Martine.

před 39 minutami, kuncák7 napsal:

To jsem si bohužel jistej 🤣

Přeháníš, děláš výrazné pokroky.
Navíc, já vím, že pokud budu bydlet na Zemi, tak se mi fotka se dvěma slunci a jedním měsícem při jedné expozici nepovede. Ale ty jsi to dokázal!
Slušných fotografů jsou tu mraky, ale Kuncák je jen jeden!
Ale teď vážně, jsem si naprosto jistý, že pokud by se mezi členy Chronomagu dělala anketa o nejznámějšího fotografa, tak by jméno Kuncák padalo nejčastěji.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
před 1 minutou, YPO napsal:

Myslím, že Kuncák by fotku v kalendáři měl mít .... jmenovalo by se to Kuncákův týden .... mohl by to být třeba hned první týden po prázdninách.

Chtěl jsem napsat 1.4., ale neudělám to, to by bylo rýpání.

Odesláno (upraveno)

Včera mě na žebříku kopla svářečka a furt jsem tu.

Upraveno uživatelem Vit
  • Like 2
  • Dát hlas 7
Návštěvník eloga
Odesláno
před 6 hodinami, Vit napsal:

Včera mě na žebříku kopla svářečka a furt jsem tu.

Hlavně že tě nezkopla za žebříku... a přitom taková blbost.👍 🍻

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

To mi poser. Nevěřím co se tady stalo... 😃 Tuhle starou kraksnu mám v garáži taky, fotr mi kdysi říkal /r.1989/, dyk je to jen embéčko, co s tím budeš dělat??... 🤢

No ale, je to dávno, ale ten text je bohužel samá chyba a ještě úplně pitomej. Podepsaná ženská, která by u strejdy v Dobrovici nemohla ani votvírat bránu u dílny a garáží. Fakt hrůza. Však co se dá dělat. 🤪

To auto specielně - MBN 19-69, je po majiteli odněkud myslím z Karviné, který to před lety do muzea daroval. Vzali to jen proto, že tam se nic takového z výrobní řady MBX nedochovalo a do mých pátrání v archivu v M.Boleslavi po roce 2001 ani netušili, jak k tomu přijít. Zbylo jich málo, tehdy málo známých a po stodolách a kopřivách samý šroty a rezavá údolí na sračku.

Když jsme jim v roce 2001 psali, aby nám poskytli na sraz MBX bonus německé vedení sdělilo, že o takovéto "wagen" není zájem a není vhodno to spojovat s renomé VW Skoda Jung Bunzlau, Böhmen. Pyzdové.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno
před 16 minutami, eloga napsal:

To mi poser. Nevěřím co se tady stalo... 😃 Tuhle starou kraksnu mám v garáži taky, fotr mi kdysi říkal /r.1989/, dyk je to jen embéčko, co s tím budeš dělat??... 🤢

No ale, je to dávno, ale ten text je bohužel samá chyba a ještě úplně pitomej. Podepsaná ženská, která by u strejdy v Dobrovici nemohla ani votvírat bránu u dílny a garáží. Fakt hrůza. Však co se dá dělat. 🤪

To auto specielně - MBN 19-69, je po majiteli odněkud myslím z Karviné, který to před lety do muzea daroval. Vzali to jen proto, že tam se nic takového z výrobní řady MBX nedochovalo a do mých pátrání v archivu v M.Boleslavi po roce 2001 ani netušili, jak k tomu přijít. Zbylo jich málo, tehdy málo známých a po stodolách a kopřivách samý šroty a rezavá údolí na sračku.

Když jsme jim v roce 2001 psali, aby nám poskytli na sraz MBX bonus německé vedení sdělilo, že o takovéto "wagen" není zájem a není vhodno to spojovat s renomé VW Skoda Jung Bunzlau, Böhmen. Pyzdové.

**

Ty jsi nad tím přemýšlel? Já to bral jako fór, když jsem to ráno ve vlaku četl 🙂

A mně se tedy víc líbí klasické čtyřdvířko, přijde mi proporčně vyváženější.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, Irwinek napsal:

Ty jsi nad tím přemýšlel? Já to bral jako fór, když jsem to ráno ve vlaku četl 🙂

A mně se tedy víc líbí klasické čtyřdvířko, přijde mi proporčně vyváženější.

Nepřemýšlel, to ti vysypu z fleku, mám to stále. Mně na to motoguru sere už jen to, aby ses tím proklikal bez toho zájmu všech pakostů kolem a nejmíň 3x se nechal buzerovat nějakým pitomým Avastem. Tyhle odkazy jsou v podstatě na draka. Jako for ze Škodovky ani z Motomedií už dávno nic nepadá. Mimo pana Tučka je to všechno jen opisovací a papouškovací svoloč. 

My měli doma obojí, MB1000 1968 a MBX1100 1969, ale nejlepší škodovka,jak píše Hrabal, je Škoda 430. V Boleslavi je v Muzeu, mrkni tam někdy na tu starou káru a seznáš, že velký bard z Kerska byl velký znalec duší kolem motorů. 🍻

Zrovna zítra je akce Chabry - Zdibský okruh, je mizerná předpověď, tak bude doma, pojede jen Fanda Klofanda, F135.

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno
před 29 minutami, eloga napsal:

Nepřemýšlel, to ti vysypu z fleku, mám to stále. Mně na to motoguru sere už jen to, aby ses tím proklikal bez toho zájmu všech pakostů kolem a nejmíň 3x se nechal buzerovat nějakým pitomým Avastem. Tyhle odkazy jsou v podstatě na draka. Jako for ze Škodovky ani z Motomedií už dávno nic nepadá. Mimo pana Tučka je to všechno jen opisovací a papouškovací svoloč. 

My měli doma obojí, MB1000 1968 a MBX1100 1969, ale nejlepší škodovka,jak píše Hrabal, je Škoda 430. V Boleslavi je v Muzeu, mrkni tam někdy na tu starou káru a seznáš, že velký bard z Kerska byl velký znalec duší kolem motorů. 🍻

Zrovna zítra je akce Chabry - Zdibský okruh, je mizerná předpověď, tak bude doma, pojede jen Fanda Klofanda, F135.

Né nad technikáliemi, já myslel nad tím článkem.  Já přeci vím, že MB - čka máš, už jsme si o nich psali 🙂 Bolku mám za rohem a v muzeu už jsem párkrát byl. Oktávka, Spartak, 430 jsou sice krásné, ale na mne už staré. Táta měl rád 1202, podčtvercovej nízkoobrátkovej motor, vyváženost, že dokázala jet na třech kolech a dalo se s ní " driftovat ". Přitom obrovská ložná plocha, zadní dveře bezpečně jen na jedné straně. Škoda jen těch brzd, ale zase na tehdejší provoz.  Já jsem až na ty 1000/1100. Původní, s rybinou přes celou délku a úzkým c sloupkem. 100/110 už tak pěkné nebyly, ale furt měli něco do sebe, a pak už škodovka přestala vyrábět auta.

Odesláno

Drobnost, ale dnes borec na letisti na cisticim podlahovem stroji. Jak si to soustredene driftoval mezi sedackami kolem lidi a baglu, pres ulicky, vybiral zakruty bez spomaleni ale i bez naznaku kolize. Fakt vypadal, ze ho to jak bavi, tak mu to i jde. A ja, kdyz jsem to sledoval, jsem se tesil s nim. 

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Dneska mrskla manželka na stůl sešit , kde měla vlepený vystříhaný nějaký recepty…… tak sem si vzpomněl na dětství , taky sem měl takový šešity… v jednom byly auta a motorky ze Světa motorů a v druhým byly letadla ( hlavně 2.sv.válka ) z Ábíčka …… takovy to byly poklady ……  tak mě napadlo…. Kdybych měl teď taky takovej a v něm hodinky a články o hodinkách …. Hlavně ty co nutně potřebuji …. Ten nápad mě potěšil !

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 44 minutami, Bert napsal:

Tak za tohle jednoznačně palec nahoru!

Jestli to nebylo myšleno ironicky , tak díky ! Já vím , že je spousta knížek , ale jsou v nich modely, které nepotřebuju …. Ale takovej ten vlastní sešit s fotkama hodinek , různý články a něco dopsaný rukou , teď ty oslí uši od věčnýho listování ….  Byl by to , nebo spíš mohl by to být katalog vlastních hodinkových snů …. Stejně jako tenkrát….. auta a letadla…. 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, FantasticFabio napsal:

Dneska mrskla manželka na stůl sešit , kde měla vlepený vystříhaný nějaký recepty…… tak sem si vzpomněl na dětství , taky sem měl takový šešity… v jednom byly auta a motorky ze Světa motorů a v druhým byly letadla ( hlavně 2.sv.válka ) z Ábíčka …… takovy to byly poklady ……  tak mě napadlo…. Kdybych měl teď taky takovej a v něm hodinky a články o hodinkách …. Hlavně ty co nutně potřebuji …. Ten nápad mě potěšil !

Tos mě potěšil -  takové sešity jsem měl taky: výstřižky formule 1 z SM, Motoru a Stadionu, a Letadla (takové ty kreslené tabulky s letadly z 1. a 2. světové války z Ábíčka...👍

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 21 minutami, Kamil.K napsal:

Tos mě potěšil -  takové sešity jsem měl taky: výstřižky formule 1 z SM, Motoru a Stadionu, a Letadla (takové ty kreslené tabulky s letadly z 1. a 2. světové války z Ábíčka...👍

Poklady klučičích let, dost důležitá součást školní tašky !!!! Prohlížení pod lavicí , směny za obaly - krabice od modelů ….  K tomu pár angličáků …. Kdeže loňské sněhy jsou ! 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...