Ajaj Posted February 21 Report Share Posted February 21 Závidím já už se smířil, že klacky už uklidím do sklepa. Na druhou stranu s letošním rokem spokojenost, skoro 2,5 týdne na lyžích Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 21 Report Share Posted February 21 (edited) před 1 hodinou, Prochy68 napsal: wow, snehu je dost? Uzivejte Žádný, pouze v kopcích a na sjezdovkách. Dneska jsem s klukem trajdal po Mondsee a tam normálně v tričkách lidi a někteří v kraťasech, to jsem v únoru upřímně nikdy neviděl Edited February 21 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted February 21 Report Share Posted February 21 Před hodinou, Ajaj napsal: Závidím já už se smířil, že klacky už uklidím do sklepa. Na druhou stranu s letošním rokem spokojenost, skoro 2,5 týdne na lyžích Pěkné. To jsem zažíval co by pedagog, ale kdeže ty loňské sněhy jsou. Krásné to byly časy. Stáří je tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted February 21 Report Share Posted February 21 @African My byli minulej tejden vedle u Wolfgangsee. Na kopcích větší teplo než v údolích. Kdybyste nevěděli co, tak si vyjeďte na Postalm. Btw Hangar 7 v Salzburgu znáš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 21 Report Share Posted February 21 před 10 minutami, Paw napsal: @African My byli minulej tejden vedle u Wolfgangsee. Na kopcích větší teplo než v údolích. Kdybyste nevěděli co, tak si vyjeďte na Postalm. Btw Hangar 7 v Salzburgu znáš? Díky za tip Jsme na Dachstein west a navíc nezbude bohužel čas, jinak Red Bull známe, byli jsme tam rok po roce už dvakrát....pecka to tam je, děti nejvíc hotový z výtahu a ze záchodů Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 22 Report Share Posted February 22 Počasí těžká masáž, to prostě nemá chybu, yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 22 Report Share Posted February 22 Parádička... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Dnes mě velice potěšila situace, která je normálně hodně stresujici- pan za volantem na mě vyběhl v garážích a že mi naloží, řval na mě a utrousil- frajere, je ti minimalne o 15 let míň než mě. Tak jsem se ho optal, kolik mu je a když řekl, že 53, tak jsem se začal smát. Byl starší o 3 roky . Nakonec k ničemu nedošlo, nikdo nechce vidět dva starý blbce, jak se rvou. Takže to upravilo poplácání po zádech a mě to polechtalo ego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 22 Report Share Posted February 22 Předání IWC do lázní v Onyxu Jihlava , velice příjemná záležitost, po vyzvednutí popíši podrobně Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted February 22 Report Share Posted February 22 před 46 minutami, kuncák7 napsal: Dnes mě velice potěšila situace, která je normálně hodně stresujici- pan za volantem na mě vyběhl v garážích a že mi naloží, řval na mě a utrousil- frajere, je ti minimalne o 15 let míň než mě. Tak jsem se ho optal, kolik mu je a když řekl, že 53, tak jsem se začal smát. Byl starší o 3 roky . Nakonec k ničemu nedošlo, nikdo nechce vidět dva starý blbce, jak se rvou. Takže to upravilo poplácání po zádech a mě to polechtalo ego . Ale jo, taky mám dycky radost když se vykecám z přesdržky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilliluk Posted February 22 Report Share Posted February 22 Tak tohle je něco, co naprosto nemusím - jsem starší, takže nic neumíš a nevíš a ještě ti můžu dát klidně do držky. To je přesně to, co mě dokáže vytočit. Nikdy jsem se takto k mladším nechoval a když to na mě někdo starší zkusí, tak se se zlou potáže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 22 Report Share Posted February 22 Tiez nadherne pocasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 23 Report Share Posted February 23 před 11 hodinami, Chilliluk napsal: Tak tohle je něco, co naprosto nemusím - jsem starší, takže nic neumíš a nevíš a ještě ti můžu dát klidně do držky. To je přesně to, co mě dokáže vytočit. Nikdy jsem se takto k mladším nechoval a když to na mě někdo starší zkusí, tak se se zlou potáže. Jasný, já to beru ale tak, že mě považoval za o hodně mladšího a polichotilo to ( jinak jsem našlapavací ), tohle mě ale fakt rozesmálo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted February 24 Report Share Posted February 24 Dopis z Innogy, že snižují zálohy na plyn o 1000 Kč. Ono to nějak půjde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 14 minutami, VS napsal: Dopis z Innogy, že snižují zálohy na plyn o 1000 Kč. Ono to nějak půjde. Jj, půjde.... já přeplatek 6,5k.... zálohy jsem nechal. Za mě spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted February 24 Report Share Posted February 24 K tomu nový kotel zaplacený z dotace a navíc o třetinu nižší spotřeba plynu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted February 24 Report Share Posted February 24 Konečně od Silvestra zase do lesa... s vybranou společností @Honza.manta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted February 25 Report Share Posted February 25 Výborně Bára Krejčíková, Dubai WTA 1000, vyhràla s přehledem! Mám radoost Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted February 25 Report Share Posted February 25 Jojo, je ve formě, paráda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted February 26 Report Share Posted February 26 Báječný víkend s @Honza.manta https://eu.zonerama.com/Link/Open/63fb97c8aa781b041018432d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts