Irwinek Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 před 22 hodinami, Prochy68 napsal: Madarsko, Rumusko, Bulharsko, Srbsko Hezky Ty já letos asi bez dovči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Potěšilo mě, že se už prodala ta mikina Champion z inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Po dlouhé době slušné graffiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 A kemping může začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 A Kondor, ten prostredni jsem prave daval do auta na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Taky máme doma jednoho Kondora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Tak my už máme každý svůj. Můj na fotce není,ale mám ten zelený. Pan Šmic z Berouna překvapil, říkal,že budou v půlce září a výroba mu trvala cca týden Takže spokojenost.U mého jsem jen vyměnil obal,tento nový je více bytelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Ja mam z Berouna dva spacaky mozna uz 20 let a porad ok, jasne ze izolovat uz tolik nebudou, ale zpracovani super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Ten můj je také starý min 10 let ( možná i 15) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Někdy je radost dělat revize po fabrikách. A velké dík chlapům z údržby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Pití u dědy... Je mu 87, ale pořád to má tu správnou úroveň...Můj kolega z práce, vždycky říkal:Lepší rozlet, než zapomenut vypitOdesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 V 17. 8. 2021 v 19:48, Radius napsal: Potěšilo mě, že se už prodala ta mikina Champion z inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Dnes hned po ránu, jsem dostal od zákazníka, co mě naopak naštvalo, že jsem se u toho focení, polil kafem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Stavebniny rozšiřují sortiment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Co mě spíš pobavilo? To, že tu vyvěšuju inzarát na hodinky skoro 2 měsíce a nic - samá nabídka k prdu. No a pak to vyvěsí asi váženější člen a hodinky jsou za 2 hodiny fuč :-)))))). Holt jinej oddíl, nebo jsem v kolektivu "oblíben". No, hlavně ať novému majiteli tikají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 58 minutami, kuncák7 napsal: Co mě spíš pobavilo? To, že tu vyvěšuju inzarát na hodinky skoro 2 měsíce a nic - samá nabídka k prdu. No a pak to vyvěsí asi váženější člen a hodinky jsou za 2 hodiny fuč :-)))))). Holt jinej oddíl, nebo jsem v kolektivu "oblíben". No, hlavně ať novému majiteli tikají. Ted jsem na to koukal, ze jsou to ty tvoje Orisky a presne si to pamatuju, jak dlouho byly v nabidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Před hodinou, Prochy68 napsal: Ted jsem na to koukal, ze jsou to ty tvoje Orisky a presne si to pamatuju, jak dlouho byly v nabidce Jojo, jen mě to zarazilo. Ale jinak poslední větu myslím zcela upřímně. Jen si říkám- co mimo mého "kvalitního" focení dělám špatně?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Treba zrovna nebyla poptavka, osobne bych si to nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 5 minutami, Prochy68 napsal: Treba zrovna nebyla poptavka, osobne bych si to nebral. Jo, moc si to beru a vrtám se v tom, asi přechod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Že jsme dojeli z dovolené ve zdraví, protože co se děje na těch našich silnicích je prostě neuvěřitelný....hovada jsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se