Prochy68 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Na houby nechodím, nebaví mě to a hlavně na to nevidím. Co se to teď ale deje, že už to roste přímo na cestě? Včerejší turistika a nesešel jsem ani metr z cesty. 1 2
kuncák7 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna "Potěšila mě kreativita státních zaměstnanců" - došel nám papír formátu A3 a tak se někdo rozhodl jednat a do kopírky, která je citlivá i na značku barvy, narval vedle sebe papíry formátu 2xA4. A pak že lidi nepřemýšlej, mě to v první chvíli nas..o, ale když jsem jí čistil a dával dokupy, tak vlastně rozesmálo. 1 5
FantasticFabio Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Že sem “ nevochotnej “ když sem odmítnul dojít vyměnit tchánovi baterku v hodinkách …až tak mi k srdci nepřirostl….. Tady mi došla baterka….. tak je vyhoďte….. blázníš takový krásný hodinky ….. 1 3 1
Zlý Jabko Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Kámoška ze střední se chtěla sejít, tak jsem rád že i když to bylo jen kvůli OVB tak jsem nemusel ani křičet a nebylo mi toho moc cpáno.
eloga Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 16 hodinami, FantasticFabio napsal: Že sem “ nevochotnej “ když sem odmítnul dojít vyměnit tchánovi baterku v hodinkách …až tak mi k srdci nepřirostl….. Tady mi došla baterka….. tak je vyhoďte….. blázníš takový krásný hodinky ….. dej to prodeje - za 1 kč,-, čína ne?
eloga Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 18 hodinami, kuncák7 napsal: "Potěšila mě kreativita státních zaměstnanců" - došel nám papír formátu A3 a tak se někdo rozhodl jednat a do kopírky, která je citlivá i na značku barvy, narval vedle sebe papíry formátu 2xA4. A pak že lidi nepřemýšlej, mě to v první chvíli nas..o, ale když jsem jí čistil a dával dokupy, tak vlastně rozesmálo. To mi tedy řekni, k čemu tam máte A3? V každé běžné instituci stačí A4, to je kvůli objížďkám po celé Praze?
kuncák7 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 minutou, eloga napsal: To mi tedy řekni, k čemu tam máte A3? V každé běžné instituci stačí A4, to je kvůli objížďkám po celé Praze? Rozmachl jsem se a " opravuju" značky v celé oblasti. Mě by A4 stačila, ale značky jsou tam už poměrně nečitelné 1
AlfGS Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 15 hodinami, Zlý Jabko napsal: Kámoška ze střední se chtěla sejít, tak jsem rád že i když to bylo jen kvůli OVB tak jsem nemusel ani křičet a nebylo mi toho moc cpáno. Ti zloději z OVB ještě fungují???? 1
FantasticFabio Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 20 minutami, eloga napsal: dej to prodeje - za 1 kč,-, čína ne? Objednal si troje trenýrky v Atlas for men za 450 korun a ty hodinky mu poslali zdarma ručičky na subcifrach jsou nalepený …..prosté moderní pánské hodinky se třemi ukazateli ……tak nějak to bylo uvedeno! 1
FantasticFabio Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Právě teď, AlfGS napsal: Ti zloději z OVB ještě fungují???? Nevím co je OVB , ale asi to bude nějaké finanční poradenství…… u nás máme Kapitol , že manželce musí domluvit schůzku na převedení peněz do DIP ….. tak sem jí řekl , ať se zeptá na rizika a jestli jsou tam nějaký , tak že to nechce….. tak byl hovor ukončen….. mimo jiné to měla dělat její spolužačka ze střední , která jí nebyla schopná ani dojit pozdravit , říct ahoj …. Když se potkali na jedné vesnické slávě …..
bohus76 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Řekl bych, že rizika jsou vždy. Také jsem si zřídil DIP ( dlouhodobý investiční produkty) , není to kdoví co,ale človek by měl myslet i na stáří. Také nemám rád když někdo někomu nutí nějaké zbytečné produkty, ale DIP beru jako spoření na stáří s odpočtem daní. Kolik z toho pak dostanu, neví nikdo. 1 1
Zlý Jabko Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, AlfGS napsal: Ti zloději z OVB ještě fungují???? Stejně jako Partners, Prosperity FS a další. Je snadný nenechat si to vnutit. 1
kuncák7 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna V 12. 8. 2025 v 8:47, eloga napsal: To mi tedy řekni, k čemu tam máte A3? V každé běžné instituci stačí A4, to je kvůli objížďkám po celé Praze? Tak pro pobavení, mám další - v pondělí jsem nahlásil ještě chybějící papír formátu A3 na náš helpdesk ( nemůžeme si ho doplnovat samostatně, neb je na příděl a dělá to tu pověřenej pracovník - papír formátu A4 si ale smíme doplnovat každej dle potřeby :-)) samostatně, včera a dnes velké halo a já se dověděl, že tohle jsem sice zadal, ale kolečkem to musí schválit vedoucí odboru ( ten má dovolenou ) - no, do zádele práce. Jsem tu 18 let, ale nepřestávám si připadat jako blázen. No a do toho mi stále padá můj stěžejní program Doprava ( kde mám všechny značky,..... ), což je v úřední den neštastný, protože dělat po paměti skoro 30 tis. značek je docela záhul. Tak jsem taky napsal požadavek a právě dostal odpověď - zkuste vypnout a zapnout PC. No, dovolená od pátku přišla v pravej čas, beru to s humorem, protože to už jinak nejde.
vzduch Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna pro kuncak7: A co tak změnit zaměstnání? To se snad nedá vydržet do důchodu.
kuncák7 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Právě teď, vzduch napsal: pro kuncak7: A co tak změnit zaměstnání? To se snad nedá vydržet do důchodu. Tak mě dřív klepne, o tom žádná. Uvažuju a rozhlížím se, ale přiznám se - v tomhle jsem se nepřestěhoval do nejperspektivnějšího kraje a okresu :-)).
vzduch Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 41 minutami, kuncák7 napsal: Tak mě dřív klepne, o tom žádná. Uvažuju a rozhlížím se, ale přiznám se - v tomhle jsem se nepřestěhoval do nejperspektivnějšího kraje a okresu :-)). Já nějakou dobu dělal správní řízení na dopravních přestupcích a jak to šlo, tak jsem opustil loď. Pevné nervy chlape!!!
kuncák7 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 1 hodinou, vzduch napsal: Já nějakou dobu dělal správní řízení na dopravních přestupcích a jak to šlo, tak jsem opustil loď. Pevné nervy chlape!!! To bych právě primárně dělat nechtěl, na to nemám nervy. Stačí, že musím mistrům světa za volantem vysvětlovat význam jednotlivých značek. Vysvětlovat jim, co kdo porušil bych nedal.
gunman Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Jsme s kamarády na dovolené, kolem Baťových kanálů jezdíme na koloběžkách od Kostky a pijeme víno. Včera takhle jedu a spokojeně koukám na nohy a zadek holky, co jede přede mnou. Pak mi dojde, že to je má padesátiletá žena 1 1 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se