Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

@tarmi ona je to celkem novinka. Uděláš zásilku, pak je u ní tlačítko "Podat zásilku" a tam je na vybraní pobočka nebo Z-Box. Pak se to začne připojovat k boxu a provede tě průvodce.

tak na Androidu mám zatím asi smůlu. Teď jsem objednával další balíček a u zásilky mám jen napsáno "přineste zásilku na podací místo" a možnost zobrazení hesla s QR kódem. Apka aktuální. Tak nic, půjdu zase kousek dál 🙂

Už to asi můžu napsat- nenadálá kontrola pro mě dopadla dobře. Asi je to i tím, že se na mě nějak zapomnělo -)). To, že na určité úkony nemám "úřednické" vzdělání ( to platí na všechny mé kolegy z odboru ), to mě osobně vůbec netrápí, s tím ať si láme hlavu někdo jinej. Ale stejně si musím ulevit - ten novej kontrolor, to je ale k.k.t.

V 15. 3. 2023 v 17:08, tarmi napsal:

tak na Androidu mám zatím asi smůlu. Teď jsem objednával další balíček a u zásilky mám jen napsáno "přineste zásilku na podací místo" a možnost zobrazení hesla s QR kódem. Apka aktuální. Tak nic, půjdu zase kousek dál 🙂

Jop. Zatim jen pro iOS. Ale pry na Android na tom pracujou. 

Právě mi přistál doma řemen z dobročinné slosovačky, čímž bych chtěl poděkovat všem přispěvatelům, i pořadatelům za nápad, ochotu, a vůli pomáhat druhým 🙃. Neméně za prostor na fóru, platformu, kde je možné nabídnout, i dostat trochu lidskosti, v dnešním nelidské době. Díky všem, hodně sil kolegovi i jeho rodině🍀@El Nano@prischera@HondzaX

IMG_20230317_115549.jpg

Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal:

Právě mi přistál doma řemen z dobročinné slosovačky, čímž bych chtěl poděkovat všem přispěvatelům, i pořadatelům za nápad, ochotu, a vůli pomáhat druhým 🙃. Neméně za prostor na fóru, platformu, kde je možné nabídnout, i dostat trochu lidskosti, v dnešním nelidské době. Díky všem, hodně sil kolegovi i jeho rodině🍀@El Nano@prischera@HondzaX

IMG_20230317_115549.jpg

A jak k těm hodinkám ten řemen sedí ... 👍

V 17. 3. 2023 v 13:16, Pandera napsal:

A jak k těm hodinkám ten řemen sedí ... 👍

Díky 🙃🍻!

Den dovolený, tak si zajedeme na výlet. Auto ztrácí výkon, ač včera vše ok, ukazuje problém se žhavením. Mám před očima výměnu žhavicích svíček, turbo v zadeli,... .  Takže k mechanikovi. Svině kuna, za jeden den, kdy jsem parkoval jinde, tak dala hadičky, mezi zástupem jiných aut. Oprava na 5 minut a zadarmo ( hadičky zaplatil zákazník přede mnou). Uff, nakonec potěšilo.

Večer si mi pochlubila přítelkyně, že se jí povedlo zaparkovat do mezery a nic neodřela. Musím ji odpoledne pochválit, že to už umí 

IMG_20230323_060251438.jpg

před 17 hodinami, Lynx12 napsal:

To je sice chvályhodné, ale je to rozhodnutí jak od chytré horákyně. Tady v tom souhlasím s Haškem.

https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-vytoceny-hasek-z-prolhane-iihf-je-mi-na-zvraceni-dela-blbce-z-lidi-i-ruskych-sportovcu-4071141

Edited by Pandera