Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 17 minutami, filo-boxer napsal:

Ať se propadnu do západního Německa, jestli jsou ty rolády echt. 

Nad tím jsem neuvažoval..... Myslíš, že jsou fake? 

EDIT: teď jsem se ještě jednou podíval -  kyklop a datum mi přijdou divné. 

Edited by safi

Já se v R moc nevyznám. Ale trochu se vyznám v lidech. Představa člověka, co si opatří skutečné rolády a pak je začlení do téhle "sbírky" je... no řekněme málo pravděpodobná.

před 50 minutami, vzduch napsal:

Ono je mi to asi jedno, synek je bude mít jako památku na strejdu ať jsou pravé či levé🙂

No, ještě to uvaž. Pokud jsou levý (což předpokládám), jestli je to vhodná připomínka. Řekl bych, že ty Citizeny budou pro tenhle účel vhodnější. 

před 31 minutami, Americkej napsal:

Já se v R moc nevyznám. Ale trochu se vyznám v lidech. Představa člověka, co si opatří skutečné rolády a pak je začlení do téhle "sbírky" je... no řekněme málo pravděpodobná.

Pravdu máš...

Mě právě trochu jo. Semafor je tam cca rok a zkoušet tohle? Takhle provizorně dělanej kruháč je matoucí ( navíc tam píšou, že na místě jsou max tukance ), tímhle se trochu bojím o ty chodce. Jinak se přiznám, že místo znám jen letmo ( jel jsem tam max dvakrát ) a asi budeš blíž pravdě. Jen mě to ale trochu rozesmálo ( profesní deformace ).

34 minutes ago, kuncák7 said:

Mě právě trochu jo. Semafor je tam cca rok a zkoušet tohle? Takhle provizorně dělanej kruháč je matoucí ( navíc tam píšou, že na místě jsou max tukance ), tímhle se trochu bojím o ty chodce. Jinak se přiznám, že místo znám jen letmo ( jel jsem tam max dvakrát ) a asi budeš blíž pravdě. Jen mě to ale trochu rozesmálo ( profesní deformace ).

Jo, to chápu. Ale značený je v zásadě dobře, je tam zúžení ze dvou do jednoho pruhu před tím samotným uspořádáním. Ten kruhák je samozřejmě z těch panduláků poměrně nevýraznej, ale je tam cedule. Obecně je spíš problém v tom, že lidi na Vysočině jezdí jak ponocný :D (čest výjimkám).

Takovejhle bordel je mezi Kyjema a Satalicema už asi půl roku. Ale až na pár blbů co dávají blbě přednost to jenom příšerně vypadá.