African Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Mě dnes dostala Alza...objednal sem k padesátinám kámošovi co se mnou lezl minulý rok v Nepálu knížku, a říkám no ty vóle ta je ale fajnová, tu budu chtít taky. Škoda jen že přišla pochroumaná, ale co, nechám si ji a objednám kámošovi novou. Manželka mi dala hned čouda, ať ji vrátím a objednám zrovna dvě, ale za ty prašule ať jsou v pořádku, že mi ji dá k svátku. Pošlu reklamaci na Alzu, fotky, kdesi cosi a chvilku na to volá nějaká sympatická žába, že mám knížku ekologicky zlikvidovat a že posílají peníze. Říkám jak jako ekologicky zlikvidovat, jako vyhodit takovou krásnou knížku jenom proto že je odřená? Holka mrtvá smíchy a že prý mám tedy pěkný dárek, posílat zpátky že nemám, no tedy Prašule na cestě, nová knížka na cestě, a .....happiness jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Dorazil nový přírůstek do trampského vybavení... A hned dostal pořádně napít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 16 minutami, Lynx12 napsal: Dorazil nový přírůstek do trampského vybavení... Strašný....můžeš zrovna připravit sklep a začít po lesích unášet malé děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Lynx12. Fajne telatko. Co je to za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 9 minutami, Xenomorfus napsal: Lynx12. Fajne telatko. Co je to za rok? To je švýcar, almara a není datovaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Tak at s ni mas spoustu fajnovych zazitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 6 minutami, Xenomorfus napsal: Tak at s ni mas spoustu fajnovych zazitku Dík, ráno vyrážím směr les Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Tyvle to jak ta knížka z Harryho Pottera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 3 hodinami, Lynx12 napsal: Dorazil nový přírůstek do trampského vybavení... A hned dostal pořádně napít Tak po takovém teleti jsem před 40 ceti lety toužil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 VASALOPPET - 100 ročník - dárek pro kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gibon Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 V 10. 3. 2023 v 22:10, Gustaf napsal: Tyvle to jak ta knížka z Harryho Pottera... přesně to mě napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 (upraveno) Prej knížka... Byl to fajnovej vandřík... https://eu.zonerama.com/tsbumbac/Album/9533562 Upraveno 12. března 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 V 10. 3. 2023 v 23:24, Hudson10 napsal: Tak po takovém teleti jsem před 40 ceti lety toužil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Abyste v tom nebyli sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 4 minutami, Xenomorfus napsal: Abyste v tom nebyli sami Preferoval bych trochu menší spacák. My s Linkxem máme spacáky vevnitř. Ale paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Jo, to sem si vsiml. Muj zimni spacak se nikam do telete nevejde ;-). A v letnim by mi bylo zima ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 5 minutami, Honza.manta napsal: Krásné vybaveni máte, ja jsem mel před čtyřiceti lety neforemné ČR tele. Celtu W. H. lamaná skala ve které jsem měl zabalený spacak. Měli jsme s kamarády 4 celty W . H. s kterych se dal postavit stan pro 4 lidi. Jedna trojuhelniková celta mohla taky posloužit jako pláštěnka jako pončo.( Jinak těch trojúhelníkových celt, z kterych se dal postavit stan bylo 16 druhu, pro každý typ lesa jiny). To byly časy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 5 minutami, Hudson10 napsal: Krásné vybaveni máte, ja jsem mel před čtyřiceti lety neforemné ČR tele. Celtu W. H. lamaná skala ve které jsem měl zabalený spacak. Měli jsme s kamarády 4 celty W . H. s kterych se dal postavit stan pro 4 lidi. Jedna trojuhelniková celta mohla taky posloužit jako pláštěnka jako pončo.( Jinak těch trojúhelníkových celt, z kterych se dal postavit stan bylo 16 druhu, pro každý typ lesa jiny). To byly časy.. Já před více než čtyřiceti lety začínal s německým teletem - batoh úplně na hov... No a celoživotně když celta, tak kosák. Dneska lehounká plachta a na léto kosák pod sebe a na zimu plachta a žďárák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 7 minutami, Honza.manta napsal: Já před více než čtyřiceti lety začínal s německým teletem - batoh úplně na hov... No a celoživotně když celta, tak kosák. Dneska lehounká plachta a na léto kosák pod sebe a na zimu plachta a žďárák. Ty batohy telata byly na houno, ale hodily se k trampskemu kostýmu.. Muselo se něco vydržet.. Lepší než pul hodiny balit US tornu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se