Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

wow, snehu je dost? Uzivejte 🙂

Žádný, pouze v kopcích a na sjezdovkách. Dneska jsem s klukem trajdal po Mondsee a tam normálně v tričkách lidi a někteří v kraťasech, to jsem v únoru upřímně nikdy neviděl 😬

DSC_4142.JPG

Edited by African

Před hodinou, Ajaj napsal:

Závidím 👍 já už se smířil, že klacky už uklidím do sklepa. Na druhou stranu s letošním rokem spokojenost, skoro 2,5 týdne na lyžích

Pěkné. To jsem zažíval co by pedagog, ale kdeže ty loňské sněhy jsou.🥲 Krásné to byly časy. Stáří je tu!

@African My byli minulej tejden vedle u Wolfgangsee. Na kopcích větší teplo než v údolích. Kdybyste nevěděli co, tak si vyjeďte na Postalm. Btw Hangar 7 v Salzburgu znáš?

před 10 minutami, Paw napsal:

@African My byli minulej tejden vedle u Wolfgangsee. Na kopcích větší teplo než v údolích. Kdybyste nevěděli co, tak si vyjeďte na Postalm. Btw Hangar 7 v Salzburgu znáš?

Díky za tip :cheers: Jsme na Dachstein west a navíc nezbude bohužel čas, jinak Red Bull známe, byli jsme tam rok po roce už dvakrát....pecka to tam je, děti nejvíc hotový z výtahu a ze záchodů :D

Dnes mě velice potěšila situace, která je normálně hodně stresujici- pan za volantem na mě vyběhl v garážích a že mi naloží, řval na mě a utrousil- frajere, je ti minimalne o 15 let míň než mě. Tak jsem se ho optal, kolik mu je a když řekl, že 53, tak jsem se začal smát. Byl starší o 3 roky 🤣. Nakonec k ničemu nedošlo, nikdo nechce vidět dva starý blbce, jak se rvou. Takže to upravilo poplácání po zádech a mě to polechtalo ego 🤣.

Předání IWC do lázní v Onyxu Jihlava , velice příjemná záležitost, po vyzvednutí popíši podrobně

před 46 minutami, kuncák7 napsal:

Dnes mě velice potěšila situace, která je normálně hodně stresujici- pan za volantem na mě vyběhl v garážích a že mi naloží, řval na mě a utrousil- frajere, je ti minimalne o 15 let míň než mě. Tak jsem se ho optal, kolik mu je a když řekl, že 53, tak jsem se začal smát. Byl starší o 3 roky 🤣. Nakonec k ničemu nedošlo, nikdo nechce vidět dva starý blbce, jak se rvou. Takže to upravilo poplácání po zádech a mě to polechtalo ego 🤣.

Ale jo, taky mám dycky radost když se vykecám z přesdržky :D

Tak tohle je něco, co naprosto nemusím - jsem starší, takže nic neumíš a nevíš a ještě ti můžu dát klidně do držky. To je přesně to, co mě dokáže vytočit. Nikdy jsem se takto k mladším nechoval a když to na mě někdo starší zkusí, tak se se zlou potáže.

před 11 hodinami, Chilliluk napsal:

Tak tohle je něco, co naprosto nemusím - jsem starší, takže nic neumíš a nevíš a ještě ti můžu dát klidně do držky. To je přesně to, co mě dokáže vytočit. Nikdy jsem se takto k mladším nechoval a když to na mě někdo starší zkusí, tak se se zlou potáže.

Jasný, já to beru ale tak, že mě považoval za o hodně mladšího a polichotilo to ( jinak jsem našlapavací ), tohle mě ale fakt rozesmálo.