Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 17 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnešní ráno a pohled z kanclu. Ani já jsem neodolal a to už je co říct.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Martine fotka je to krásná ! Nic si nedělej z těch škodolibých poznámek co mají ostatní ! To je východ že ? A že tam máte slunce1 slunce2 i měsíc ….. to je moc zajímavé ! Čím si to fotil ?  

• Haha 2
  • Upvote 1
Posted
před 3 hodinami, FantasticFabio napsal:

Martine fotka je to krásná ! Nic si nedělej z těch škodolibých poznámek co mají ostatní ! To je východ že ? A že tam máte slunce1 slunce2 i měsíc ….. to je moc zajímavé ! Čím si to fotil ?  

Firemním erárním kuličkovým počitadlem 😀

• Haha 2
Posted
před 22 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnešní ráno a pohled z kanclu. Ani já jsem neodolal a to už je co říct.

Na Výsluní?

Posted
před 24 minutami, vanderB. napsal:

Na Výsluní?

Těsně vedle- Vinohradská 169

• Thanks 1
  • Upvote 1
Posted

Vás ostatní beru s rezervou nepochopeného talentu 🤣🤣( já fakt myslel, že to není úplně blby foto, jen ty barvy se nepovedlo odfotit, měla to být úplně rudá ). 

• Like 1
Posted
před 16 minutami, kuncák7 napsal:

Vás ostatní beru s rezervou nepochopeného talentu 🤣🤣( já fakt myslel, že to není úplně blby foto, jen ty barvy se nepovedlo odfotit, měla to být úplně rudá ). 

Jakože “rudá záře nad Kladnem” až tak daleko si to měl zaostřený ?  Jasný že tvůj talent by se mohl zdát být nepochopený …. Z toho si nic nedělej , spousta z nás by to neuměla vyfotit ani jako ty , natož v barvě! 

• Haha 1
Posted

Neompresionismus v digitální fotografii, vy ignoranti, kdo z nás to umí?😀🍻

• Upvote 3
Posted

Jako že by nám ten nebeský úkaz Martin příště zkusil exponovat ze své úřednické otáčecí židle? 🤔

• Haha 2
Posted

Měl jsi to nazvat dvě slunce.

Posted (edited)

Aspoň to, že ty prašiví komanči nedosáhli pěti procent.

Edited by tommasini
  • Like 1
  • Upvote 4
Posted (edited)

Dnes mě potěšilo, že se mi dostaly nějaké fotky do kalendáře Chronomagu na rok 2026.

Edited by Vit
  • Upvote 2
Posted
před 8 hodinami, Vit napsal:

Dnes mě potěšilo, že se mi dostaly nějaké fotky do kalendáře Chronomagu na rok 2026.

Hm, to tedy ale není vzhledem ke kvalitě tvých fotek žádné překvapení . Gratuluju, upřímně míněno. 

Posted
před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Hm, to tedy ale není vzhledem ke kvalitě tvých fotek žádné překvapení . Gratuluju, upřímně míněno. 

Martas, a ty tam zadne nemas?

Posted
před 2 minutami, Murphy97 napsal:

Martas, a ty tam zadne nemas?

Hele, vím že to zní neskromně, ale zcela vážně je můj cíl na tomhle fóru jasně dan- chci mít jednou jednu fotku v kalendáři. Pak tady budu moct v klidu skončit, protože dosáhnu Nirvany ( a vy budete mít klid :-)).

• Haha 2
  • Upvote 1
Posted
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Hele, vím že to zní neskromně, ale zcela vážně je můj cíl na tomhle fóru jasně dan- chci mít jednou jednu fotku v kalendáři. Pak tady budu moct v klidu skončit, protože dosáhnu Nirvany ( a vy budete mít klid :-)).

Tak v tom pripade pevne verim, ze zadnou z tvych fotek nikdo a nikdy do kalendare nevybere! 😎

Posted
před 4 minutami, Murphy97 napsal:

Tak v tom pripade pevne verim, ze zadnou z tvych fotek nikdo a nikdy do kalendare nevybere! 😎

To jsem si bohužel jistej 🤣

• Haha 1
  • Downvote 1
Posted

Myslím, že Kuncák by fotku v kalendáři měl mít .... jmenovalo by se to Kuncákův týden .... mohl by to být třeba hned první týden po prázdninách.

• Like 1