Ajaj Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 Závidím já už se smířil, že klacky už uklidím do sklepa. Na druhou stranu s letošním rokem spokojenost, skoro 2,5 týdne na lyžích
African Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 (edited) před 1 hodinou, Prochy68 napsal: wow, snehu je dost? Uzivejte Žádný, pouze v kopcích a na sjezdovkách. Dneska jsem s klukem trajdal po Mondsee a tam normálně v tričkách lidi a někteří v kraťasech, to jsem v únoru upřímně nikdy neviděl Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited February 21, 2023 by African
vzduch Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 Před hodinou, Ajaj napsal: Závidím já už se smířil, že klacky už uklidím do sklepa. Na druhou stranu s letošním rokem spokojenost, skoro 2,5 týdne na lyžích Pěkné. To jsem zažíval co by pedagog, ale kdeže ty loňské sněhy jsou. Krásné to byly časy. Stáří je tu!
Paw Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 @African My byli minulej tejden vedle u Wolfgangsee. Na kopcích větší teplo než v údolích. Kdybyste nevěděli co, tak si vyjeďte na Postalm. Btw Hangar 7 v Salzburgu znáš?
African Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 před 10 minutami, Paw napsal: @African My byli minulej tejden vedle u Wolfgangsee. Na kopcích větší teplo než v údolích. Kdybyste nevěděli co, tak si vyjeďte na Postalm. Btw Hangar 7 v Salzburgu znáš? Díky za tip Jsme na Dachstein west a navíc nezbude bohužel čas, jinak Red Bull známe, byli jsme tam rok po roce už dvakrát....pecka to tam je, děti nejvíc hotový z výtahu a ze záchodů
African Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Počasí těžká masáž, to prostě nemá chybu, yes Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kuncák7 Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Dnes mě velice potěšila situace, která je normálně hodně stresujici- pan za volantem na mě vyběhl v garážích a že mi naloží, řval na mě a utrousil- frajere, je ti minimalne o 15 let míň než mě. Tak jsem se ho optal, kolik mu je a když řekl, že 53, tak jsem se začal smát. Byl starší o 3 roky . Nakonec k ničemu nedošlo, nikdo nechce vidět dva starý blbce, jak se rvou. Takže to upravilo poplácání po zádech a mě to polechtalo ego .
Conrad Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Předání IWC do lázní v Onyxu Jihlava , velice příjemná záležitost, po vyzvednutí popíši podrobně
nickolas Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 před 46 minutami, kuncák7 napsal: Dnes mě velice potěšila situace, která je normálně hodně stresujici- pan za volantem na mě vyběhl v garážích a že mi naloží, řval na mě a utrousil- frajere, je ti minimalne o 15 let míň než mě. Tak jsem se ho optal, kolik mu je a když řekl, že 53, tak jsem se začal smát. Byl starší o 3 roky . Nakonec k ničemu nedošlo, nikdo nechce vidět dva starý blbce, jak se rvou. Takže to upravilo poplácání po zádech a mě to polechtalo ego . Ale jo, taky mám dycky radost když se vykecám z přesdržky
Guest Chilliluk Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Tak tohle je něco, co naprosto nemusím - jsem starší, takže nic neumíš a nevíš a ještě ti můžu dát klidně do držky. To je přesně to, co mě dokáže vytočit. Nikdy jsem se takto k mladším nechoval a když to na mě někdo starší zkusí, tak se se zlou potáže.
Harwey Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Tiez nadherne pocasie Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kuncák7 Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 před 11 hodinami, Chilliluk napsal: Tak tohle je něco, co naprosto nemusím - jsem starší, takže nic neumíš a nevíš a ještě ti můžu dát klidně do držky. To je přesně to, co mě dokáže vytočit. Nikdy jsem se takto k mladším nechoval a když to na mě někdo starší zkusí, tak se se zlou potáže. Jasný, já to beru ale tak, že mě považoval za o hodně mladšího a polichotilo to ( jinak jsem našlapavací ), tohle mě ale fakt rozesmálo.
VS Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Dopis z Innogy, že snižují zálohy na plyn o 1000 Kč. Ono to nějak půjde.
Gustaf Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 před 14 minutami, VS napsal: Dopis z Innogy, že snižují zálohy na plyn o 1000 Kč. Ono to nějak půjde. Jj, půjde.... já přeplatek 6,5k.... zálohy jsem nechal. Za mě spokojenost.
VS Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 K tomu nový kotel zaplacený z dotace a navíc o třetinu nižší spotřeba plynu.
Lynx12 Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Konečně od Silvestra zase do lesa... s vybranou společností @Honza.manta Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
tikzot Posted February 25, 2023 Report Posted February 25, 2023 Výborně Bára Krejčíková, Dubai WTA 1000, vyhràla s přehledem! Mám radoost
Lynx12 Posted February 26, 2023 Report Posted February 26, 2023 Báječný víkend s @Honza.manta https://eu.zonerama.com/Link/Open/63fb97c8aa781b041018432d
Recommended Posts