Paw Posted March 15 Report Share Posted March 15 @tarmi ona je to celkem novinka. Uděláš zásilku, pak je u ní tlačítko "Podat zásilku" a tam je na vybraní pobočka nebo Z-Box. Pak se to začne připojovat k boxu a provede tě průvodce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted March 15 Report Share Posted March 15 Ono to ale tuším funguje jen na iOS, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted March 15 Report Share Posted March 15 Musis mat najnovsiu verziu apky, ktoru vypustaju postupne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarmi Posted March 15 Report Share Posted March 15 tak na Androidu mám zatím asi smůlu. Teď jsem objednával další balíček a u zásilky mám jen napsáno "přineste zásilku na podací místo" a možnost zobrazení hesla s QR kódem. Apka aktuální. Tak nic, půjdu zase kousek dál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarohlid Posted March 15 Report Share Posted March 15 Kniha která je skoro vyprodaná, člen Tenge mi jí ochotně vyzvedl a ještě vyřešil dopravu. Děkuji Škaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 16 Report Share Posted March 16 Už to asi můžu napsat- nenadálá kontrola pro mě dopadla dobře. Asi je to i tím, že se na mě nějak zapomnělo -)). To, že na určité úkony nemám "úřednické" vzdělání ( to platí na všechny mé kolegy z odboru ), to mě osobně vůbec netrápí, s tím ať si láme hlavu někdo jinej. Ale stejně si musím ulevit - ten novej kontrolor, to je ale k.k.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 16 Report Share Posted March 16 @kuncák7: Gratulace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted March 16 Report Share Posted March 16 V 15. 3. 2023 v 17:08, tarmi napsal: tak na Androidu mám zatím asi smůlu. Teď jsem objednával další balíček a u zásilky mám jen napsáno "přineste zásilku na podací místo" a možnost zobrazení hesla s QR kódem. Apka aktuální. Tak nic, půjdu zase kousek dál Jop. Zatim jen pro iOS. Ale pry na Android na tom pracujou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 17 Report Share Posted March 17 Právě mi přistál doma řemen z dobročinné slosovačky, čímž bych chtěl poděkovat všem přispěvatelům, i pořadatelům za nápad, ochotu, a vůli pomáhat druhým . Neméně za prostor na fóru, platformu, kde je možné nabídnout, i dostat trochu lidskosti, v dnešním nelidské době. Díky všem, hodně sil kolegovi i jeho rodině! @El Nano@prischera@HondzaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandera Posted March 17 Report Share Posted March 17 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Právě mi přistál doma řemen z dobročinné slosovačky, čímž bych chtěl poděkovat všem přispěvatelům, i pořadatelům za nápad, ochotu, a vůli pomáhat druhým . Neméně za prostor na fóru, platformu, kde je možné nabídnout, i dostat trochu lidskosti, v dnešním nelidské době. Díky všem, hodně sil kolegovi i jeho rodině! @El Nano@prischera@HondzaX A jak k těm hodinkám ten řemen sedí ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtx Posted March 17 Report Share Posted March 17 Tohle mě dnes velmi mile překvapilo Tribunál v Haagu vydal zatykač na Putina Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Posted March 17 Report Share Posted March 17 1. Proč to trvalo tak dlouho? 2. Kdo tam pro něj pojede? Je to jen plácnutí do vody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 19 Report Share Posted March 19 V 17. 3. 2023 v 13:16, Pandera napsal: A jak k těm hodinkám ten řemen sedí ... Díky ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 20 Report Share Posted March 20 Den dovolený, tak si zajedeme na výlet. Auto ztrácí výkon, ač včera vše ok, ukazuje problém se žhavením. Mám před očima výměnu žhavicích svíček, turbo v zadeli,... . Takže k mechanikovi. Svině kuna, za jeden den, kdy jsem parkoval jinde, tak dala hadičky, mezi zástupem jiných aut. Oprava na 5 minut a zadarmo ( hadičky zaplatil zákazník přede mnou). Uff, nakonec potěšilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 20 Report Share Posted March 20 Dobré!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted March 22 Report Share Posted March 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaba Posted March 23 Report Share Posted March 23 Večer si mi pochlubila přítelkyně, že se jí povedlo zaparkovat do mezery a nic neodřela. Musím ji odpoledne pochválit, že to už umí Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 23 Report Share Posted March 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted March 23 Report Share Posted March 23 před 15 hodinami, Lynx12 napsal: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandera Posted March 23 Report Share Posted March 23 (edited) před 17 hodinami, Lynx12 napsal: To je sice chvályhodné, ale je to rozhodnutí jak od chytré horákyně. Tady v tom souhlasím s Haškem. https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-vytoceny-hasek-z-prolhane-iihf-je-mi-na-zvraceni-dela-blbce-z-lidi-i-ruskych-sportovcu-4071141 Edited March 23 by Pandera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts