Gustaf Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) Mně to za pár měsíců letí....když jsem si letenku pořizoval, tak jsem si říkal, za jakou to je dobu....a šup, je to tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna uživatelem Gustaf 1
bohus76 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 2 hodinami, Gustaf napsal: Mně to za pár měsíců letí....když jsem si letenku pořizoval, tak jsem si říkal, za jakou to je dobu....a šup, je to tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Myslíš, že je vhodné sem dávat vstupenku i s čárovým kódem? Abys nebyl pak prekvapen.... 1
Gustaf Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 2 minutami, bohus76 napsal: Myslíš, že je vhodné sem dávat vstupenku i s čárovým kódem? Abys nebyl pak prekvapen.... No to je fakt...kua tak snad budou při boardingu kontrolovat občanky ale když se mnou vyjebou, tak mě aspoň hřeje pocit, že mé jméno už se pohybuje na Marsu vygravirovane na čipu sondy Perceverance
Tittus Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 4 hodinami, Gustaf napsal: Mně to za pár měsíců letí....když jsem si letenku pořizoval, tak jsem si říkal, za jakou to je dobu....a šup, je to tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tak mně to uletělo, úplně jsem na tu letenku zapomněl... Sakra. Mohl jsem tě tam vítat solí a chlebem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 9 minutami, Tittus napsal: No tak mně to uletělo, úplně jsem na tu letenku zapomněl... Sakra. Mohl jsem tě tam vítat solí a chlebem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyvle, škoda.... každej chronomagor se na Marsu hodí
Tittus Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 7 minutami, Gustaf napsal: Tyvle, škoda.... každej chronomagor se na Marsu hodí Tak jsem volal do NASA, že jsem debil a sklerotik, a povedlo se mi to přebookovat na ten červen, prej jsem chytil jedno z posledních míst, tak nakonec poletíme spolu. 1 1
Vit Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Dcerka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2 7
vzduch Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 32 minutami, African napsal: Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak hlavně zdraví. Já už to beru tak, že každý den dobrý, nikdy nevíme, kdy to přijde!
FantasticFabio Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 17 hodinami, Gustaf napsal: Mně to za pár měsíců letí....když jsem si letenku pořizoval, tak jsem si říkal, za jakou to je dobu....a šup, je to tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máš vůbec pořádný hodinky na cestu ? Abys věděl jak to letí ?!
FantasticFabio Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 46 minutami, African napsal: Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já se jen zeptam , to máš každýho šestýho ? Nebo jen když je pondělí 6 týho ? Nebo jestli to máš neska , tak gratulejšn !
FantasticFabio Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 12 hodinami, Tittus napsal: Tak jsem volal do NASA, že jsem debil a sklerotik, a povedlo se mi to přebookovat na ten červen, prej jsem chytil jedno z posledních míst, tak nakonec poletíme spolu. No hlavně si pohlídejte nástupiště, abyste nenastoupili k Aštaru Šaranovi ….…. Vesmírní lidé tam možná mají svojí linku ….. 3
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Děkuji moc kluci, život je fajn.... už chodí první dárky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Před hodinou, FantasticFabio napsal: Máš vůbec pořádný hodinky na cestu ? Abys věděl jak to letí ?! Teď na ruce momentálně Speedtimery, takže dobrý... 1
bohus76 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 2 hodinami, African napsal: Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluju Vlasťo, hodně štěstí, zdraví a pohody.
Gustaf Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Před hodinou, African napsal: Děkuji moc kluci, život je fajn.... už chodí první dárky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chlape všechno nejlepší...a co nejvíce šíleností před sebou
warann Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 2 hodinami, African napsal: Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na zdravi a jako obvykle vse nejlepsi k nasim narozkam. Tak at nam to tika a nic moc nas netrapi ani nesere 1
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Děkuji všem moc, moc, moc a tobě warran samozřejmě přeji hodně zdraví a štěstí 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se