Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Tak my už máme každý svůj. Můj na fotce není,ale mám ten zelený. Pan Šmic z Berouna překvapil, říkal,že budou v půlce září a výroba mu trvala cca týden 😉 Takže spokojenost.U mého jsem jen vyměnil obal,tento nový je více bytelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes hned po ránu, jsem dostal od zákazníka, co mě naopak naštvalo, že jsem se u toho focení, polil kafem 😁

IMG_20210821_085700_compress94.jpg

Odkaz ke komentáři

Co mě spíš pobavilo? To, že tu vyvěšuju inzarát na hodinky skoro 2 měsíce a nic - samá nabídka k prdu. No a pak to vyvěsí asi váženější člen a hodinky jsou za 2 hodiny fuč :-)))))).  Holt jinej oddíl, nebo jsem v kolektivu "oblíben".

No, hlavně ať novému majiteli tikají.

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, kuncák7 napsal:

Co mě spíš pobavilo? To, že tu vyvěšuju inzarát na hodinky skoro 2 měsíce a nic - samá nabídka k prdu. No a pak to vyvěsí asi váženější člen a hodinky jsou za 2 hodiny fuč :-)))))).  Holt jinej oddíl, nebo jsem v kolektivu "oblíben".

No, hlavně ať novému majiteli tikají.

Ted jsem na to koukal, ze jsou to ty tvoje Orisky a presne si to pamatuju, jak dlouho byly v nabidce 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Prochy68 napsal:

Ted jsem na to koukal, ze jsou to ty tvoje Orisky a presne si to pamatuju, jak dlouho byly v nabidce 🙂

Jojo, jen mě to zarazilo. Ale jinak poslední větu myslím zcela upřímně. Jen si říkám- co mimo mého "kvalitního" focení dělám špatně??

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...