vzduch Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února V 18. 2. 2026 v 16:40, vzduch napsal: Dcerka kdysi chodila několik let na kytaru a pak, že ji to nebaví a končí. Současně hrála basket, ten hraje stále. Včera přišel balík, já ho zaplatil a ona tam kytara. Svým způsobem mě potěšila. Dnes se vrátila z ERASMU a hned sáhla po letech po kytaře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 5
African Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února A jéje, děti zase budou půl roku na godgaji a konzervách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 4 3
vraby Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Včera Praha s přítelkyní a doktoři o něčem jiném než v Ústeckém kraji. Ihned napsaná mag. rezonance, a další 3-4 vyšetření . To člověk nechápe ,ale je to tak. Ještě že ty Pražáci sú a to je co říct když to napíšu já co? Ted sehnat co nejdříve MR a snad se to pohne.
Prochy68 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února před 13 minutami, vraby napsal: Včera Praha s přítelkyní a doktoři o něčem jiném než v Ústeckém kraji. Ihned napsaná mag. rezonance, a další 3-4 vyšetření . To člověk nechápe ,ale je to tak. Ještě že ty Pražáci sú a to je co říct když to napíšu já co? Ted sehnat co nejdříve MR a snad se to pohne. Kdyz jsem byl s kolenem, tady meli dobry terminy a jeli i pres vikend https://www.magneticka-rezonance.cz/
SUZUKIGSXR Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února před 11 minutami, vraby napsal: Včera Praha s přítelkyní a doktoři o něčem jiném než v Ústeckém kraji. Ihned napsaná mag. rezonance, a další 3-4 vyšetření . To člověk nechápe ,ale je to tak. Ještě že ty Pražáci sú a to je co říct když to napíšu já co? Ted sehnat co nejdříve MR a snad se to pohne. Tak držím palce se sháněním MR, manželce neurolog předepsal a současně zařídil také vyšetření na MR do 3 dnů.
vraby Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Před hodinou, Prochy68 napsal: Kdyz jsem byl s kolenem, tady meli dobry terminy a jeli i pres vikend https://www.magneticka-rezonance.cz/ Diky moc, mrkneme
horal Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V Praze MR, byl jsem, termín cca 7-10 dní. https://www.akeso-poliklinika.cz/?gad_source=1&gad_campaignid=14985880494&gbraid=0AAAAACcLev37o8LvpWR_i1l2MCi9awrqu&gclid=CjwKCAiA-__MBhAKEiwASBmsBFEm9SyiuMzfGMmshEyshwVxlg2K3JoRcl5pfgdbun6PQTiMwMIRtRoCIOUQAvD_BwE
vraby Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února MR 8.3. Praha Chodov úspěch tak rychle. Diky všem za tipy
Lobber Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Bohužel mi nešel připojit mobil k dalekohledu dnes byla konjunkce 6 planet … tak alespoň jedna mobilem - Jupiter opravdu mě to začlo strašně bavit . mám “odlovenou” i kometu mmj, najde se tu někdo koho bavi taky obloha a dokázal mi maličko poradit a prohodil pár vět :0) !? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
nickolas Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února V 26. 2. 2026 v 12:26, African napsal: A jéje, děti zase budou půl roku na godgaji a konzervách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uka, kde jsou, nevidim!
African Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února 35 minutes ago, nickolas said: Uka, kde jsou, nevidim! V Roulex vlákně Co máte právě na pazouře s nimi už třetí den otravuji
nickolas Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 59 minutami, African napsal: V Roulex vlákně Co máte právě na pazouře s nimi už třetí den otravuji Tak jsem slepy chuj
African Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března 8 hours ago, nickolas said: Tak jsem slepy chuj To já již také, proto kyklop povinností již jest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 4
bobi Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Yes,taky jsem už slepej jak patrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Tobi Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Kde se dá takovej kyklop sehnat? Asi by to šlo nalepit i doma.
Gustaf Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března před 11 hodinami, African napsal: To já již také, proto kyklop povinností již jest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou super... gratuluju 1
Lobber Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Dovolím si ještě jeden úlovek :0) asi bych si tu měl založit astro/floro/fauno vlákno a otravovat tam ☝ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
zceyee Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Nova esej od PG Tentokrat dokonce hodinkova tematika. https://paulgraham.com/brandage.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se