Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Mně to za pár měsíců letí....🚀👨‍🚀když jsem si letenku pořizoval, tak jsem si říkal, za jakou to je dobu....a šup, je to tu 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Myslíš, že je vhodné sem dávat vstupenku i s čárovým kódem? Abys nebyl pak prekvapen....

• Sad 1
Odesláno
před 2 minutami, bohus76 napsal:

Myslíš, že je vhodné sem dávat vstupenku i s čárovým kódem? Abys nebyl pak prekvapen....

No to je fakt...kua 🤦 tak snad budou při boardingu kontrolovat občanky 🤣 ale když se mnou vyjebou, tak mě aspoň hřeje pocit, že mé jméno už se pohybuje na Marsu vygravirovane na čipu sondy Perceverance 🤟

Odesláno
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

Mně to za pár měsíců letí....🚀👨‍🚀když jsem si letenku pořizoval, tak jsem si říkal, za jakou to je dobu....a šup, je to tu 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

No tak mně to uletělo, úplně jsem na tu letenku zapomněl... Sakra. Mohl jsem tě tam vítat solí a chlebem. 😞

• Like 1
Odesláno
před 7 minutami, Gustaf napsal:

Tyvle, škoda.... každej chronomagor se na Marsu hodí 😁🤷

Tak jsem volal do NASA, že jsem debil a sklerotik, a povedlo se mi to přebookovat na ten červen, prej jsem chytil jedno z posledních míst, tak nakonec poletíme spolu. 🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 17 hodinami, Gustaf napsal:

Máš vůbec pořádný hodinky na cestu ? Abys věděl jak to letí ?! 

Odesláno
před 46 minutami, African napsal:

Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let 😅🥳

Já se jen zeptam , to máš každýho šestýho ? Nebo jen když je pondělí 6 týho ? Nebo jestli to máš neska , tak gratulejšn ! 

Odesláno
před 12 hodinami, Tittus napsal:

Tak jsem volal do NASA, že jsem debil a sklerotik, a povedlo se mi to přebookovat na ten červen, prej jsem chytil jedno z posledních míst, tak nakonec poletíme spolu. 🙂

No hlavně si pohlídejte nástupiště, abyste nenastoupili k Aštaru Šaranovi ….…. Vesmírní lidé tam možná mají svojí linku ….. 

• Haha 3
Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Máš vůbec pořádný hodinky na cestu ? Abys věděl jak to letí ?! 

Teď na ruce momentálně Speedtimery, takže dobrý...🤣🚀

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...