Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 18. 2. 2026 v 16:40, vzduch napsal:

Dcerka kdysi chodila několik let na kytaru a pak, že ji to nebaví a končí. Současně hrála basket, ten hraje stále. Včera přišel balík, já ho zaplatil a ona tam kytara. Svým způsobem mě potěšila.

Dnes se vrátila z ERASMU a hned sáhla po letech po kytaře😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 2
  • Dát hlas 5
Odesláno

Včera Praha s přítelkyní a doktoři o něčem jiném 👍 než v Ústeckém kraji.  Ihned napsaná mag. rezonance, a další 3-4 vyšetření . To člověk nechápe ,ale je to tak. Ještě že ty Pražáci sú 🤣 a to je co říct když to napíšu já co? 
Ted sehnat co nejdříve MR a snad se to pohne. 

Odesláno
před 13 minutami, vraby napsal:

Včera Praha s přítelkyní a doktoři o něčem jiném 👍 než v Ústeckém kraji.  Ihned napsaná mag. rezonance, a další 3-4 vyšetření . To člověk nechápe ,ale je to tak. Ještě že ty Pražáci sú 🤣 a to je co říct když to napíšu já co? 

Kdyz jsem byl s kolenem, tady meli dobry terminy a jeli i pres vikend https://www.magneticka-rezonance.cz/

Odesláno
před 11 minutami, vraby napsal:

Tak držím palce se sháněním MR, manželce neurolog předepsal a současně zařídil také vyšetření na MR do 3 dnů.

Odesláno

Bohužel mi nešel připojit mobil k dalekohledu 

dnes byla konjunkce 6 planet … 

tak alespoň jedna mobilem  - Jupiter 

opravdu mě to začlo strašně bavit . 

mám “odlovenou” i kometu 

mmj, najde se tu někdo koho bavi taky obloha a dokázal mi maličko poradit a prohodil pár vět :0) !? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
35 minutes ago, nickolas said:

Uka, kde jsou, nevidim! 

V Roulex vlákně Co máte právě na pazouře s nimi už třetí den otravuji😆

Odesláno
před 59 minutami, African napsal:

V Roulex vlákně Co máte právě na pazouře s nimi už třetí den otravuji😆

Tak jsem slepy chuj 😃

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...