papen Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) Double Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem papen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Uvažoval jsem dát tento příspěvek do vlákna Prim v inzerci, ale je to poměrně silná káva https://ostatni.bazos.cz/inzerat/129575141/prim-orlik.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 ten člověk je normální magor. Do Prim vlákna by se to hodilo víc A Lucifer asi budu já, na fotce nejsou původní Orlíky, ale moje limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Financ Luciferem, tady ještě bude srandy kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 To je nějaká reakce na jiný inzerát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 9 minutami, bohus76 napsal: Financ Luciferem, tady ještě bude srandy kopec za mlada mně říkali můj bože, nebo Ježíši. Už to není co bývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Posouváš se směrem k Heřmánkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Asi zájezd, asi důchodci za zážitkama ..... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Fuj. Předpokládám několikasetmetrový sráz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 5 minutami, milomac napsal: Asi zájezd, asi důchodci za zážitkama ..... Todle je teda mazec, ale připomnělo mi to, když jsme kdysi byli s kolama v Indii a po Himalájích se džípem přesouvali obdobnejma cestama. Místí řidič, kterej předtím nikdy nevytáhl paty z Dillí, z toho byl úplně na kaši, což vyvrcholilo tak, že jednou ráno auto nešlo nastartovat. On se tvářil, že s tím nic neudělá a že musím skončit. V partě jsme ale měli dva šikovný borce, co se začali vrtat v motoru a po chvíli vytáhli hadr, nacpanej do sání. Řidič se rozbrečel a pak se se přiznal, že to tam v noci narval, abysme nemuseli pokračovat dál. Mimochodem jel dál, čehož pak litoval ještě několikrát, mimo jiné v Lehu, kde dostal nakládačku od místích taxikářů s tím, že jim tam leze do zelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 (upraveno) Podle nápisů na autobusu to spíš než Indie/Pakistán bude Jižní Amerika - tipuju že něco ve stylu bolívijské "El Camino de la Muerte" ze speciálu Top Gearu Upraveno 4. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 (upraveno) Jen jsem dohledal, že tohle bude z Peru (přepravce Sifuentes), tušil jsem nějakou jihoamerickou destinaci a místní klucí autobusácký jsou nejspíš na tyhle cesty zvyklí, i když dojetí do cíle je asi sázka do loterie... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 4. ledna 2021 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 V pohodě, jen jsem psal, že "silnice" tam byly dost podobný, což nepochybně byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To věřím, tyhle končiny si budou, pokud jde o cesty v horských oblastech, dost podobné. Mně teď trochu zatrnulo, že to mohlo dopadnout hodně špatně a já si z toho hned dělám pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Trochu mi to připomíná některý cesty v Rumunsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se